forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Stripovi.com suradnik - kriteriji
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/10/2005 : 23:08:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Nakon nekoliko mjeseci osjetio sam potrebu napisati nekoliko riječi o jednoj davno načetoj temi, a to je kriterij imenovanja nekog člana suradnikom na siteu www.stripovi.com.

Prije svega, odmah u startu želim pohvaliti Markosa zbog ove inicijative jer je iznimno bitno primijetiti trud i nagraditi sve one koji su obilježili i obogatili svojim radom ovaj naš najdraži i najbolji site. Zbog toga, ova njegova gesta zaslužuje samo najljepše riječi.

Ono što mi je malo upalo u oko su kriteriji za dobivanje te titule. Naime, premda smatram da kriteriji nesumnjivo moraju postojati, jer bi inače sve bilo prilično anarhično, mišljenja sam kako bilo kakvi prečvrsti kriteriji mogu proizvesti određene negativne efekte.

Kao potvrdu ovoga što sam naveo iznijet ću nekoliko primjera.

1. Aco

- Prema postavljenim kriterijima Aco nije niti blizu ovoj tituli, a po meni on ju je definitivno zaslužio bezbrojnim pametnim idejama i sugestijama, a najviše najvećim brojem komentara (307!?) na recenzijama koje nisu tipa «Super strip!», «Najbolji Zagor do sada.» ili «Fantazija!». Svaki njegov komentar ima glavu i rep te je praktički jedna nova recenzija u malom. Moje mišljenje je kako je to iznimno vrijedno i smatram da je on time zaslužio da ga se nazove suradnikom www.stripovi.com.

2. Sejo Sexon

- Za razliku od Ace, Sejo nema velike učinke unutar pisanog dijela sitea. Ipak, to ne znači da nema svojih kvaliteta. Baš suprotno! Ono u čemu je Sejo poseban je predanost borbi protiv varalica na ovom forumu, a krasi ga i iznimna srčanost u borbi protiv pirata. Zbog ove dvije stvari smatram kako je i on zaslužio navedenu počasnu titulu.

3. Djole

- Djole je poseban slučaj i zaslužuje posebno promatranje. Naime, po meni je on daleko najveći autoritet među stripofilima na ovom siteu. Da ne bih navodio čitav njegov raznovrsni opus vrhunske kvalitete kojim je oplemenio www.stripovi.com (za neupućene: pročeprkajte malo po tekstovima) samo ću ustvrditi kako on jednostavno ne može nositi titulu suradnika! Naravno, ovim ne želim uvrijediti niti jednog proglašenog suradnika, dapače. Namjera mi je jedino predložiti da se Djoletov rad adekvatnije valorizira i to na način da mu se jedinom da posebna titula, vrjednija od one koju trenutno nosi. Mislim da je to najmanje čime mu se treba zahvaliti na svemu onome što je učinio i što će učiniti za ovaj site.

Uz navedenu trojicu (2+1) članova, vjerujem kako postoji još barem nekoliko ljudi koji su isto zaslužili, amo ga tako nazvati «prekoredno imenovanje». Prije svih, tu ubrajam članove koji su potrošili puno vremena pripremajući razne popise (dsormaz, Kruger) ali da bih kompetentnije pričao o tim dodatnim osobama trebao bih potrošiti više vremena pregledavajući ukupne radove no trenutno za to nemam baš previše mogućnosti. Vjerujem da na ovom forumu postoji još članova koji su pozvani pričati o ovoj temi te ih stoga molim da se uključe u raspravu.

Na kraju, nipošto ne želim da se ovo shvati kao nekakvo obezvrjeđivanje Markosovih kriterija. Nipošto! Isključivi cilj ovog prijedloga je pokušaj ukazivanja na neke dodatne vrijednosti koje nisu do sada bile uključene među kriterije za valoriziranje doprinosa rada na www.stripovi.com.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...

Markos
Webmaster

Croatia
29290 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/10/2005 : 23:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Prekasno je i preumoran sam da sad idem nesto pametno odgovarati. Sutra ili prekosutra, kad uhvatim vise vremena.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6165 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 22/10/2005 : 23:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Komentari su mi gušt pa ih zato i pišem a još radije ih čitam.Što se titule tiče,tu ne želim biti krivo shvaćen,ali u biti mi je svejedno imam li je ili ne.Meni je najveća nagrada to što sam preko ovog sajta upoznao brdo dobrih ljudi sa kojima me vežu iskrena prijateljstva i pto mogu puno toga naučiti od njih.

Kad je o suradnicima riječ,jel ima negdje napisano tko je sve dobio tu titulu?Možda je to već opće poznato ali dugo me nije bilo na forumu pa stvarno ne znam.

Predložio bih,da svaki suradnik ima obavezu poslati bar jedan prilog mjesečno(ili 12 na godinu),bio to tekst,recenzija,popis iki nešto drugo..

