forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 TOLERANCIJA!?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/11/2005 : 00:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by SHAPE
I zato i pitam dokad? koliki vam je prag tolerancije dragi moderatori?!

jako nizak kad su te stvari u pitanju...nisam bio na forumu ima 3 dana,pa nisam vidio topic...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
DRUKALI SMO ZA AJDUKA,MLADOST,STAROST,ŽIVOT CILI!

Jako nizak kad je Zagor u pitanju

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/11/2005 : 06:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Jako nizak, kada Hajduk izjednaci sa tamo nekim treceligasima:))))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/11/2005 : 08:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

Jako nizak, kada Hajduk izjednaci sa tamo nekim treceligasima:))))

trećeligaš je izjednačio

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/11/2005 : 08:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky
Jako nizak kad je Zagor u pitanju

na zagora i hajduka sam užasno slab

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29291 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/11/2005 : 18:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wanderer

quote:
ja cu se u ovakvoj situaciji radije odluciti za giganta, iako je "pirat"

pogotovo sta je danas kvaliteta pirata jednaka kvaliteti "redovnih" izdanja.

Ma nemoj? Ajd dobro, bas cemo vidjeti.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29291 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/11/2005 : 21:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
donesi.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/11/2005 : 00:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Buduci da pirati uglavnom objavljuju meni nezanimljive stvari

mislis da je sve nezanimljivo? ako bi izasli giganti Nathana Nevera Dylana Doga, Texa, Zagora u skorije vrijeme, da li bi ih kupio?
a da je cijena recimo nekih 65kn? ili misterijine super stvari?
i to jos na hrvatskom?

ili ces radije dati 65kn za usranog dampyra u HC-u?

ja cu se u ovakvoj situaciji radije odluciti za giganta, iako je "pirat"

1. Sve je nezanimljivo
2. Ako bi...a ako ne bi!!!! Ako me pozovu u Argentinsku repku sigurno cu se odazvati.
3. Ne bi!!!!!!!!!!!!
4. Ni po 5 kuna!!!
5. Radije usranog Dampyra za 65!
6. Ukusi su razliciti.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/11/2005 : 13:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
5. Radije usranog Dampyra za 65!
6. Ukusi su razliciti.

ocito su ukusi previse razliciti!
jel ti uopce i citas stripove?
ako da, onda ti je najbolje da pocnes stediti za dampyra, nema drugog rjesenja....
sretno s time

Ne, ne citam stripove! Najcešce gledam samo crteže. Sad kad si mi pomoga i usmjerija na remek-djela koje moram nabaviti od piratskih izdavaca sve ce biti puno lakše. Možda bi tim piratima triba osvježit svoju skromnu kolekciju. Ipak ja neman pojma o stripu i drago mi je kad me upuceni poznavatelji upute na prava izdanja. Bezgranicno hvala!
PS
Štedim za Dampyra ali sad kad moram štedit i za pirate moram se odreci vecere. Znam, znam, teško je to ali sve za pirate.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 14/11/2005 : 23:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
U prosjeku svaki drugi topic zavrsi na piratima (koji ne bude zakljucan:))) Mora da su gadna konkurencija:))))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Leka
New Member

Croatia
237 Posts

Member since 05/03/2005

Posted - 18/11/2005 : 15:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Leka a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by jang

quote:
Originally posted by Markos

Kakva prica o hrv. jeziku?

pa pročitao sam informaciju da se u nekim najnovijim piratima pojavlja hrvatski jezik, pa me zato zanima jeli još ko drugi to zasledio? Ja premalo poznajem finese da bi zapazio te razlike između jezika.
Onda dolaze informacije da ipak novci i ideje dolaze iz Hrv, a bilo je i rečeno da su se neki sklonili u Sloveniju i iz dežele vode biznis.
možda su ipak sve zemlje ex-ju u tome, ne samo Bih i SCG

Nemam pojma da li je jezik hrvatski ili ne, pirate ne citam. Sto se novaca i ideje tice, ne znam nikoga iz Hr. tko je ucestvovao u stvaranju pirata. Koliko ja znam, sve se radi sa nekoliko mjesta u SCG + Banja Luka. Odakle ti uopce te informacije?

Buduci da pirati uglavnom objavljuju meni nezanimljive stvari ( bar u zadnjih par godina ) ne dolazim baš cesto u dodir sa takvim izdanjima ali mislim da se sicam kako se u onim piratima AF-a tekst upisiva ijekavicom ( doduše sa podosta falingi ali ipak ijekavicom ) a navodno su rađeni u Banja Luci. Isto tako znam da dosta ljudi iz tih krajeva koriste ijekavicu a ne ekavicu a poznato je da su prije rata gravitirali više prema Zagrebu nego Sarajevu ili Beogradu ( možda je i danas tako ).
Ne bi me cudilo da je izdavac neki Zagrebacki student ili netko tko racuna na bolju prodaju ijekavice od ekavice.
U biti mislim da je gotovo sigurno da pirati koji koriste ijekavicu ( ili "verziju" ijekavice ) dolazei iz Banja Luke.

www.gradac.hr

Pretpostavljam da ove novije nisi imao u rukama. Jasna je razlika između hrvatske i bosanske ijekavice, tj. jasna je razlika u pravopisu, pogotovo sad kad imamo jasnije definiran novorijek i kada se službeno više ne rabi mnogo zajedničkih riječi kao nekad. Većina ovih novih pirata objavljena je na našem jeziku. Netko to ovdje prevodi ili možda samo adaptira tekst/postojeći prijevod.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000