forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Stripovi.com suradnik - kriteriji
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

kiky
stripovi.com suradnik

7363 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 25/10/2005 : 14:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

quote:
Originally posted by kiky

Svašta si sad napisao i donosiš sasvim krive zaključke, pa dozvoli meni da donesem jedan...

Ja mislim da je tebi povrijedjena taština. Naviknut si da te slave, da svi bezuvjetno podržavaju tvoje prijedloge i očito teško podnosiš kad se netko ne slaže s tobom i ima drugačije mišljenje.
Nisi naviknut na to. E pa navikni se.

Što ti je ovo trebalo? Jesi možda ljubomoran što čovjeka doista slave?

Samo sam čekao da to netko kaže... kad nemaš neki bolji argument idemo onda igrat na kartu psihe kikya; ono kao, ma pusti ga on je sigurno zavidan, ljubomoran i sl... Ako kažem suprotno mišljenje gastonu ja sam ljubomoran? Svaka rasprava u kojoj se sukobe različita mišljenja mora značiti da je jedna strana zacijelo ljubomorna? Ma ajde...

Gaston je napravio jedan prijedlog i ja sam tome prijedlogu rekao "ne" i odjednom je krenula navala kak sam djetinjast i neozbiljan. Idem ja dalje objasniti svoj stav, ali opet ne valja... uopće se niti ne dotićući Gastona previše, nego držeči se pretežno toga zbog čega sam protiv titula, gaston odjednom počinje citirati svaku moju riječ i u njoj, zbog tko zna kojih razloga, vidi atak na svoju ličnost. I dalje on burno reagira... Zatim već dodje do toga da kaže kako nisam kompatibilan da ja tu išta odlučujem, i da ne govorim pametno... dok zapravo nije problem u tome što ja ne govorim pametno, nego što ne govorim ono što on želi čuti.

Gaston je predložio počasne titule za djoleta, acu i sexona. On na to ima pravo, dakako, ali poznajući odnose izmedju njih mnogi bi mogli zaključiti da se Gaston ovdje vodio prvenstveno subjektivnim kriterijima u svome izboru, bez obzira koliko bi nas on pokušavao uvjeriti u suprotno. To ne znači da on nije pošten ili da je loš, nego jednostavno čini se da ga je u pisanju ovog topica ipak više vodilo srce a ne razum (nemoj ovdje sad zaključiti, Gastone, da sam rekao da si glup ).

you candy perfume girl
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 25/10/2005 : 15:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

izbrisao sam svoj post, i molim da to učine i oni koji su me citirali.
izvinjavam se svima što zabadam nos u ono što me se ne tiče

Ti si za sve kriv.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 25/10/2005 : 15:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
znam. ja sam sugerirao da če bit svađe, pa je i zaista počela...
posle tri godine na forumu polako več imam osječaj gdje če zapeti
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6165 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 25/10/2005 : 19:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Kiky,na poslu sam na ne mogu opširnije.

KAo prvo,nisam mislio napadati tvoju psihu jer te uopće ne poznajem.Vidjeli smo se na pola minuta na prošlom CRŠ-u,a na sajtu sam te zapamtio po odličnom poznavanju Dylan Doga i svađi sa Djoletom.

Ono što je meni ovdje zasmetalo jest tvoj način izražavanja,koji je od samog početka bio podcjenjivački i uvredljiv prema Gastonu.Da si rekao nešto u stilu"ne slažem se,po meni su kriteriji odlični i tako treba ostati",ili "ne vidim zašto bi neko ko ima 300 komentara dobio titulu", nitko ti ne bi ništa zamjerio jer su to argumenti ozbiljnog čovjeka.Međutim,iz tvojih se riječi osjeća na neki način zavidnost i ljubomora jer si odmah prešao na nizke udarce.Ne znam,možda ti se Gaston več od prije nešto zamjerio ali nisam u toku..Nisam psihijatar ali toliko ipak mogu zaključiti.A možda ipak nisam u pravu,naravno.

U biti,stvar je sa moje strane riješena.Svi smo možda malo krivo shvatili jedan drugog i glupo je da diskusija ide dalje.Titulu ne želim jer najiskrenije,mislim da je nisam ni zaslužio(eto,ovdje se ne slažem sa Gastonom iako smo prijatelji).

I još nešto,moje prijateljstvo sa Gastonom nema nikakve veze sa onim što on piše na forumu.Eto,ja npr. mogu reći da mi je Franquin loš i da mi se strip Gaston uopće ne sviđa i da ga ne držim nešto pretjerano smiješnim.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 25/10/2005 : 19:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Možda je najbolje da se sve sad smiri.Neka sve ostane kako je i to je to!

