Author |
Topic |
IGMAN2
Senior Member
2419 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 04/11/2005 : 20:32:40
|
OK OK OK Mea culpa. Nakon malog eksperimentiranja i sam sam otkrio da je ta tražilica usmjerena na prefiks 'New', iako odgovor "trenutno nema aktivnih aukcija" upućuje da pod traženim nickom uopće nema nikakvih ponuda. Ni novih, ni starih. Dakle, zanemariti pitanje. Greška umene. |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2419 Posts
Posted - 04/11/2005 : 21:35:16
|
Al, ima još nešto kod aukcija što me nervira. Idemo redom Ako mislim ostaviti moju ponudu, prvo otvorim stranicu s opisom stripa, a onda se prelazi na str. gdje upisuješ ponudu, lozinku...etc. Nakon ostavljene ponude imaš natpis 'Nazad' kojim se vraćaš na str. sa opisom stripa. Do tu je sve u redu, ali što sad Kako se sad vratiti na onu stranicu ponuda aukcija gdje si bio prije bidanja? Ja vidim dvije opcije i obje vrlo nezgrapne. Prva je da gore na traci pritisnem "Aukcije", što iritira jer me vraća na prvu stranicu aukcija. Ako nisam upamtio na kojoj str. sam bio čeka me traženjeee. Dobrani gubitak vremena.
Druga opcija je 'Back' strelica kojom listam unatrag dok ne dođem do str. popisa aukcija na kojoj sam bio prije bidanja. To prije bidanja znaći da se neću vidjeti upisanu moju ponudu ukoliko ne koristim 'Refresh' Dakle opet gubitak vremenaaa
Zar ovo samo mene nervira. ili... postoji i treća općepoznata opcija,... pa mi se sad svi smiju |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29290 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 04/11/2005 : 22:30:55
|
trazilica na vrhu je za naslove i tekst aukcija, ne za prodavace. Ovo sa "nazad" mogu pogledati, ali u principu, dva tri back spacea rjesavaju stvar.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2419 Posts
Posted - 06/11/2005 : 00:38:50
|
Ma naravno da koristim Backove, ali oni riješavaju stvar dok imaš dvije- tri aukcije, ali probaj ih pratiti 13, koliko ih trenutno imam! Poslije par bidovanja i beckova ne znaš više ni gdje si bio, a kamoli što i koliko si ponudio. Pored sve tehnike prisiljen si koristiti papir i olovku :) Al' nema frke, preživjet ću |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29290 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 06/11/2005 : 10:07:16
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Ma naravno da koristim Backove, ali oni riješavaju stvar dok imaš dvije- tri aukcije, ali probaj ih pratiti 13, koliko ih trenutno imam! Poslije par bidovanja i beckova ne znaš više ni gdje si bio, a kamoli što i koliko si ponudio. Pored sve tehnike prisiljen si koristiti papir i olovku :) Al' nema frke, preživjet ću
Pa imas "prati aukcije" opcije i sve pratis na jednom mjestu, na "moje aukcije>kupovina"
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2419 Posts
Posted - 06/11/2005 : 19:19:45
|
Od tamo i krećem, al nije problem da ne znam za koje naslove se natjećem, nego u ciframa koje si ponudio za nešto, jer, kako i sam znaš, kad se vratiš sa Back spaceom vratiš se u vrijeme prije no što si bidovao. Dakle moraš pamtiti za koji naslov i koliko si bidovao ili koristiti 'Refresh', a tad treba vremenaaa |
|
|
altair
Average Member
Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
|
Topic |
|