forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Ignor mi dzentli...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 05/12/2005 : 20:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
Marko, imal shanse za ubaciti onu ignore funkciju za chlanove-koji-ti-svojim-postovima-idu-na-kurac?

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 05/12/2005 : 20:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
podrzavam

Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///\\\Sada umjesto onog blogovskog naziva, malo profesionalizma. Svi oblici saradnje su dobrodosli.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 05/12/2005 : 20:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Dekara, a tko ti ide na qurac?

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 05/12/2005 : 20:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
taman sam mislio da su otishli svi takvi ali vidim da se neke nove snage trude da im zauzmu mesto...par chlanova novije generacije...nebitno koji...ionako samo chekaju da vide svoje ime u nekom topicu pa da im ne dajem tog zadovoljstva...

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 05/12/2005 : 20:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Dekara, hoćeš li prodavati svoje stripove na CRŠ-u?

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 05/12/2005 : 21:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
narafski...verovatno sa libelus ekipom delim shtand sem ako se ove godine nisu profinili pa netje boranija da im zauzima mesto na astalu:)pPPPP

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/12/2005 : 21:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Svi koji ne uzmu po 2 primjerka su najebali, Dekara ce zapisati vasa imena a ja dolazim po vas !!! Bice krvi and I won't be nice as those zombie pussies ;-)))!!!

"U got six victories? I wonder if this will hurt
the closest you'll get to 7 is the numba on ya shirt."
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 05/12/2005 : 22:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Ja uzimam samo po jedan komad.

Broj 1 imam, ostali mi fale.

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/12/2005 : 22:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Sejo, napalices se ti na Amere, to ti garantujem ! Kad uzmes sve sacekaj da izade broj 7 i onda pocni da citas!
Posto se cita brzo,uzivaces i kad stignes na kraj MNo ce ti postati drugi najdrazi junak a Invincible jebacina,pijandura i pilot(zna da leti :-))) ce ti biti nummero uno :pp!

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 05/12/2005 : 22:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
fino.
hvala.
svaki prodati primerak znachi koji sat blize novom broju(a samim tim i nekom novom izdanju!).

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 05/12/2005 : 22:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Nisam neki fan američkih stripova ali cijenim Dekarin trud i zbog toga ću uzeti sve brojeve.

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 05/12/2005 : 22:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by seinfeld

Sejo, napalices se ti na Amere, to ti garantujem ! Kad uzmes sve sacekaj da izade broj 7 i onda pocni da citas!

netje morati dugo da cheka obzirom da #7 izlazi prekosutra:)))

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/12/2005 : 00:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Gdje su topici , sta se ceka ! :p

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/12/2005 : 09:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Dekaro, pokusat cu to dodati uskoro, nemam bas puno vremena sa ovim izdavastvom na vratu... Mozda tijekom bozicnih praznika uhvatim vremena da to dodam. I meni ce isto zatrebati. I vidimo se na CRS-u!!!!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4655 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 06/12/2005 : 12:57:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Seinfeld je pravi-pravcati strip-teaser :)) Nakon ovolikog najavljivanja famoznog #7, ja jedva cekam...

Bistro i duboko nebo utociste pruza!

Edited by - Barker on 06/12/2005 12:58:37
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 06/12/2005 : 20:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Uh-oh...morat ću manje postat :-)
Da ne bi bilo zabune.Taj ignore.Ako ja na npr. stavim ignore na DeeCay-a (ponavljam primjer) ne pojavljuju mi se njegovi postovi ili što već??Na nekim forumima postoji ta opcija a iskreno nikad ju nisam koristio...

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u
"Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 06/12/2005 : 21:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
ni meni to nije baš jasno.
quote:
Originally posted by makikatalinic

Da ne bi bilo zabune.Taj ignore.Ako ja na npr. stavim ignore na DeeCay-a (ponavljam primjer) ne pojavljuju mi se njegovi postovi ili što već??Na nekim forumima postoji ta opcija a iskreno nikad ju nisam koristio...

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 06/12/2005 : 22:04:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BlekenDekara

narafski...verovatno sa libelus ekipom delim shtand sem ako se ove godine nisu profinili pa netje boranija da im zauzima mesto na astalu:)pPPPP

e nisam se sladje nasmijao odavno
nego kad sejo vidi novo izdanje... mah, samo mi je zao sto necu bit tu da vidim svima face

Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///\\\Sada umjesto onog blogovskog naziva, malo profesionalizma. Svi oblici saradnje su dobrodosli.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/12/2005 : 22:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ne brini. Ionako ce samo napraviti ignora makikatalinic pa to nece vrijediti za tebe

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 08/12/2005 : 09:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

Ma ne brini. Ionako ce samo napraviti ignora makikatalinic pa to nece vrijediti za tebe

Mrzim mrznju!

Znači dobre vijesti

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/12/2005 : 11:09:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da ne bi bilo zabune.Taj ignore.Ako ja na npr. stavim ignore na DeeCay-a (ponavljam primjer) ne pojavljuju mi se njegovi postovi ili što već??

A jelte, ti bi mene ignorisao? Tu i tamo ti zasmetaju moji komentarčići na moj račun, hah? Mene bi primjera radi... Aj tinitiliniću

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 08/12/2005 : 19:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Da ne bi bilo zabune.Taj ignore.Ako ja na npr. stavim ignore na DeeCay-a (ponavljam primjer) ne pojavljuju mi se njegovi postovi ili što već??

A jelte, ti bi mene ignorisao? Tu i tamo ti zasmetaju moji komentarčići na moj račun, hah? Mene bi primjera radi... Aj tinitiliniću

Nikako, ignore na tebi neću koristiti. Meni ta opcija uopće neće biti potrebna jr ne vidim razloga zašto bi to radio.Uostalom nikad se nisam nekom zamjerio niti on meni...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/12/2005 : 08:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Mislili ste na opciju da neki user postavi listu ignoriranih i onda se ovi spomenuti ne mogu oglašavati u njihovom topicu? Ili ignorirani mogu mogu ostavljati postove gdje žele samo ih onaj user ne vidi?
Kako god bilo, nek uglavnom bude sloboda izražavanja!

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 10/12/2005 : 13:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Kad bi se pojavila ta opcija,ja bi bio sam na forumu.:))))))))))

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 10/12/2005 : 16:17:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Ignore na makija,ignore na makija,ignore na makija

Šala ofkors

Nije to loša ideja,ali opet bi volija vidit i neprijateljeve postove,da se mogu svađat Opet šala

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

Ned Mace
stripovi.com suradnik

Croatia
638 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 10/12/2005 : 17:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Ned Mace a Private Message  Reply with Quote
Meni je ignore funkcija malo djetinjasta i protiv prirode Internet komuniciranja ali ako ljudi imaju slabe živce pa ih to veseli knock yourselves out...

"There's no such thing as a free lunch!"
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000