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija

Edited by - makikatalinic on 25/10/2005 19:08:48
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7363 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 25/10/2005 : 19:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

KAo prvo,nisam mislio napadati tvoju psihu jer te uopće ne poznajem.Vidjeli smo se na pola minuta na prošlom CRŠ-u, a na sajtu sam te zapamtio po odličnom poznavanju Dylan Doga i svađi sa Djoletom.

Da, po tome sam poznat mnogima...

you candy perfume girl
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 25/10/2005 : 20:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
Zar vam nije bilo pametnije pročitati strip ili dva u ovom vremenu koliko vam je trebalo za ovo prepucavanje?

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/10/2005 : 21:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ili napraviti neku prilog sajtu, kad smo već kod toga i dobiti regularno titulu suradnika stripovi.com Kakve sad titule? Neki uvijek nešto pišu, neku vole samo promatrati. Titula mi nema neku težini ni vrijednost, rađe bih 73 recenzije nego 1 titulu...
Vidim da su me neki stavili u rang s Djoletom, no evo da odmah to i demantiram, njegovo poznavanje materije i kvaliteta radova možda me malo premašuje, ako ne i više. Uglavnom, nema smisla se tući radi nekih tamo titula. Acini komentari na recenzije su svakako iscrpni i mora mu se priznati da se čovjek potrudi.
Kiky, i si dobar, samo se nemoj toliko svađati

Da, i MalikuTintiliniću trebalo bi dati nekakvu titulu, čovjek se zna ufurati u skoro svaku temu

The greatest trick the devil ever pulled
Was convincing the world he didn't exist,
That was his power...

Edited by - DeeCay on 25/10/2005 21:03:22
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/10/2005 : 22:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
Da, i MalikuTintiliniću trebalo bi dati nekakvu titulu, čovjek se zna ufurati u skoro svaku temu

stripovi com poklopac

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 26/10/2005 : 11:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ma ne morate me hvaliti,zato sam ovdje...

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija

Edited by - makikatalinic on 26/10/2005 11:29:17
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/10/2005 : 12:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by Dado
A za one kojima smeta moje misljenje postoji samo jedno objasnjenje...
Da, ja branim Gastona jer mi je prijatelj, uopce nemam svoje misljenje i ulizica sam, stripovi.com ulizica!

Dado, ti si jedna najobičnija ulizica ali me čudi da se uopće loviš na ovakve topice. Evo, Gaston garant ne spava od sekirancije.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr

Nisi citao onaj zagorov broj "ulovljeni lovac"?
Krivo si napisao ja se lovim na pice ne na topice...
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 26/10/2005 : 15:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Sto se mene tice,smatram da bi saradnik mogao biti svako tko dovoljno doprinosi sajtu na ovaj ili onaj nacin...

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15588 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 27/10/2005 : 00:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
KO TI POSTOVIMA NPR. :-))))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15588 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 27/10/2005 : 00:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by DeeCay

stripovi com poklopac

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!

kaj da radi kad je društven i širokih pogleda pa mora

Edited by - risbozg on 27/10/2005 00:56:28
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7303 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 27/10/2005 : 01:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Podržavan to za makija

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/10/2005 : 09:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Prvo za Kikyja.

Svaki odgovor koji nije argumentiran smatram neozbiljnim i djetinjastim. Tvoj prvi post je upravo takav. Da si napisao kako se ne slažeš jer smatraš da je bolje ovako ili onako ja ti ne bih ni riječ rekao. Uostalom, i Fantom je rekao da se ne slaže s mojim prijedlogom no s malom razlikom. Naime, čovjek je to potkrijepio mišljenjem za razliku od tebe i naravno da nemam ništa protiv njega. Dapače! Raspravljati o nekoj temi je poželjno ali isključivo uz argumente. Nažalost, kod tebe to nije bio slučaj.

Nadalje, neargumentirano si me izvrijeđao, no ne zamjeram ti na tome. Takav stav puno više govori o tebi nego o meni.

Uz to, na sva moja pitanja vezana za te neargumentirane objede ti nemaš objašnjenja, što je i normalno. Da ih imaš onda ne bi bili neargumentirani. I to govori dosta o tebi.

Kažeš da je meni problem što ti «govoriš ono što ja ne želim čuti»!?

