forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zekanove hvalevrijedne pustolovine: Slalomi!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 21/12/2005 : 18:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
ma sto ce ti Dungeon? to izlazi kod Amera.

ima dosta drugih divota koje engleskog jezika jos nevidjese (nesto od onoga sto je Edvin pokazivao na CRS npr)...

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/12/2005 : 19:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Pa, mene je zapalio Trondheim, sta da ti kazem. I posto mi je Dungeon briljantan, eto ti Dungeona!

Jack the Black.
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 21/12/2005 : 19:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
ma slazem se, slazem, ali samo pripominjem da dosta slicne produkcije (ukljucujuci i neke bas njegove albume) uopce nemamo prilike citati (ni na engleskom) mi koji ne pricamo francuski.

zato zagovaram radije 'otkrivanje novih teritorija'.

u ostalom, kad bi se moglo, zasto ne ubrzati izdavanje Zekana na dva puta godisnje? bolje nego duplati serijal koji smo obojica citali (novi uskoro u prodaji - ovaj put prva dva albuma iz Pada).

... ali sve su to puste fantazije. nitko sretniji od mene samo da Zekan nastavi skijati domacim knjizarama.

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/12/2005 : 20:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Imas pravo jurica.

Halo Edvin, cujes? Ocemo vise Trondheima! Jednom godisnje je nijednom :).

Jack the Black.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 21/12/2005 : 23:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
> Jednom godisnje je nijednom :).

To si od zzene ccuo?

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 9 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1298 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 22/12/2005 : 07:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message  Reply with Quote
He, he..
Zato ja volim Macana, smiješno i poučno u istoj rečenici..
Ja mislim da ionako izlazi previše stripova, a ne bi htio Bonelliju otimati mušterije.

"..pil sem bencin namest čajev, jedu sem kamne in saje, dihu sem penu in eter, pluvu in scal sem v veter, dajem ljudem svinjarijo, kradem od njih iluzijo, nos sem razbou generalu, živ sem ostal, vendar vem da mi zajec zlomi vrat če mu damico podiram in verjamem da vsak tip je tak.."
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/12/2005 : 09:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Hehehe, btw. Edo nadam se da me cekaju moji ameri u vrecici, posto dolazim sledeci tjedan .

Jack the Black.
Go to Top of Page

Watashi
Senior Member

Croatia
1382 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 22/12/2005 : 13:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Watashi's Homepage  Send Watashi a Private Message  Reply with Quote
Fak, a bas jucer ne pogledam forum... a nemrem ni danas doc to kupit &%$#&%$&%$#

Bum sutra :E

--
"If a kid ever asks you how Santa Claus can live forever, I think a good answer is that he drinks blood."
--Jack Handey
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/12/2005 : 14:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Slalomi su odlicni! Kako su me danas ljudi u tramvaju cudno gledali, citam i smijem se, koji frik:-)

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 22/12/2005 : 15:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message  Reply with Quote
Meni je taj najslabiji od 4 do sad procitana.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/12/2005 : 16:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma ima zakon fora, odlican je sve do pred kraj, kada malo pada, ali je i dalje jako jako zabavan.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 22/12/2005 : 16:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message  Reply with Quote
Ne kazem da nije odlican, samo da mi je najslabiji od 4 odlicna koja sam procitao. :)

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/12/2005 : 16:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
A meni je najbolji od svih deset...:)

Jer je nedorečen te time pravi početak serije.

mcn

Dnevno svježe strip-vijesti na http://qstrip.blog.hr ; recenzije knjiga i stripova na http://mcn.blog.hr *** Q STRIP 9 je na svim kioscima! *** Srijedom: MISTER MACCAK na www.stripovi.com *** CCEtvrtkom: SERGEJ na www.zmcomics.co.yu ***Petkom: MARTINA MJESEC na www.stripovi.com i nova KVINTALOVA TJEDNA KARTICA u Strip Vestima (www.zmcomics.co.yu)!
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 22/12/2005 : 17:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
htio sam napisati nesto sto mi je strasno fora, ali je spojler pa sam se suzdrzao.

procitao sam prije njega samo Atomski ubrzivac, ali ih je tesko usporedjivati. Atomski je nekako zabavniji, brzi, jasno naratoloski podijeljen na zaplet, vrhunac, rasplet, a Slalomi su nekako stvarniji, vise u dodiru sa stvarnim svijetom...

ma oba su mi sjajna.

