forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Novi stripovi se raspadaju
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 02/11/2005 : 16:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Ajmo dalje,jer valjda stvarno i ja imam sreće u stranicama i sa ljepilom.Jedno je ovaj DD "Snovi"...jer več u novije vrijeme,desilo se nešto potpuno drugačije.
Riječ je o stripu Hellblazer u izdanju Belog puta.Nakon trećeg čitanja,prvi sam ja,ostalo povjerljive osobe kod čitanja,ispale su mi dvije stranice.Kako Beli put izdaje stripove o kojima nemam pojma a volio bi ih upoznati,ipak sam išao dalje sa njihovim izdanjima.Svi su bili perfektni,osim tog.Sada,da li je pitanje ljepila ili oštečenja u transportu,stvarno ne bih znao.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 03/11/2005 : 02:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SnotMan

quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

Samo su mi se 'Snovi'-dd malo raspali,ostalo je sve ok

Samo mi je par stranica ostalo slijepljeno od DD snovi:)))

Mrzim mrznju!

S cim ti citas?Kljestima mozda???
Anyway kod mene nije tako drasticno.

Ne, vec sa škarama

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 03/11/2005 : 18:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Ajmo dalje,jer valjda stvarno i ja imam sreće u stranicama i sa ljepilom.Jedno je ovaj DD "Snovi"...jer več u novije vrijeme,desilo se nešto potpuno drugačije.
Riječ je o stripu Hellblazer u izdanju Belog puta.Nakon trećeg čitanja,prvi sam ja,ostalo povjerljive osobe kod čitanja,ispale su mi dvije stranice.Kako Beli put izdaje stripove o kojima nemam pojma a volio bi ih upoznati,ipak sam išao dalje sa njihovim izdanjima.Svi su bili perfektni,osim tog.Sada,da li je pitanje ljepila ili oštečenja u transportu,stvarno ne bih znao.

Ne kupujem,pa ne bih znao...
P.Smamlazu:Č

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

Shugy
Starting Member

Slovenia
9 Posts

Member since 27/09/2002

Posted - 04/11/2005 : 11:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Shugy's Homepage  Send Shugy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ljepilo promjenjeno!
-----------------------------
Vidi "Povratak Kandraxa"
-----------------------------

Vidi stvarno, pa to je sve što sam tražio. Samo se nadam da če
tako i ostati.

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 04/11/2005 : 23:13:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
quote:

A reče ja to i za Batmana

daj, šta daš
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/11/2005 : 14:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Vidiš,meni je Betmen još najbolji od svih!
Stvarno ni ja ni ti nismo očito imali sreće kod preuzimanja.Svaki naslov jedna crna ovca.
Kaže drug sa kojim sam se našao jutros da se njemu raspala #Nulta godina Darkwooda,i da bi ga ponovo rješio jer specijalnim izdanjima rastu cjene vrtoglavo,(ne bih znao al kažu da prvi extra Zagor sada ide po 80 kn?)
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7303 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 05/11/2005 : 14:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Šta se tiče Snova meni se samo par stranica početkom Horrorpopina odvojilo a nisan tija davat lovu za novog samo zbog toga.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 10/11/2005 : 12:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Evo da i ja malo kritiziram DD " Snovi " i meni se potpuno raspao, a što se tiče ostalih izdanja mislim da je ljepilo ok :-)) osim pokojeg broja af klasika.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 10/11/2005 : 13:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message  Reply with Quote
Meni se raspao Zagor Omča.
Bas mi je nekoliko stanica jednostavno iskliznulo, ali s ostalim stripovima koje imam nije bilo problema.

The Force is in my hands....
Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 10/11/2005 : 13:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by Shugy

Pozdrav svima,

imam molbu za izdavače (ako je još nije bilo, što bi me strašno začudilo).
Kao strastveni kolekcionar vas molim, da sredite kod štampare,
koja vam veze stripove, da jih urade tako, da se ne raspadaju.
Skoro svaki novi strip koji kupim, raspada se između druge i
treče ili predposlednje stranice. Čak sam recimo kupio dva Dugina
mosta i svaki se raspada!?!

Hvala

I ja kupujem sve nove stripove i nijedan mi se nije raspao.

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Meni je kao i tebi SejoSexon.
Ovaj jedan mi se raspao samo zbog loseg odnosenja prema stripu.