Čuj, postavljajući ovaj topic nisam ni tražio mišljenje od tebe jer ti ove kriterije nisi ni postavljao. Dakle, tvoj stav mi je irelevantan i ne bih se nikad ni osvrnuo na njega da me nisi počeo vrijeđati kako ja protežiram svoje prijatelje. Eh… Ta ti je bila najjača. Znaš, moram priznati da si razotkrio ha ha ha… Sad ću početi lobirati da se i mojim drugim prijateljima, poput Duge Puške, Maxa, Vertera, Doka Lestera, Pajketa, Leopolda, Kena, pridodaju razno-razne titule. Ma daj… Smiješan si.

Pa čovječe, ja sam super prijatelj s Markosom i zar ne shvaćaš da sam o svemu ovome mogao pričati u četiri oka s njim i vidjeti da li ovo prolazi ili ne? Da me je bilo briga da li će netko biti protiv ili ne onda sigurno ne bih postao ovako nego bih prvo to istražio prolazi li ili ne.

Uglavnom, nikakvo prijateljstvo nema ništa s ovim. S prijateljima se zabavljam, izlazim vani, činimo usluge međusobno, pomažemo si itd. Prijateljstvo ne znači davanje titula nekome. Jednostavno, moje je mišljenje kako su ovi kriteriji nedovoljno precizno određeni i iza toga i dalje stojim. Ovaj dio foruma se zove «Prijedlozi, komentari, kritike» i smatram kako su svi argumentirani komentari, kritike i prijedlozi dobrodošli. U onom trenutku kada bi se preimenovao u «Mjesto za poltrone i uvlačenje u dupe», budi siguran da mene tu tada neće biti.

Na kraju, budući sam ti pokazao kako imam dovoljno visok prag tolerancije da ne uzvraćam na tvoje niske udarce, lijepo ću te zamoliti jednu stvar. Dakle, molim te, pripazi da se ubuduće nigdje i nikada ne dovedeš u situaciju da me neargumentirano i subjektivno komentiraš. I pripazi kakve smajlije (ona šaka u oko ti nije baš najbolji potez, znaš, mogao bih to svakako shvatiti) neargumentirano stavljaš u kontekst sa mnom. Strpljiv jesam ali vjeruj mi, i najstrpljiviji ljudi imaju svoje granice.

I da, ukoliko budeš htio dalje raspravljati o svemu ovome, lijepo te molim da onda prvo odgovoriš na sva ona pitanja koja sam ti postavio nakon tvojih brojnih neargumentiranih nebuloza. Ukoliko to ne učiniš smatrat ću te neozbiljnim dječarcem.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/10/2005 : 09:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ned Mace

quote:
Originally posted by Gaston

quote:
Da se mene pita, ukinuo bih "suradnik. stripovi.com" titulu, jeste i ja je imam ali nikad zbog toga nisam pravio buku pa čak sam se i sprdao s time.

Da tebe nije briga onda ti ne bi napisao onakav prvi post.

Evo insinuiraš ovdje da on glumi da mu nije stalo do titule (dakle, da je de facto licemjer) dok u svom prvom postu neargumentirano odbija pomisao o liberalnijem režimu dodjeljivanja istih titula (što ga čini de facto sebičnim).
Gastone, ne mislim ja da su to uopće uvrede, sve da si stvarno mislio onako kako se to može protumačiti. Ali isto tako ne mislim ni da je on tebe uvrijedio. On je insinuirao da misli da ti pokrećeš ovaj topic jer hoćeš posebnu protekciju za ljude koji su ti bliski (što ne mora biti nešto strašno loše - evo progovara hercegovačko-imotska strana moje obitelji ) možda te to boli ali nije razlog da se javno proglasiš uvrijeđenim, pogotovo kad se i druga strana isto tako mogla uvrijediti na neki tvoj komentar.

Podržavam nesputani kapitalizam, rat u Iraku, slobodu naoružavanja i konzumiranja opijata. I domaće strip izdavače.

Nisi u pravu. Nigdje ga nisam smatrao ni sebičnim, a ni licemjerom. Da jesam, vjeruj mi, vrlo jasno nih ga tako i nazvao. Da je on odmah argumentirao kako ne podržava ovaj prijedlog jer smatra kako će on donijeti više minusa nego koristi pa tko bi mu zamjerio? Tu smo da razmjenjujemo mišljenja, a ne da se uvlačimo u dupe. Meni je malo vjerojatno da netko kome nije stalo do titule izjavi kako ne podržava prijedlog o promjeni kriterija bez argumentiranog stava.