GGG
Senior Member

Slovenia
2535 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 22/12/2005 : 19:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
Jel neko čitao Harum Scarum i Hoodoodad?
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/12/2005 : 20:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Imas americke u izdanju Fantagraphicsa?

Jack the Black.
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1298 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 23/12/2005 : 08:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam Harum Scarum i Hoodood prije xy godina, kad ih je Fantagr. izdao, na preporuku Macana i Mikija, i oduševio sam se! Bilo je to sve što mi je godinama falilo, humor, fr karikaturalni crtež, otkačeni i moderni dijalozi, ljubav na prvo čitanje.
Inače to su epizode pod naslovima "Frkafuljci" i "Walter" i ići će tim redom, nakon "Blacktowna".
Slalome ću još jednom pročitati na skijanju.
Inače, moguće je pročitati još 2 epizode na engleskom, "Blacktown" i, mislim, Proljetni praznici, u sveščicama NBM-a pod nazivom Oddballz, 1-8, u nastavcima.

"..pil sem bencin namest čajev, jedu sem kamne in saje, dihu sem penu in eter, pluvu in scal sem v veter, dajem ljudem svinjarijo, kradem od njih iluzijo, nos sem razbou generalu, živ sem ostal, vendar vem da mi zajec zlomi vrat če mu damico podiram in verjamem da vsak tip je tak.."
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1298 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 23/12/2005 : 08:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Jack the Black.

To je sve "nenabavljivo", vjerujem da je Fantagraphics rasprodao, mada su kukali da su im prouzročili ogromne gubitke, što god to značilo, vjerojatno se nije rasprodalo 10000 u tri dana..

Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 23/12/2005 : 13:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message  Reply with Quote
Da li će "Šetnja" biti objavljena u formi albuma; u boji, HC?
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 23/12/2005 : 14:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Da li će "Šetnja" biti objavljena u formi albuma; u boji, HC?

"SSetnja" je u originalu crno-bijela i ima samo 20 stranica.

mcn

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 23/12/2005 : 15:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by edvin

quote:
Originally posted by mike

Jack the Black.

To je sve "nenabavljivo", vjerujem da je Fantagraphics rasprodao

imam ja, mike. nisu savrsheno ochuvani(3+ recimo) al su zato kako lepo reche edvin - retki:)
20 ojra oba.
zemo?

look, maybe i didn`t say every little tiny syllable,no. but basically i said `em,yeah.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 23/12/2005 : 15:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Dekaro legendo, necemo. Steta ali samo glancere...

Btw. na amazonu se dobije Harum Scarum :).

Jack the Black.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/12/2005 : 16:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
kupio danas, u produženom vikendu ću ga pročitati i vjerujem, nasmijati se kao kod prvog albuma
Go to Top of Page

Watashi
Senior Member

Croatia
1382 Posts

Member since 11/11/2004

Posted - 23/12/2005 : 17:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Watashi's Homepage  Send Watashi a Private Message  Reply with Quote
Malo sam cito u tramvaju (nisam mogo zdrzat) i skoro umro od smjeha usred tramvaja na debile koji u stripu putuju s autom, ko da sebe gledam :D

--
"If a kid ever asks you how Santa Claus can live forever, I think a good answer is that he drinks blood."
--Jack Handey
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 23/12/2005 : 17:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message  Reply with Quote
Evo, baš danas sam dobio "Slalome". Pročitat ću ih večeras
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000