The Force is in my hands....
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/11/2005 : 20:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Stripove treba pažljivo čitati pod uglom od 45 stepeni, a kupiti još jedan primerak za kolekciju koji će stajati u policama i ukrašavati kuću ili stan i koji će čitati neko posle 50 godina i onda ćete rešiti problem raspadanja, vidite otktrio sam Ameriku
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7807 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 20/11/2005 : 00:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Snovi su se i meni raspali(mislim na strip),ali ima ih još bar desetak ali ne sjećam se koji.trebao bih pogledati,ali me to nije volja
quote:
Originally posted by PAJDO

Evo da i ja malo kritiziram DD " Snovi " i meni se potpuno raspao, a što se tiče ostalih izdanja mislim da je ljepilo ok :-)) osim pokojeg broja af klasika.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 20/11/2005 : 15:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Stripove treba pažljivo čitati pod uglom od 45 stepeni, a kupiti još jedan primerak za kolekciju koji će stajati u policama i ukrašavati kuću ili stan i koji će čitati neko posle 50 godina i onda ćete rešiti problem raspadanja, vidite otktrio sam Ameriku

To trebas ti .Ja ih citam normalno .Jos mi treba uglomjer da bi procitao strip.To ne bih uradio ni da je od suhog zlata.Bezvezan napor...

chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 20/11/2005 : 15:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message  Reply with Quote
evo, juce sam uzeo da citam 100 metaka, i kroz 10 minuta ispadose mi 2 lista! A nije malo novca dato!
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 20/11/2005 : 18:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stripove treba čitati dok doručkuješ ili sereš, a raspasti se ne smiju!
Nikakvih 45 stupnjeva, pažljivo i ostala sranja.
Kada platiš očekuješ da jebeno ljepilo drži!

Life sucks, but Death swallows!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 20/11/2005 : 18:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To trebas ti .Ja ih citam normalno .Jos mi treba uglomjer da bi procitao strip.To ne bih uradio ni da je od suhog zlata.Bezvezan napor...

Probaj, probaj sa uglomerom, ali nikako 46 stepeni, onda ti je propao napor
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 20/11/2005 : 18:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Westax

quote:

Stripove treba čitati dok doručkuješ ili sereš, a raspasti se ne smiju!
Nikakvih 45 stupnjeva, pažljivo i ostala sranja.
Kada platiš očekuješ da jebeno ljepilo drži!

Sad nije mi jasno, da li isti strip trebaš čitati prvo u klozetu , pa za stolom ili obrnuto.
Ovo ni ja ne radim kad iz čitam, ali čuo sam tu besmislicu, pa eto...
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 20/11/2005 : 18:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad nije mi jasno, da li isti strip trebaš čitati prvo u klozetu , pa za stolom ili obrnuto.

Ne čitam ih ni ja na WC-u ali moraju biti testirani i za nemoguće uvjete koje im postavljaju obični čitaoci.
Kada se nama koji ih čitamo pod 30 stupnjeva raspadaju što se tek dogadja klincima?
Kupi strip na kiosku i do doma pogubi pola stranica pa se rasplače i još dobije batine od staraca

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 20/11/2005 : 18:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Westax

quote:

Ne čitam ih ni ja na WC-u ali moraju biti testirani i za nemoguće uvjete koje im postavljaju obični čitaoci.
Kada se nama koji ih čitamo pod 30 stupnjeva raspadaju što se tek dogadja klincima?
Kupi strip na kiosku i do doma pogubi pola stranica pa se rasplače i još dobije batine od staraca

Moja je sreća što stripove nabavljam u Hrvatskoj, pa dok prođu taj put u paketu i ne raspadnu se, znači da postoji određeni kvalitet, a što se tiče čitanja u WC-u, nema ništa bolje od toga, jer treba čitati strip sve dok ti ne utrne noga
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 20/11/2005 : 19:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
Samo vas slusam....
Kod starog dobrog Dnevnika se takve stvari nisu desavale iako su radili u komunisticko vreme i daleko skromnijom tehnikom nego danasnje stamparije.
Jebo te pa zamislite da danasnji izdavaci moraju stampati 200-300 hiljada stripova(kao nekada Dnevnik) pa nasta bi licili ti stripovi kada sada ne mogu posteno odratiti tiraze od 1000 kom. stripova
Znam,znam sada ce mnogi reci :oni su isecali stranice,docrtavali,kidali,cenzurisali...itd.
Ali imali su kvalitetan lepak!!!

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 20/11/2005 : 20:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sdragan@

Samo vas slusam....
Kod starog dobrog Dnevnika se takve stvari nisu desavale iako su radili u komunisticko vreme i daleko skromnijom tehnikom nego danasnje stamparije.
Jebo te pa zamislite da danasnji izdavaci moraju stampati 200-300 hiljada stripova(kao nekada Dnevnik) pa nasta bi licili ti stripovi kada sada ne mogu posteno odratiti tiraze od 1000 kom. stripova
Znam,znam sada ce mnogi reci :oni su isecali stranice,docrtavali,kidali,cenzurisali...itd.

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Tako je kolega.
Bar su imali lepka .
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 20/11/2005 : 21:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sdragan@

Samo vas slusam....

Ali ovde se radi o novim stripovima koji se raspadaju, a ne o starim dobrim Dnevnikovim.
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 20/11/2005 : 21:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

?Pokusaj mi poslati.Nemam ga...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/11/2005 : 08:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

?Pokusaj mi poslati.Nemam ga...

Hoću i to dva komada , da imaš u rezervi, ako ti se jedan polomi
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 21/11/2005 : 10:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Jupi!!!Sad sam zadovoljan.:))))))))

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000