Isto tako, nisi u pravu kada kažeš kako se on mogao uvrijediti na neki moj komentar. Da je bilo subjektivnih insinuacija s moje strane prihvatio bih tu tvoju opasku. Ovako, ne mogu.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/10/2005 : 10:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Mijesas sajt i forum, sto nije jedna te ista stvar. Na sajt od materijala ide samo ono sto ja dopustim da ide, to je sluzbeni sadrzaj sajta i za te materijale slijedi titula. Za Forum ja ne odgovaram, na forumu bilo tko moze staviti bilo sta.

Nema problema. Ja sam mislio kako je i forum sastavni dio sajta. Barem bi po meni trebao biti. Afirmacija pozitivnih stvari koje proističu iz foruma je definitivno dobrodošla i za sajt.

quote:
Subjektivno nacelo nece donijeti nista dobroga. Ja to, naravno, mogu napraviti (cak sam i htio), ali opet ponavljam, ionako sam izlozen zestokoj pljuvacini i bez toga, sa ovim bi samo stvorio jos vise problema, jer sigurno bi bilo prituzbi, kuknjave i napada "zasto ovaj, zasto ne onaj" i "podobni/prijatelji dobijaju titule, a ostali ne". Brojcani kriterij sigurno nije najpodobniji i najpravedniji, ali je egzaktan i jasan. Nema proizvoljnih tumacenja.

Ovdje te razumijem i podržavam kada kažeš da subjektivno načelo neće donijeti ništa dobroga. Da se ne ponavljam, mišljenja sam kako se ti objektivni kriteriji mogu malo doraditi da bi bili precizniji ali... Krajnja odluka je samo tvoja.

quote:
Sorry, ali ja ovaj sajt vec 5 godina neprekidno usavrsavam, doradjujem i poboljsavam, ne trebas mi to govoriti.

Moja sugestija vezana za usavršavanje se isključivo odnosila na kriterije. Nipošto ne na site. Naravno da ne mislim kako ne usavršavaš site.

quote:
Zasluzujes je nositi. Provjeri ponovo. I nije mi jasno sto si se uvrijedio?

Uvrijedio? Pa otkud ti sad to?

Što se titule tiče, kriteriji su slijedeći (ili griješim ):

Svi suradnici dobijaju titulu "stripovi.com suradnik". Za to je potrebno ispuniti jedan od sljedecih uvjeta:
a) Napisati barem 4 teksta za magazin ili prikaz nekog junaka
b) Napisati barem 8 recenzija
c) Poslati barem 100 naslovnica neke od edicija koje trenutno nemamo na sajtu

Ako se ne varam, napisao sam jedan članak u magazinu te sudjelovao u kreiranju još 2. Dakle, to možemo gledati ili kao 1 ili kao 3. Oba broja su manja od 4.

Recenzija imam 5, a to je manje od 8.

Skeniranjem se nisam bavio.

Dakle, po meni, nisam zaslužio titulu.

Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 27/10/2005 : 10:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message  Reply with Quote
Sto si je onda dobio???
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29290 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/10/2005 : 10:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Mijesas sajt i forum, sto nije jedna te ista stvar. Na sajt od materijala ide samo ono sto ja dopustim da ide, to je sluzbeni sadrzaj sajta i za te materijale slijedi titula. Za Forum ja ne odgovaram, na forumu bilo tko moze staviti bilo sta.

Nema problema. Ja sam mislio kako je i forum sastavni dio sajta. Barem bi po meni trebao biti. Afirmacija pozitivnih stvari koje proističu iz foruma je definitivno dobrodošla i za sajt.

Forum JE sastavni dio sajta, ali "nesluzbeni", recimo to tako.
quote:
quote:
Subjektivno nacelo nece donijeti nista dobroga. Ja to, naravno, mogu napraviti (cak sam i htio), ali opet ponavljam, ionako sam izlozen zestokoj pljuvacini i bez toga, sa ovim bi samo stvorio jos vise problema, jer sigurno bi bilo prituzbi, kuknjave i napada "zasto ovaj, zasto ne onaj" i "podobni/prijatelji dobijaju titule, a ostali ne". Brojcani kriterij sigurno nije najpodobniji i najpravedniji, ali je egzaktan i jasan. Nema proizvoljnih tumacenja.

Ovdje te razumijem i podržavam kada kažeš da subjektivno načelo neće donijeti ništa dobroga. Da se ne ponavljam, mišljenja sam kako se ti objektivni kriteriji mogu malo doraditi da bi bili precizniji ali... Krajnja odluka je samo tvoja.

