forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 problemi s otvaranjem...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 19/12/2005 : 16:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
...početne stranice i foruma.prije 10-ak dana tri večeri za redom nije se ništa moglo otvoriti.zatim je to prestalo i bio sam već potpuno zaboravio na to,kad opet sinoć od 8 sati pa sve do jutra sve blokiralo i stranica uopće neće da se otvorijesu li to neki problemi sa serverom i da li se to i vama događa

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 19/12/2005 : 17:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

...početne stranice i foruma.prije 10-ak dana tri večeri za redom nije se ništa moglo otvoriti.zatim je to prestalo i bio sam već potpuno zaboravio na to,kad opet sinoć od 8 sati pa sve do jutra sve blokiralo i stranica uopće neće da se otvorijesu li to neki problemi sa serverom i da li se to i vama događa

i meni se neki dan desilo, otvori prvu al nema sanse i forum. neka 2-3 sata a kasnije sve ok

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 20/12/2005 : 12:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
Ma, ja sam vec oguglao na takve stvari.

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 20/12/2005 : 14:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
i meni se to dešavalo u par navrata, onda jednostavno odustanem, bacim oko kasnije

daj, šta daš
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 26/12/2005 : 09:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
opet sam juce imao problema s forumom. aukcije su mi povremeno i radile al forum jedva. danas je sve ok

ZAGOR PRIČA...
Samo cetiri miliona ljudi imaju "srecu" da zive u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu "srecu" ali imaju sve ostalo ....
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 26/12/2005 : 14:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
već sam se navikao. svaki drugi dan mi je tako. jučer popodne nije vrijedilo,navečer jest
Go to Top of Page

jetset
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 23/06/2005

Posted - 26/12/2005 : 16:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jetset a Private Message  Reply with Quote
nisam baš čest gost ovdje ali u zadnjih 2-3 mjeseca prečesto mi se dešavaju problemi sa najobičnijim otvaranjem stranice a otvorit forum najčešće odustanem od sporosti....

živio sc,dolje hc
Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 01/01/2006 : 12:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message  Reply with Quote
Vi se bunite, a meni treba (kada imam srece) oko 1 min. da otvori home (moj comp. je kriv), ali zato ubrzo stize MAXadsl.
:)

The Force is in my hands....
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 01/01/2006 : 13:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Star Wars

Vi se bunite, a meni treba (kada imam srece) oko 1 min. da otvori home (moj comp. je kriv), ali zato ubrzo stize MAXadsl.
:)

The Force is in my hands....

blago tebi,ja maxadsl neću imati još dugo,dugo vremena...
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2174 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/01/2006 : 11:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
da, i meni se to dosta cesto dogada.
no nakon nekoliko sati sve je opet normalno.
primjetio sam da mi se to uvijek dogodilo dok sam pregledavao aukcije-mozda
je to ipak samo slucajnost?!?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 24/01/2006 : 12:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Događa se to svima, malo strpljenja i otvori sve...)))

GENS UNA SUMUS
Go to Top of Page

trle
New Member

Bosnia and Herzegovina
243 Posts

Member since 06/07/2004

Posted - 26/01/2006 : 10:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send trle a Private Message  Reply with Quote
I ja imam problema. Mislio sam da je privremeno, ali evo ne prolazi vec treci dan. Ne otvarami se u lijevom panelu(frejmu), onaj skript sa padajucim menijima. Samo su prikazani klizaci up-down, ali sadrzaja nema. Zato pristupam sadrzaju sajta sa menija na glavnom frejmu, ali zato ne mogu do mojih aukcija. Da li neko ima slicnih problema.

TM
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/01/2006 : 10:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trle

I ja imam problema. Mislio sam da je privremeno, ali evo ne prolazi vec treci dan. Ne otvarami se u lijevom panelu(frejmu), onaj skript sa padajucim menijima. Samo su prikazani klizaci up-down, ali sadrzaja nema. Zato pristupam sadrzaju sajta sa menija na glavnom frejmu, ali zato ne mogu do mojih aukcija. Da li neko ima slicnih problema.

TM

Pa to ti je već klasika. Otvorit će se taj lijevi meni, ali treba čekati ili brza veza. Ako baš neće probaj refresh.

>> Nije da ja ne volim ljude, samo se bolje osjećam kada mi nisu u blizini. <<
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1584 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 26/01/2006 : 11:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message  Reply with Quote
Meni već najmanje tjedan dana ne radi ništa osim Foruma. Kada sa glavne stranice izaberem recimo Recenzije (ili bilo koji drugi sadržaj osim Foruma) pojavi mi se "The page cannot be found" a kad odaberem Refresh pojavi mi se "Bad Request(Invalid Header Name)." Ti problemi su mi prisutni samo na stripovi.com; svi drugi sajtovi mi rade normalno. Ja, inače, mislim da mi je komp u totalnom k**** pa da zato ne radi.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 26/01/2006 : 21:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Sve je pod kontrolom, probajte više puta...

GENS UNA SUMUS
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000