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6165 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 22/10/2005 : 23:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
E da,ovo što se tieč Djoleta: podržavam Gastonovu ideju,ali samo pod uslovom da se Djole malo više angažuje na ovom sajtu.Malo mi se ulenjio u zadnje vrijeme,mada znam da je bilo objektivnih razloga za to.Djole je moj prijatelj i znam da mi neće zamjeriti na ovom (dobronamjernom) komentaru.

I još nešto: predlažem da se ista titula dodjeli i DeeCayu

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 22/10/2005 : 23:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Delim stav sa Acom o tituli, što se mene tiče. Što se njega i Seje tiče, delim stav sa Gastonom. ;)

Inače, za lenjost, obećao sam jedan text mesečno za ovaj sajt, i to ću i gurati. Malko kasnim ovaj mesec, ali recenzija "Povratka u Zemlju Nedođiju" bi trebala da bude gotova any day now... ;)

--
"By Lenin's beard...!"
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/10/2005 : 12:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Jarane, drago mi je da cijeniš moju borbu protiv imbecila ali meni ta titula nije potrebna. I ako bi je imao onda bi bio s.com detektiv a ne suradnik :-)

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/10/2005 : 13:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
zaboravih napisati da Aco svakako zaslužio titulu a Djole zaslužuje titulu naj stripovi.com suradnika

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7363 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 23/10/2005 : 13:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Gastone, pretjeruješ.
Ne podupirem niti jedan prijedlog.

you candy perfume girl
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 23/10/2005 : 14:43:06  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

Gastone, pretjeruješ.

you candy perfume girl

Why?

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija
Go to Top of Page

fantom
stripovi.com suradnik

Croatia
1434 Posts

Member since 12/12/2004

Posted - 23/10/2005 : 15:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send fantom a Private Message  Reply with Quote
Svi spomenuti zaslužuju svaki respekt, ali ako bi pokučali biti 100% pravedni bilo bi toliko različitih titula koliko i suradnika što oprt nema smisla!
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/10/2005 : 15:39:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

Gastone, pretjeruješ.

you candy perfume girl

Why?

Zato jer ljubomorno cuva svoju titulu!

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 23/10/2005 : 15:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Gaston je sve fino rekao.

Djole je napravio takve tekstove da se komotno može napraviti poneki Strip-magazin isključivo od njegovih tekstova (da ne govorim o projektu BD-tabloid ) i recenzija.

Seji nijedan pirat ili lopov ne može pobjeći. Da imamo 30 Seji u našoj policiji, bh. mafijaši bi potražili azil u nekoj od zemalja sa tjelesnim kažnjavanjem!

Aco - čovjek ima 307 (skoro) recenzija! S tim da su neki komentari puno bolji od nekih recenzija koje bi u smrtovnicu stale. Imam utisak da Aco ne piše recenzije samo zato što onda ne bi mogao komentarisati.

A tu je i sam Gaston čiji je dosadašnji trud što na siteu (pisanje recenzija i popisa; smirivanje svake krizne situacije na forumu) što van sitea (neka digne ruku kome Gaston nije pomogao! O organizacijama skupova za pasti na guzicu da ne pričamo...) zavrijedio najmanje titulu stripovi.com Generalni sekretar. Gastone, ti si forumska Condoleezza Rice!

"...nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stecak na kome Bosanac kleci i moli. Na kom je prikazan kao sužanj." M.Krleža

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 23/10/2005 : 20:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Maximuss

quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

Gastone, pretjeruješ.

you candy perfume girl

Why?

Zato jer ljubomorno cuva svoju titulu!

i mislio sam

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/10/2005 : 20:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gastone, pretjeruješ.

you candy perfume girl

Čak ni Markos, kao jedina osoba koja bi smjela na takav način odgovarati na ovom siteu, ne radi to.

Stoga, potrudi se i lijepo podupri svoj stav činjenicama. Na ovakav način tvoja tvrdnja ispada, blago rečeno, neozbiljna i djetinjasta.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7363 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 23/10/2005 : 20:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Elitizacija, favoriziranje pojedinaca (bez obzira koliko opravdana ili neopravdana bila) na ovom forumu kosi se oštro sa načelom jednakosti i pravičnosti koje bismo trebali njegovati...

Ali zašto, gastone, izabraše samo ovu trojicu tvojih bliskih prijatelja? Po meni jedan deecay ne zaslužuje ništa manju titulu od djoleta. A jedan fantom, jako kvalitetan recenzent, ili barker autor osebujnih recenzentskih ostvarenja? Jeste da nisu puno napisali kao djole ili deecay ali zbog toga nisu ništa manje vrijedni. Ja gledam na sve recenzente i autore jednako, bez povlastica. Da se mene pita, ukinuo bih "suradnik. stripovi.com" titulu, jeste i ja je imam ali nikad zbog toga nisam pravio buku pa čak sam se i sprdao s time.

