forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 aukcije...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 29/11/2005 : 08:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Pod MOJE AUKCIJE -> KUPOVINA mi se otvara prazna strana, samo s onim gumbom VRATI IZBRISANE AUKCIJE, nema popisa 10-tak aukcija koje sam osvojio u zadnjih par dana. Nista strasno, ali problem je sto tim ljudima necu moci dati komentare, a moglo bi se i opet ponoviti. Kad sam stavio na listu nove aukcije koje pratim one su se uredno pojavile. Korisnicke postavke su dobro namjestene, nisam ih dirao i provjerio sam ih...

alanmaras
Advanced Member

Croatia
3787 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 29/11/2005 : 08:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send alanmaras an ICQ Message  Send alanmaras a Private Message  Reply with Quote
ista stvar

"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1254 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 29/11/2005 : 09:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message  Reply with Quote
I meni su se izbrisale neke aukcije, pa sad ne znam tačno, šta sam osvojio.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29294 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/11/2005 : 10:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Hm. Ovo je cudno. Provjerit cu.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 29/11/2005 : 10:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
opet problemi sa aukcijama... ja nemogu nikako da ih otvorim!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 29/11/2005 : 13:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Sad je sve OK.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29294 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/11/2005 : 14:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
baza se bila zblesirala...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 29/11/2005 : 14:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Mracne sile. Bitno da sad sve radi.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 29/11/2005 : 15:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Meni se to nije nikad dešavalo, ali mnogi su mi rekli da mi ne mogu davati komentare, pa sam tako uskraćen za dosta komentara, ali meni to ne igra veliku ulogu, ja sam uvek svima ostavljao, bez obzira da li meni uzvrate.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 30/11/2005 : 08:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Meni se to nije nikad dešavalo, ali mnogi su mi rekli da mi ne mogu davati komentare, pa sam tako uskraćen za dosta komentara, ali meni to ne igra veliku ulogu, ja sam uvek svima ostavljao, bez obzira da li meni uzvrate.

Kako ide nabavka stripova, jel bilo u Beogradu stogod s onog spiska?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 01/12/2005 : 23:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alen

quote:

Nabavljeno je skoro sve od hrvatskih stripova, nešto sitno fali još, ali to su ovi novi brojevi, sad imam zadatak da nabavim stripove za frenda.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 02/12/2005 : 08:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nabavljeno je skoro sve od hrvatskih stripova, nešto sitno fali još, ali to su ovi novi brojevi, sad imam zadatak da nabavim stripove za frenda.

Poslu nikad kraja.

Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 02/12/2005 : 08:44:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo, i meni su se izbrisale dobivene aukcije, ostale su mi samo one koje sam propustio.
Ali dan poslije opet su mi se pojavile sve aukcije.
Znači, nisam jedini

egoist je onaj čovjek koji ne misli na mene
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/12/2005 : 09:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Poslu nikad kraja.

Tako je, ali nema veze, kad je drug u pitanju.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 11/12/2005 : 12:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
jedno pitanje vezano za aukcije. vidim da ljudi stavljaju i albume sa slicicama, pa me zanima sta se sve moze stavljati na prodaju? samo stripovi? ili moze jos nesto? licno mislim na casopise.

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 11/12/2005 : 13:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Valjda bi to moglo, sve sto je papir moze :-)).

"U got six victories? I wonder if this will hurt
the closest you'll get to 7 is the numba on ya shirt."
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 11/12/2005 : 17:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
ne stvarno me zanima. posto se sjecam da je neko i bio stavio haker ili nesto slicno. pa da se tacno zna sta moze a sta ne

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/12/2005 : 18:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nedim

ne stvarno me zanima. posto se sjecam da je neko i bio stavio haker ili nesto slicno. pa da se tacno zna sta moze a sta ne

ZAGOR PRIČA...

Neke stvari je bolje ostaviti neizrečene...

>> Ne kopajte nos, sline su komadići mozga! <<
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 12/12/2005 : 11:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
ne kontam te obi.. niko mi nije odgovorio! markos! globinjo! jel samo stripovi? ili moze i jos sta?

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/12/2005 : 12:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne kontam te obi.. niko mi nije odgovorio! markos! globinjo! jel samo stripovi? ili moze i jos sta?

ZAGOR PRIČA...

Evo sada ću ti objasniti. Dođeš na carinu sa nečim što ne smiješ prenijeti. Umjesto da šutiš, pitaš carinika : Smijem li ja prenijeti ovaj pištolj?
Drugi primjer, izlaziš s djevojkom koja ti se sviđa, ali ima veliku bubuljicu na nosu. U najromantičnijem trenutku večeri, ti iskažeš divljenje kao nikada nisi vidio toliku bubuljicu.
Neke stvari je bolje ostaviti neizrečene.

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 13/12/2005 : 15:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
ili umjesto svega toga jednostavno kazes da nemoze??

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/12/2005 : 15:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

ZAGOR PRIČA...

Poenta je da ako šutiš, možda i može. Tihom i mirnom će proći i pokoji časopis, album sličica i sl. Low profile if you get my drift. Ako pitaš, odgovor može biti samo jedan : ništa osim stripova. Naravno, ne određujem ja pravila, ali pretpostavljam da je tako.

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 13/12/2005 : 15:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

ZAGOR PRIČA...

Poenta je da ako šutiš, možda i može. Tihom i mirnom će proći i pokoji časopis, album sličica i sl. Low profile if you get my drift. Ako pitaš, odgovor može biti samo jedan : ništa osim stripova. Naravno, ne određujem ja pravila, ali pretpostavljam da je tako.

dobra ti taktika! hvala!!!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/12/2005 : 02:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

ZAGOR PRIČA...

dobra ti taktika! hvala!!!

ZAGOR PRIČA...

Samo pazi da nas ne prokuže. Tko god pročita ovaj naš mali razgovor mora završiti na dnu rijeke.

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 14/12/2005 : 17:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
ja sutim ko zaliven!!!!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 18/12/2005 : 01:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
Maloprije sam pregledavajući "moje aukcije" vidio da mi za 4 završene aukcije koje sam osvojio nije došao mail s obavjesti o kraju aukcija.

Inače mail mi radi normalno tako da mislim da nije do toga.

...resistance is futile...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000