Author |
Topic |
crta
Average Member
Bosnia and Herzegovina
616 Posts
Member since 12/11/2004 |
Posted - 29/12/2005 : 13:44:54
|
ma zagor je zakon,pa svidjalo se to nekom ili ne...a topic ce uvijek imati dobru posjecenost kad je rijec o junacima nekog stripa,i o komentarima...
voli vas sve jedan tipican bosanac |
|
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 02/01/2006 : 08:32:20
|
Isitna, evo i mene braco nazad... Naime nemam bas puno vrmenea ali mislim i organiziram nas plan za zagor knjigu...
Only God will judge me! |
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
Posted - 04/01/2006 : 17:58:46
|
Pozdrav Zagorovci! Pogledajte na mom sajtu pripremu za Zagorovu stranu.Zasad je prevedeno na engleski,slovenacki i svedski.A bice i na jos toliko drugih jezika! Reklamiram Zagora svim svojim srcem! Jos kad dodam 30 do 40 mojih tabli stripa Zagor(scenario Damjan Pejovic)ljudi ima da polude! A muzicki intro u pozadini Zagorove stranice ce biti score iz Supermana. Darkvudski Kralju uskoro ti saljem nove crteze...
www.zeljkosrdic.com
Zeljko Ferri |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 04/01/2006 : 18:02:16
|
Don't you think Zagor is perfect for Christopher Reeve?
Care moj Reeve je mrtav pa sada ovo pitanje izgleda debilno !!
"you don't even like football, that's a myth like unicorns he just like seein' grown men in tight uniforms" |
|
|
pepopepic
Average Member
Croatia
953 Posts
Member since 08/12/2004 |
Posted - 04/01/2006 : 21:02:01
|
quote: Originally posted by Zeljko Ferri
Pozdrav Zagorovci! Pogledajte na mom sajtu pripremu za Zagorovu stranu.Zasad je prevedeno na engleski,slovenacki i svedski.A bice i na jos toliko drugih jezika! Reklamiram Zagora svim svojim srcem! Jos kad dodam 30 do 40 mojih tabli stripa Zagor(scenario Damjan Pejovic)ljudi ima da polude! A muzicki intro u pozadini Zagorove stranice ce biti score iz Supermana. Darkvudski Kralju uskoro ti saljem nove crteze...
www.zeljkosrdic.com
Zeljko Ferri
Ti treba pomoc u izradi?
I don`t feel guilty your honor ARMADA
|
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 05/01/2006 : 07:22:56
|
Bas sam se pitao gde je nas "Ferri"? Drago mi je da jos punom parom crtas! Samo napred!!!
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
|
mladen13
Senior Member
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 05/01/2006 : 12:10:41
|
quote: Originally posted by darkwoodski kralj
Isitna, evo i mene braco nazad... Naime nemam bas puno vrmenea ali mislim i organiziram nas plan za zagor knjigu...
Only God will judge me!
Zar je to još u opticaju aj radije post-uj taj materijal na ovaj forum bas me zanima sta je napisano dosad posto za knjigu su male sanse (necu da ureknem ali )
---------------------
I'll make you fameous |
|
|
pepopepic
Average Member
Croatia
953 Posts
Posted - 05/01/2006 : 13:20:10
|
quote: Originally posted by Billy_the_Kid
Only God will judge me!
Zar je to još u opticaju aj radije post-uj taj materijal na ovaj forum bas me zanima sta je napisano dosad posto za knjigu su male sanse (necu da ureknem ali )
---------------------
I'll make you fameous
To i ja mislim.Darkwoodski kralju baš me zanima šta je sve napravljeno za knjigu.
I don`t feel guilty your honor
|
|
|
GTI_TURBO
Advanced Member
3854 Posts
Member since 28/07/2004 |
Posted - 05/01/2006 : 16:40:56
|
quote: Originally posted by nedim
sad je vec preko 5 hiljada! a junak i njegova desavanja su stari... jos par topica (mm giganti i sl) imaju pravu (boom) posjecenost! mislim na topice o junacima a ne o desavanjima i sl
ZAGOR PRIČA... Samo cetiri miliona ljudi imaju "srecu" da zive u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu "srecu" ali imaju sve ostalo ....
|
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 05/01/2006 : 17:09:21
|
Znam da Reeve nije medju nama al sta cu.. Nostalgija..