Ovo za seju sexona mi je čak i smiješno.
Kako se on to bori protiv pirata? Pračkom i češnjakom?

A za acu, slično kao što rekoh i za djoleta...

you candy perfume girl
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6165 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 23/10/2005 : 21:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
@kiky.

Načelo o jednakosti u primjeru suradnika ne može važiti.Djole i Deecay su napisali najviše i najbolje a ako me sjećanje ne vara,čak si i molio Deecaya da ti pomaže oko pojedinih recenzija.Kako onda on može biti ravnopravan tebi?Da ne govorim o recenziji Priče o Dylan Dogu..Pazi,da ne bi bilo zabune;meni su tvoje recenzije(i recenzije SVIH ostalih )sasvim OK i puno puta sam ih pohvalio ali ipak ima razlika od Djole/Deecay produkcije.

Treće,kao što i Sejo reče;meni ta titula ne treba.Ne patim ja od takvih stvari.Potpuno se slažem sa tobom u vezi njih.Jesu OK ali bilo bi dobro i bez njih.A ako misliš da je Gaston postavio topic samo na bazi prijateljstva,mogu ti reći da si 100% u krivu.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7363 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 23/10/2005 : 22:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Pa ja mislim da niti deecay a niti djole ne drže nešto previše do titula, stoga mislim da je sve ovo nepotrebno. Njih dvojica imaju slavu i pohvale masa i to više vrijedi i više govori od bilo kakve jebene titule.

you candy perfume girl
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6165 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 23/10/2005 : 22:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Pa ne svađamo se već raspravljamo.Mala razmjena mišljenja je uvijek dobrodošla.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 23/10/2005 : 23:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

ova razprava nikud ne vodi...u bistvu vodi u prepire.
mjerila su jasna (barem po meni), tko želi tu titulu ima šanse da to uradi, najlakše putem skeniranja naslovnica ( i ako ih šef onda uopšte objavi). jer treba da se stvar objavi ne samo napravi i pošalje.
nadam se da se nominiranci ne ljute zbog mog mišlenja. zar Djole več nije suradnik?

Fino si rekao jang.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29290 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/10/2005 : 11:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ovako, kad bi ovo bile novine, onda bi npr. Djole i DeeCay bili urednici rubrika ili bar clanovi redakcije, dok bi ostali suradnici bili novinari. Kako mi ne funkcioniramo na taj nacin nego svatko od suradnika radi kako zeli i kad zeli i sto zeli, onda su oni medjusobno jednaki. Naravno, DeeCay i Djole su napravili puno vise materijala od ostalih i pomalo je nepravedno da nose istu titulu te da nisu na neki nacin istaknuti ali onda ce se javiti netko treci (npr. Kiky koji je napisao 30-tak recenzija) koji ce htjeti da se on razlikuje od nekog ispod sebe (npr. netko tko je napisao 8), pa netko cetvrti i... Sad, mogli bi uvesti nesto tipa "visi, srednji, nizi suradnik", ali to bi po meni bilo kontraproduktivno i pomalo ponizavajuce cak.
Sto se Ace i Seje tice, ista stvar. Apsolutno sam za, pogotovo za Acu koji je napisao toliko komentara na recenzije, medjutim, onda ce doci netko i napraviti 300 kojekakvih komentara i traziti istu stvar. I za Seju vrijedi slicna stvar. Sve te titule koje se donose na osnovu nekih subjektivnih procjena su pandorina kutija jer ce uvijek biti ljudi koji ce protestirati da su oni dobili titule jer su i aco i sejo moji prijatelji itd itd. Dovoljno me se pljuje i napada i bez toga, ovako bi samo dobili jedan povod vise. Ovako, kad su pravila egzaktna, cista i jasna, nema puno price. Dsormaz treba samo napisati jos jedan tekst, a to ce se desiti prije ili kasnije.
I treba odvojiti sajt od foruma, neciji doprinos na forumu nema puno veze sa "sluzbenim" dijelom sajta. Nisam za to da Kruger dobije titulu suradnika samo na osnovu popisa na forumu.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 24/10/2005 : 19:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
U pravu si kod toga da bi bilo pobuna kod takvih stvari

Edited by - makikatalinic on 24/10/2005 19:50:41
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/10/2005 : 21:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:

Elitizacija, favoriziranje pojedinaca (bez obzira koliko opravdana ili neopravdana bila) na ovom forumu kosi se oštro sa načelom jednakosti i pravičnosti koje bismo trebali njegovati...

