forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 10/12/2005 : 15:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:
Originally posted by nedim

novo u sa mark 2 i nn katty keller - tako nesto!

ZAGOR PRIČA...

marka sam vidio, al me zanima u kojoj si ti to vukojebini od kioska vidio novog nathana. "pročešljao" sam sve trafike od skenderije do čaršije, niti na jednoj jedinoj nema nathana.

NN LU 56 "Priča o Kathy Teller" na sred carsije na tram. stanici!! i ne samo tu vec i u jos more drugih trafika. af klasik novi i sexy strip takodje u sa

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7816 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 10/12/2005 : 15:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
zanemarimo po tom pitanju "lokalne" trafike. ja govorim o trafikama u centru, dakle potez skenderija-čaršija. onaj dan kad sam ja bio nije bilo ni na jednom kiosku na kojem izlaze ludensovi stripovi novog nathana, pa čak ni na onom gdje tramvajska stanica na čaršiji. možda nisu izložili ili se bilo rasprodala prva tura (što je moguće, ali čisto sumnjam) ali nije bilo. jučer nisam gledao na čaršiji ali u titovoj dole od banke do parkuše ni na skenderiji nije bilo novog nathana.

Edited by - I like girlz on 10/12/2005 15:34:59
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 10/12/2005 : 15:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
maj zlaja!! nadjes par trafika sigurnih. meni je jedna takva ona preko puta trznice. kuda tram. ide. i jedna kod carevog mosta i na njima ganjas. a na cariji ima 99%. na tram. u onoj glavnoj!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7816 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 10/12/2005 : 16:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
znam na koju misliš, preko puta tržnice, ona je stvarno puna ludensovih stripova, čak i ona prastare znaju izložit. dosad mi je praksa uvijek bila ili tamo u titovoj ona dva kioska između parkuše i centrale banke ili čaršija. a primjetio sam da ponekad u skenderiji dole u onom kiosku gdje su butici znaju dobiti ranije neke stripove. tako je bio sad nedavno slučaj s ovim novim MM "slučaj majorana" i tu su ga prvo imali.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 10/12/2005 : 16:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
mene prijatno zna iznenaditi i ona trafika na bus stajalistu kod medicinskog fakulteta. sto kazes cini mi se kao da nekad ranije dobije stripove. a nemoj se oslanjat na to da oni "izloze" strip. pitaj ti za svaki slucaj! ja sam bio "masio" blago j.l. pa ga ganjao 5 mjeseci kasnije da ga nabavim.

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

crta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
616 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 11/12/2005 : 10:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send crta a Private Message  Reply with Quote
zna li itko kad ce u bosni izaci spac vitezovi grala,ja ga jos nisam vidio a reklamira se odavno...ocekujem da strip bude odlican,jer je tematika jako povoljna

voli vas sve jedan tipican bosanac
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 11/12/2005 : 11:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by crta

zna li itko kad ce u bosni izaci spac vitezovi grala,ja ga jos nisam vidio a reklamira se odavno...ocekujem da strip bude odlican,jer je tematika jako povoljna

to ti je zagor koji je izasao u BIH ima jedno 3 mjeseca sigurno!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7816 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 11/12/2005 : 17:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by crta

to ti je zagor koji je izasao u BIH ima jedno 3 mjeseca sigurno!

ZAGOR PRIČA...

da, davno je već bio kod nas u sarajevu na kioscima i rasprodao se, još tamo u septembru.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 11/12/2005 : 18:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
tako nesto. ponegdje jos mozes naci dugin most i arheologa. al to cisto sumnjam

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 12/12/2005 : 08:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
''Čuvaj se bombe''dosao u Tr.

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 12/12/2005 : 11:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
snot, ti pratis samo af vidim. uvijek prvi javis za novog klasika. moze li se igdje u BIH kupiti sistemov ken??

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 15/12/2005 : 19:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
na sajmu knjiga navodno ima kupiti dampyra, 26 km je cijena.

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

SSM
Average Member

Bosnia and Herzegovina
982 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 15/12/2005 : 19:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message  Reply with Quote
quote:

ZAGOR PRIČA...

Tačnije 23, pa ko voli (ko je lud) nek izvoli :)
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17066 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 15/12/2005 : 20:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Ken Parker je jedno vrijeme izalzio i u Gacku, mislim da sad ima u nekim vecim gradovima u RS. Ako te zanima, mogu ti to nabaviti u Srbiji ili Crnoj Gori.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7816 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/12/2005 : 00:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SSM

quote:

ZAGOR PRIČA...

Tačnije 23, pa ko voli (ko je lud) nek izvoli :)

ne zanima me ni dampyr, ni MV, hocu nathana
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 16/12/2005 : 10:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Ken Parker je jedno vrijeme izalzio i u Gacku, mislim da sad ima u nekim vecim gradovima u RS. Ako te zanima, mogu ti to nabaviti u Srbiji ili Crnoj Gori.

e, hvala prijatelju. nesto su mi obecali pa kad vidim sta mi jos fali javim ti se! a taj dampyr bi se trebao uzeti. u knjizi #1 strip 2 ranja u sarajevu.

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 16/12/2005 : 15:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
bio ma sajmu. veliki izbor knjiga. a od stripova uglavnom albumi. talicni, hell., asterix, torpedo, dampyr, specijalno izdanje k. parkera (u boji), i jos dosta drugih stvari. cijene malo al dobro. nisu ni puno velike!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 16/12/2005 : 21:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
ne mojoj trafici uvijek izađe na vrijeme zagor a ima i novi nathan a inače što se tiče toga dobra je trafika gore na baščaršiji kod prodavnice onih grickalica a zna li ko kadf kod nas trba izaći onaj kandraksov povratak

homos homini lupus
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 17/12/2005 : 10:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jasa

ne mojoj trafici uvijek izađe na vrijeme zagor a ima i novi nathan a inače što se tiče toga dobra je trafika gore na baščaršiji kod prodavnice onih grickalica a zna li ko kadf kod nas trba izaći onaj kandraksov povratak

homos homini lupus

za 5-7 dana aBd

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7816 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 21/12/2005 : 16:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
novo na kioscima u sarajevu zagor 114 "povratak kandraxa".
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 21/12/2005 : 18:30:58  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:

novo na kioscima u sarajevu zagor 114 "povratak kandraxa".

gdje si vidjeo!! btw zovem te kasnije da se dogovorimo za sutra

ZAGOR PRIČA...
Samo cetiri miliona ljudi imaju "srecu" da zive u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu "srecu" ali imaju sve ostalo ....
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7816 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 21/12/2005 : 23:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
ima bukvalno na svakom skoro kiosku u gradu . ne zaboravi mi i onaj spisak napraviti.
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 22/12/2005 : 10:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jasa

homos homini lupus

Treba se ta trafika posjetiti.
Go to Top of Page

crta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
616 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 22/12/2005 : 10:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send crta a Private Message  Reply with Quote
super jedva cekam da kupim kandraksa

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 22/12/2005 : 11:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:

ima bukvalno na svakom skoro kiosku u gradu . ne zaboravi mi i onaj spisak napraviti.

javi mi se obavezno!! slobodan sam od 1 do 3 danas! a za spisak nema frke

ZAGOR PRIČA...
Samo cetiri miliona ljudi imaju "srecu" da zive u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu "srecu" ali imaju sve ostalo ....
Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000