forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Novi stripovi se raspadaju
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/11/2005 : 11:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SnotMan

Jupi!!!Sad sam zadovoljan.:))))))))

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Eto rešili smo problem, i ja sam zadovoljan kad mogu pomoći nekome.
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 21/11/2005 : 21:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sdragan@

Samo vas slusam....
Kod starog dobrog Dnevnika se takve stvari nisu desavale iako su radili u komunisticko vreme i daleko skromnijom tehnikom nego danasnje stamparije.
Jebo te pa zamislite da danasnji izdavaci moraju stampati 200-300 hiljada stripova(kao nekada Dnevnik) pa nasta bi licili ti stripovi kada sada ne mogu posteno odratiti tiraze od 1000 kom. stripova
Znam,znam sada ce mnogi reci :oni su isecali stranice,docrtavali,kidali,cenzurisali...itd.
Ali imali su kvalitetan lepak!!!

Stripove koje je izdao Dnevnik još i danas možeš normalno i bez straha čitati.

Life sucks, but Death swallows!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 21/11/2005 : 22:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Samo vas slusam....
Kod starog dobrog Dnevnika se takve stvari nisu desavale iako su radili u komunisticko vreme i daleko skromnijom tehnikom nego danasnje stamparije.
Jebo te pa zamislite da danasnji izdavaci moraju stampati 200-300 hiljada stripova(kao nekada Dnevnik) pa nasta bi licili ti stripovi kada sada ne mogu posteno odratiti tiraze od 1000 kom. stripova
Znam,znam sada ce mnogi reci :oni su isecali stranice,docrtavali,kidali,cenzurisali...itd.

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Tako je kolega.
Bar su imali lepka .

Vasa dva nicka me full bune!!! Promijenitew ime obadvoje

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/11/2005 : 23:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

quote:

Samo vas slusam....

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Tako je kolega.
Bar su imali lepka .

Mrzim mrznju!

A tvoje je kao lepo, promeni ga ti
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 21/11/2005 : 23:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Samo vas slusam....

Tako je kolega.
Bar su imali lepka .

Mrzim mrznju!

Ali ja svoj nick ne mijesam sa drugima pa mi je ok

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/11/2005 : 23:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samo vas slusam....

Tako je kolega.
Bar su imali lepka .

Mrzim mrznju!

Mrzim mrznju!

Ne mešam ni ja moj nick, samo se neki put ubaci tata.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 21/11/2005 : 23:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samo vas slusam....

Tako je kolega.
Bar su imali lepka .

Mrzim mrznju!

Mrzim mrznju!

Hahahahah

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/11/2005 : 23:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samo vas slusam....

Tako je kolega.
Bar su imali lepka .

Mrzim mrznju!

Mrzim mrznju!

Hahahahah

Mrzim mrznju!

Šta ti je smešno mamlaze
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 22/11/2005 : 00:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Ma to sa starim!!! Bas me razveselilo:)))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/11/2005 : 00:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma to sa starim!!! Bas me razveselilo:)))

Mrzim mrznju!

Pa stari je podetinjio, ponovo počeo da skuplja stripove kao kad je bio mlad, a draga mamica je već poludela od tih naših stripova, ali ja podržavam starog, neka ga, ipak puno stripova je sakupio.
Eto onda hoće i na forum.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/11/2005 : 00:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
I šta tu ima lošeg što stari malo sernja po forumu ?
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 22/11/2005 : 00:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

loseg?????
Ti si malo izgleda preparanoican!!! Pusti staroga da procita moje postove pa ce ti objasniti da je meni bilo drago bas zbog toga!!!!
Lose??? Otkuda si izvukao da je nesto lose u tome????

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/11/2005 : 00:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

loseg?????
Ti si malo izgleda preparanoican!!! Pusti staroga da procita moje postove pa ce ti objasniti da je meni bilo drago bas zbog toga!!!!

Mrzim mrznju!

Nisam paranoičan, sutra kad stari ustane neka do mile volje čita tvoje postove, baš me briga za to, mislio sam da ti je dosadan, ali drago mi je ako je istina da te je stvarno razveselio.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 22/11/2005 : 00:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

loseg?????

Mrzim mrznju!

Nisam paranoičan, sutra kad stari ustane neka do mile volje čita tvoje postove, baš me briga za to, mislio sam da ti je dosadan, ali drago mi je ako je istina da te je stvarno razveselio.

Stari ti je zakon, i pusti ga da do mile volje skuplja stripove:)))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/11/2005 : 00:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Verovatno ti je bilo drago to što stari voli da čita stripove u WC -u, pa onda mu treba po sat vremena dok ne izađe iz kupatila, a mi čekamo na red, nas to uopšte ne veseli.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 22/11/2005 : 00:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Verovatno ti je bilo drago to što stari voli da čita stripove u WC -u, pa onda mu treba po sat vremena dok ne izađe iz kupatila, a mi čekamo na red, nas to uopšte ne veseli.

Hehe, ovo nisam znao
Nista, vrijeme je da se onda izgradi jos jedan WC

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/11/2005 : 00:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

loseg?????

Mrzim mrznju!

Stari ti je zakon, i pusti ga da do mile volje skuplja stripove:)))

Mrzim mrznju!

Niko njemu ne sme ni da kaže za stripove, pa i nas je sve u kući zarazio stripovima, ej neko veče i keva čitala Zagora, a i mali brat je najveći stripofil ( dobro posle matorog ), samo srednji brat ne voli stripove kao mi.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/11/2005 : 00:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hehe, ovo nisam znao
Nista, vrijeme je da se onda izgradi jos jedan WC

Mrzim mrznju!

DA radimo na tome, jer mi smo petočlana porodica, nas smo tri brata i tata, naravno i mamica.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/11/2005 : 00:41:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Daću ti sutra starog , pa sa njim do mile volje razgovaraj o stripovima, laku noć mamlaze.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 22/11/2005 : 01:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Daću ti sutra starog , pa sa njim do mile volje razgovaraj o stripovima, laku noć mamlaze.

Laku noc, i ja cu uskoro na hrkanac.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/11/2005 : 07:37:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav mamlaze, evo idem na posao pa se čujemo popodne, tata Dragan !
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 22/11/2005 : 12:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
E, slatko se nasmejah na ove vase postove

Cak ste i mamlaza uspeli da zbunite

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 22/11/2005 : 12:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by srdjandj

[quote]Originally posted by sdragan@

Mrzim mrznju!

Pa znas i sam da to nije moguce
A i ti si mene uvek zbunjivao, uvek sam se pitao
kakvi se to "mamlaz"mota po forumu

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/11/2005 : 14:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

E, slatko se nasmejah na ove vase postove

Cak ste i mamlaza uspeli da zbunite

Da sve je moguće, a svideo mi se njegov nick, baš lepo - mamlaz
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/11/2005 : 17:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav za mamlaza, tata Srđanov je ovde, šta hoće ovaj moj žutokljunac, pa on ni ne zna koji sve stripovi postoje.
A ja kao stari stripofil, volim uvek diskutovati o stripovima, možda ovo nije topic za ovakve diskusije, ali nema veze.
Da li te nešto interersuje, i kako se zoveš, nekako mi sramota da te nazivam mamlaz.
Ali pošto si sam dao takav nadimak, meni je svejedno.
I ovo u vezi raspadanja stripova, bolji su bili od Slobodne Dalmacije, mislim ne raspadaju se, ali ovo što Berni radi je sasvim ok, lep dizajn i ostalo, pa rešiće oni i pitanje lepka, bar se nadam.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000