O kakvoj "elitizaciji i favoriziranju pojedinaca" ti govoriš!? Bit moga posta je u tome da, prema mom osobnom mišljenju, postavljeni kriteriji ne obuhvaćaju baš sve segmente koji bi se trebali vrednovati za titulu stripovi.com suradnik. Naravno, vrlo jasno sam to i pojasnio.

quote:
Ali zašto, gastone, izabraše samo ovu trojicu tvojih bliskih prijatelja?

Ukoliko hoćeš kazati da sam ja njih trojicu stavio samo zbog toga što su oni moji prijatelji onda to shvaćam kao uvredu.

quote:
Po meni jedan deecay ne zaslužuje ništa manju titulu od djoleta.

Deecay je napravio apsolutno fantastične stvari za ovaj site i na tome mu svi mi moramo biti neizmjerno zahvalni. Ipak, ukoliko moram iskazati svoje mišljenje tko je osoba koja je najviše zadužila ovaj site, po meni, to je Djole.

quote:
A jedan fantom, jako kvalitetan recenzent, ili barker autor osebujnih recenzentskih ostvarenja? Jeste da nisu puno napisali kao djole ili deecay ali zbog toga nisu ništa manje vrijedni.

Fantom ima titulu, a ti očito nisi pažljivo čitao moj prvi post u kojemu sam jasno napisao slijedeću rečenicu: Uz navedenu trojicu (2+1) članova, vjerujem kako postoji još barem nekoliko ljudi koji su isto zaslužili, amo ga tako nazvati «prekoredno imenovanje».

quote:
Ja gledam na sve recenzente i autore jednako, bez povlastica.

Još jedna uvreda upućena na način da se sumnja u moje poštenje.

quote:
Da se mene pita, ukinuo bih "suradnik. stripovi.com" titulu, jeste i ja je imam ali nikad zbog toga nisam pravio buku pa čak sam se i sprdao s time.

Da tebe nije briga onda ti ne bi napisao onakav prvi post.

quote:
Ovo za seju sexona mi je čak i smiješno.
Kako se on to bori protiv pirata? Pračkom i češnjakom?

Smiješno je to što si ti sada napisao. Ukoliko nisi upoznat s nekim stvarima onda nemoj niti raspravljati o njima. Izgledat ćeš pametniji.

quote:
A za acu, slično kao što rekoh i za djoleta...

A ja ponavljam tvrdnju kako više vrijedi Acin jedan komentar nego nečija jedna recenzija.

Edited by - Gaston on 24/10/2005 21:28:15
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/10/2005 : 21:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ja mislim da niti deecay a niti djole ne drže nešto previše do titula, stoga mislim da je sve ovo nepotrebno. Njih dvojica imaju slavu i pohvale masa i to više vrijedi i više govori od bilo kakve jebene titule.

you candy perfume girl

Žao mi je što moram naglašavati očite stvari ali nema problema, ponovit ću ih još jednom.

Dakle, dok nije bilo titule sve je bilo ok. Nakon toga je Markos postavio kriterije po kojima netko postaje stripovi.com suradnik što je samo po sebi, po mom mišljenju, dobra stvar. Ipak, mišljenja sam da navedenim kriterijima nisu obuhvaćeni baš svi segmenti koji su trebali biti uzeti u obzir da bi se adekvatno nagradili svi članovi koji su to, opet ponavljam PO MENI, zaslužili. Ovo apsolutno nema veze s tim da li to netko želi ili ne želi, da li ga je za to briga ili nije. Ovdje je samo riječ o kriterijima i njihovim dobrim i lošim stranama.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/10/2005 : 21:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

ova razprava nikud ne vodi...u bistvu vodi u prepire.
mjerila su jasna (barem po meni), tko želi tu titulu ima šanse da to uradi, najlakše putem skeniranja naslovnica ( i ako ih šef onda uopšte objavi). jer treba da se stvar objavi ne samo napravi i pošalje.
nadam se da se nominiranci ne ljute zbog mog mišlenja. zar Djole več nije suradnik?

Jang, tebi sugeriram da malo bolje čitaš postove.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7363 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 24/10/2005 : 21:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Svašta si sad napisao i donosiš sasvim krive zaključke, pa dozvoli meni da donesem jedan...

Ja mislim da je tebi povrijedjena taština. Naviknut si da te slave, da svi bezuvjetno podržavaju tvoje prijedloge i očito teško podnosiš kad se netko ne slaže s tobom i ima drugačije mišljenje.
Nisi naviknut na to. E pa navikni se.

you candy perfume girl
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 24/10/2005 : 21:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svašta si sad napisao i donosiš sasvim krive zaključke, pa dozvoli meni da donesem jedan...

Ja mislim da je tebi povrijedjena taština. Naviknut si da te slave, da svi bezuvjetno podržavaju tvoje prijedloge i očito teško podnosiš kad se netko ne slaže s tobom i ima drugačije mišljenje.
Nisi naviknut na to. E pa navikni se.

you candy perfume girl

kiky, ne vrijeđaj čovjeka.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000