ma slazem se, slazem, ali samo pripominjem da dosta slicne produkcije (ukljucujuci i neke bas njegove albume) uopce nemamo prilike citati (ni na engleskom) mi koji ne pricamo francuski.
zato zagovaram radije 'otkrivanje novih teritorija'.
u ostalom, kad bi se moglo, zasto ne ubrzati izdavanje Zekana na dva puta godisnje? bolje nego duplati serijal koji smo obojica citali (novi uskoro u prodaji - ovaj put prva dva albuma iz Pada).
... ali sve su to puste fantazije. nitko sretniji od mene samo da Zekan nastavi skijati domacim knjizarama.
_________________________ KAJGOD - strip zin i tjedni onlajn strip KUCA STRAHA na www.kajgod.co.nr
He, he.. Zato ja volim Macana, smiješno i poučno u istoj rečenici.. Ja mislim da ionako izlazi previše stripova, a ne bi htio Bonelliju otimati mušterije.
"..pil sem bencin namest čajev, jedu sem kamne in saje, dihu sem penu in eter, pluvu in scal sem v veter, dajem ljudem svinjarijo, kradem od njih iluzijo, nos sem razbou generalu, živ sem ostal, vendar vem da mi zajec zlomi vrat če mu damico podiram in verjamem da vsak tip je tak.."
htio sam napisati nesto sto mi je strasno fora, ali je spojler pa sam se suzdrzao.
procitao sam prije njega samo Atomski ubrzivac, ali ih je tesko usporedjivati. Atomski je nekako zabavniji, brzi, jasno naratoloski podijeljen na zaplet, vrhunac, rasplet, a Slalomi su nekako stvarniji, vise u dodiru sa stvarnim svijetom...
ma oba su mi sjajna.
_________________________ KAJGOD - strip zin i tjedni onlajn strip KUCA STRAHA na www.kajgod.co.nr
Pročitao sam Harum Scarum i Hoodood prije xy godina, kad ih je Fantagr. izdao, na preporuku Macana i Mikija, i oduševio sam se! Bilo je to sve što mi je godinama falilo, humor, fr karikaturalni crtež, otkačeni i moderni dijalozi, ljubav na prvo čitanje. Inače to su epizode pod naslovima "Frkafuljci" i "Walter" i ići će tim redom, nakon "Blacktowna". Slalome ću još jednom pročitati na skijanju. Inače, moguće je pročitati još 2 epizode na engleskom, "Blacktown" i, mislim, Proljetni praznici, u sveščicama NBM-a pod nazivom Oddballz, 1-8, u nastavcima.
"..pil sem bencin namest čajev, jedu sem kamne in saje, dihu sem penu in eter, pluvu in scal sem v veter, dajem ljudem svinjarijo, kradem od njih iluzijo, nos sem razbou generalu, živ sem ostal, vendar vem da mi zajec zlomi vrat če mu damico podiram in verjamem da vsak tip je tak.."
To je sve "nenabavljivo", vjerujem da je Fantagraphics rasprodao, mada su kukali da su im prouzročili ogromne gubitke, što god to značilo, vjerojatno se nije rasprodalo 10000 u tri dana..