forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Signature
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

metabaron
New Member

177 Posts

Member since 25/01/2004

Posted - 01/01/2006 : 01:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send metabaron a Private Message  Reply with Quote
Ne znam jel ovdje idealno mjesto, ali evo jedne stvari koja me muci otkad sam se prikljucio forumu. Na svim ostalim forumima signature je odvojen od teksta poruke tako da ga jednostavno mozes ne procitati. Na ovom forumu nije sto stvara problem kod citanja poruka jer vrlo cesto pocnem citati signature i onda tek skuzim da je to signature. Bilo bi dobro da se doda neka crta izmedu teksa poruke i signature.

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 01/01/2006 : 05:16:32  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Pitanje da li toga ima na forumu (vjerojatno da...)

"Velikodušnost bez premca"
www.alanford.co.nr - o AF-u
"Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 01/01/2006 : 06:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Ili da izbacimo sigove, ili da se smanji font...

Neki sigovi stvarno iritiraju, kao, recimo, moj, pre svih, mene samog!

Prah si bio i u prah ćeš se pretvoriti, ali će ti pokoja čaša pića u međuvremenu dobro doći.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 01/01/2006 : 08:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Ima Gruco i boljih;)

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29295 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/01/2006 : 11:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
po defaultu ima prazan red... Mogu eventualno dodati nesto jos...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Star Wars
Senior Member

Croatia
1076 Posts

Member since 11/07/2005

Posted - 01/01/2006 : 12:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Star Wars's Homepage  Send Star Wars a Private Message  Reply with Quote
Ma meni je prazan red dovoljan, ali nemam nista protiv neke crte ili jos jednog razmaka makar mi se to cini nepotrebno.

The Force is in my hands....
Go to Top of Page

metabaron
New Member

177 Posts

Member since 25/01/2004

Posted - 01/01/2006 : 17:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send metabaron a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

po defaultu ima prazan red... Mogu eventualno dodati nesto jos...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Crta bi bila jos bolja i manji font. Sretna nova, btw.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/01/2006 : 11:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je problem što ljudi još nisu naučili kvotati pravilno pa i to doprinosi zbunjenosti. A kako prepoznati signature? Većina dovitljivih na kraju svog posta imaju red praznine, a svi posljednji redovi bez praznine su signature. Jako jednostavno.

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

Ned Mace
stripovi.com suradnik

Croatia
638 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 02/01/2006 : 22:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ned Mace a Private Message  Reply with Quote
Podržavam ovo za signature, a zanima me da li bi bilo moguće i smanjiti font one rečenice "Edited by..." to mi malo bode oči, na većini foruma je to sitnije ispisano.

"There's no such thing as a free lunch!"
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 03/01/2006 : 14:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ned Mace

a zanima me da li bi bilo moguće i smanjiti font one rečenice "Edited by..." to mi malo bode oči, na većini foruma je to sitnije ispisano.

Da, bolje bi bilo da je napisano manjim slovima. I meni dosta smeta taj edited...

"Steal my rhymes and you are dead, busta"
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000