forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Stripovi.com suradnik - kriteriji
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 27/10/2005 : 19:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ma hadje pomirite se kažem ja poklapalo... :DDD

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 27/10/2005 : 20:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
ma koga boli k***c za sve ovo...

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 27/10/2005 : 23:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
Aj kiky nemoj vise kenjat, majke ti....

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 27/10/2005 : 23:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Ja sam protiv gastona i kikija jer quotuju recenicu po recenicu i ne uzimaju post kao cijelinu + niko od vas nije spomenuo moje ime od toliko spomenutih sto smatram uvrijedom a da ne govorim o tituli sherlock holmesa koja kao fol treba da ide seji a ne meni jer ipak sam ja ovdje bio moderator i izabcio i sanija i seju :ppp . Uvrijeden sam i zelim svoj podforum i sestu zvjezdicu :ppp !

PS Hocu crno bele zvijezdice ! :ppp

"And now for something completely different... "

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/10/2005 : 23:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by seinfeld

Ja sam protiv gastona i kikija jer quotuju recenicu po recenicu i ne uzimaju post kao cijelinu + niko od vas nije spomenuo moje ime od toliko spomenutih sto smatram uvrijedom a da ne govorim o tituli sherlock holmesa koja kao fol treba da ide seji a ne meni jer ipak sam ja ovdje bio moderator i izabcio i sanija i seju :ppp . Uvrijeden sam i zelim svoj podforum i sestu zvjezdicu :ppp !

"And now for something completely different... "

Skinimo Seinfiju 12000 postova i cetri zvijezdice (evo ti imena)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/10/2005 : 00:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

preko mene mrtva

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 28/10/2005 : 01:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
E globinjo vidiš da su neki ljudi za moju titulu poklapala (DeeCay,vice...) pa ako se izrealizira bio bi zahvalan.E neka zvjezdice bude modre

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u www.forums.com/phpbb/index.php?mforum=af
"Na ovome svijetu teško je biti glup,prevelika je konkurencija
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7363 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 28/10/2005 : 12:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Maximuss

Max, zlato, stvarno nema potrebe za ulizivanje Gastonu.
Siguran sam da će i tebe uskoro predložiti za neku od titula.

you candy perfume girl

Edited by - kiky on 28/10/2005 12:28:39
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 28/10/2005 : 12:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
why can't we just get along? :-)

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 28/10/2005 : 14:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Zar vam je toliko stalo do tih titula

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/10/2005 : 15:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

quote:

you candy perfume girl

Nemoj mi te gay sheme. Opsjednut si sa lizanjima.
Od titula mi je draza kapula.

Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 28/10/2005 : 15:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

preko mene mrtva

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST ,STAROST,ŽIVOT CILI!

To se moze lako urediti. Nije li nam to u opisu posla, a?
Nego, globi, mozda te i postedimo ako promenis zvezdice u bordoplavu boju. I Vuk sit i ovce na broju

Why don't you write books people can read?
(Nora Joyce)
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 28/10/2005 : 21:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
kiky, ovo je fakat smiješno.

Jasno mi je zbog čega si odlučio kontrirati Gastonu - ne radi se tu o tome što ti misliš da je Gaston ovdje u krivu nego treba kontrirati "najpopularnijem dečku u školi". Koji (u Gastonovom slučaju) nije nekakav nadrkani razmaženko kako nas uče u tinejdžerskim romantičnim komedijama nego apsolutni as.

Mogao bih napisati knjigu o ataku na autoritete zbog podizanja vlastitog samopouzdanja no očito bi u tu biblioteku mogla i tvoja autobiografija - sjeti se samo Djoleta (jest, on je prvi napao, i sad kažem prestrogo je nastupio no ni ti se nisi proslavio tokom odbrane).

Ne da mi se sad ići recenzirati svaku rečenicu koju ste vas dvojice o'đe napisali no mislim da sam već obuhvatio poentu.

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 28/10/2005 : 21:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Da dam autentično tumačenje "autoriteta": osoba koja je popularna u okruženju jer predstavlja uzor u ophođenju sa ljudima i/ili stručnosti u svojoj oblasti.

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 28/10/2005 : 21:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by realist

ma koga boli k***c za sve ovo...

He he napokon jedan pametan post!

I went looking for soul, I bought some style
I wanted to meet God but you sold me religion...

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7363 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 28/10/2005 : 21:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka

Jasno mi je zbog čega si odlučio kontrirati Gastonu - ne radi se tu o tome što ti misliš da je Gaston ovdje u krivu nego treba kontrirati "najpopularnijem dečku u školi". Koji (u Gastonovom slučaju) nije nekakav nadrkani razmaženko kako nas uče u tinejdžerskim romantičnim komedijama nego apsolutni as.

Odlučno negiram i odbacujem ovo što si napisao! Nije istina!
Ti uopće nisi pročitao neke moje postove, točno sam se ogradio od toga da sam ušao u ovaj topic s namjerom da izričito napadnem i obesčastim Gastona i da na njemu gradim svoje samopouzdanje i sl...! Kontrirao bi svakome tko bi predložio isto što i Gaston!

No, zbog poštovanja prema svome učitelju i spiritualnom vodji Velikom Manituu i na njegovu zamolbu, povlačim se iz ove rasprave da tako dokažem da imam još barem ono malo ljudskog dostojanstva.

you candy perfume girl
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 29/10/2005 : 00:11:31  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

quote:

you candy perfume girl

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 29/10/2005 : 00:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
jel vi to kao u vojsci da se grebete za činove, pa vas jedu zvjezdice uz ime

daj, šta daš
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8137 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/11/2005 : 13:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ajoj, oko čega svađa, ne sviđa mi se atmosfera na forumu u zadnje vrijeme, uvijek nešto, hard, soft, sken, sad i čvarci
pa što ima loše ako jedan član, i to onaj kojeg velika većina poštuje, traži izmjenu kriterija ili čak i da traži nešto što je protiv pravila, ali u biti pošteno, evo ja imam titulu suradnika, ali ne osjećam se u rangu ace i seje, mislim da su oni puno više doprinjeli sajtu, ali opet, markos je postavio transparentna pravila i u redu je da ih se drži, svi ionako znamo što znače sejo i aco, ili da djole i deecay doprinose sajtu više od mene ili npr prozirnog
uostalom, njima titula i ne znači toliko, a bogme ni meni, ja čak jedno mjesec dana nisam imao pojma da mi je dodijeljena, tek kad mi je markos rekao, vidio sam da piše
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000