Oprosti, ali nisi nista konkretno predlozio kako da se ti objektivni kriteriji poboljsaju i da budu precizniji. Predlozi nesto konkretno, pa cemo vidjeti. (ali ne u smislu dajmo extra titulu Aci, nego u smislu "pravilo #4. svatko tko napise preko xy komentara na recenzije, a da se sastoji od nekoliko prosto prosirenih recenica....")
quote:
quote:
Zasluzujes je nositi. Provjeri ponovo. I nije mi jasno sto si se uvrijedio?

Uvrijedio? Pa otkud ti sad to?

Što se titule tiče, kriteriji su slijedeći (ili griješim ):

Svi suradnici dobijaju titulu "stripovi.com suradnik". Za to je potrebno ispuniti jedan od sljedecih uvjeta:
a) Napisati barem 4 teksta za magazin ili prikaz nekog junaka
b) Napisati barem 8 recenzija
c) Poslati barem 100 naslovnica neke od edicija koje trenutno nemamo na sajtu

Ako se ne varam, napisao sam jedan članak u magazinu te sudjelovao u kreiranju još 2. Dakle, to možemo gledati ili kao 1 ili kao 3. Oba broja su manja od 4.

Recenzija imam 5, a to je manje od 8.

Skeniranjem se nisam bavio.

Dakle, po meni, nisam zaslužio titulu.

Pa ispalo je kao da si se uvrijedio:-) Dakle, 3 clanka u magazinu i 5 recenzija. Iz pravila je vidljivo da clanak u magazinu vrijedi dvije recenzije, dakle imas ukupno "protuvrijednost" od 11 recenzija.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/10/2005 : 11:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Nema problema. Razmislit ću i predložiti konkretne kriterije.

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 27/10/2005 : 11:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

KO TI POSTOVIMA NPR. :-))))

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7363 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 27/10/2005 : 17:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Za popizdit… meni se ovdje stvarno čini kao da se radi o jednoj velikoj bebi koja se ljuti što netko neće igrati po njezinim pravilima. Očito da Gaston i ja imamo različite definicije što je to argument i što je to uvreda. Jasno sam rekao zašto sam protiv titula i njegovog prijedloga, i jasno sam naveo motive za koje smatram da su naveli Gastona da piše ovaj topic. Naveo sam da ga nisu na to naveli nepošteni i zlobni razlozi nego da ga je u pisanju vodilo srce, te sam time ogradio od podvala da sam ušao u ovu raspravu striktno da napadnem Gastona i njegovu čast. Pazite, rekao sam Gastonu da ima srce! Ovo bi netko shvatio kao poveći kompliment, ali on i dalje vozi po svojemu… i dalje me optužuje za sve i svašta. On i dalje može tvrditi da to nema ništa veze sa prijateljstvom, ali to se onda sve čisto svodi na moju riječ protiv njegove.
No, skoro da je bezobrazno i drsko od njega kako on sebe ovdje pokušava prikazati kao uvrijedjenu žrtvu na način da me što više ocrni hvatajući se na svaku moju riječ i tražeći uvredu tamo gdje uvrede nema. Da sam te stvarno toliko izvrijedjao kao što ti misliš da jesam, valjda bi me Dado ili Markos već davno na to upozorili, kao što to jesu činili u prošlosti… strašno si osjetljiv na sve ovo, previše sve shvaćaš osobno i praviš od buhe slona.
I za sebe mislim da sam do sada sasvim normalno vodio ovaj razgovor i bio puno pristojniji nego što to obično znam biti, te bi se stvarno dalo prodiskutirati tko se ovdje zapravo ponaša djetinjasto i neozbiljno.
Ti kažeš da neke stvari mnogo toga govore ovdje o meni a i meni mnoge stvari govore da će od sada pa nadalje najbolje biti da te izbjegavam u širokom luku.
A bio si mi sasvim u redu forumaš prije nego smo stigli do ovog razgovora.

you candy perfume girl
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 27/10/2005 : 17:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
ma koga boli k***c za sve ovo...

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/10/2005 : 18:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ti kažeš da neke stvari mnogo toga govore ovdje o meni a i meni mnoge stvari govore da će od sada pa nadalje najbolje biti da te izbjegavam u širokom luku.

Unaprijed se zahvaljujem.

quote:
A bio si mi sasvim u redu forumaš prije nego smo stigli do ovog razgovora.

Ja do sada nisam imao mišljenje o tebi. Sada imam.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000