Zeljko Ferri
quote: Originally posted by seinfeld
Don't you think Zagor is perfect for Christopher Reeve?
Care moj Reeve je mrtav pa sada ovo pitanje izgleda debilno !!
"you don't even like football, that's a myth like unicorns he just like seein' grown men in tight uniforms"
|
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Posted - 05/01/2006 : 17:10:44
|
Hvala ti na pomoci ali moj sexy webmasterica iz Svedske radi sav posao.
Zeljko Ferri
quote: Originally posted by pepopepic
www.zeljkosrdic.com
Zeljko Ferri
Ti treba pomoc u izradi?
|
|
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Posted - 06/01/2006 : 23:26:13
|
www.zeljkosrdic.com
Zeljko Ferri
Ti treba pomoc u izradi?
odlicno! Bas trazim super slike od tonke, doca, i ostalih ukljucujuci zagorai chica
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 06/01/2006 : 23:40:51
|
zagor je za mene bio i je jedini superhero u bonelijevom svemiru uz koji sam rastao i nije me stid reci , jos uvijek rastem posto sam novi clan ne cudite se ovom zakasnjenom postu zagor forever
the chase is better than the catch |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 07/01/2006 : 00:26:12
|
Najveci forumski poznavatelji recenog stripa ipak ne participiraju u ovom zivopisnom topicu (tu, dakako, ne mislim na sebe).
|
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7818 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 07/01/2006 : 00:35:34
|
evo mene, ja sam nekakav poznavatelj
samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit ću se!!! prljavi Harry: ti se zapali, a mi ćemo napraviti roštilj. |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Posted - 07/01/2006 : 00:42:15
|
Ne da mi se citati ispocetka; darkvudski kralju, ovo je nekakva tvoja inicijativa za udruzeni rad na, kako ti volis reci, "zagor knjizi", jel? |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Posted - 07/01/2006 : 15:49:33
|
"Zagorovci", bolje pisite recenzije! Vas je najvise, a Dylan Dog ima 97 recenzija naprama 73 Zagorove! Neke su kultne epizode jos uvije nerecenzirane, Tvrdjava na moru i nastavci npr. |
|
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/01/2006 : 11:42:42
|
jeste spremamo zagor knjigu, strasan projekat :) A recenzije cemo mi polako, polako...
jes valter, što kritiziraš, kako uopće mogu napisati koju recenziju ak će knjiga biti veća čak od ukupno svih 400 recenzija koliko ih ima na ovom sajtu... ovako ih samo dekoncentriraš, a kad knjiga izađe onda ćeš se morati ispričavati jer si sumnjao u Duha sa sjekirom tj. kralja Darkwooda.
Wealth beyond measure, outlander... |
|
|
pepopepic
Average Member
Croatia
953 Posts
Posted - 09/01/2006 : 13:41:50
|
www.zeljkosrdic.com
Zeljko Ferri
Ti treba pomoc u izradi?
odlicno! Bas trazim super slike od tonke, doca, i ostalih ukljucujuci zagorai chica
Only God will judge me!
Prvo ti meni posalji na mail ono što je napravljeno već za knjigu,pa onda cemo lako.
|
|
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Posted - 10/01/2006 : 07:27:57
|
quote: Originally posted by DeeCay
jeste spremamo zagor knjigu, strasan projekat :) A recenzije cemo mi polako, polako...
jes valter, što kritiziraš, kako uopće mogu napisati koju recenziju ak će knjiga biti veća čak od ukupno svih 400 recenzija koliko ih ima na ovom sajtu... ovako ih samo dekoncentriraš, a kad knjiga izađe onda ćeš se morati ispričavati jer si sumnjao u Duha sa sjekirom tj. kralja Darkwooda.
Wealth beyond measure, outlander...
Wahe Deecay mudro govori...
|
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Posted - 10/01/2006 : 07:28:43
|
www.zeljkosrdic.com
Zeljko Ferri
Ti treba pomoc u izradi?
Only God will judge me!
Prvo ti meni posalji na mail ono što je napravljeno već za knjigu,pa onda cemo lako.
To je bilo za zeljka ali ako oces baci se na nalazenje odlicnih slika ovako glavnih likova, to me jebe...
|
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Posted - 17/01/2006 : 19:26:03
|
Haugh gdje ste svi nestali... Znan da sam i ja ovako odsutan...znate kako ide, fakultet, posa, zena, teretana, nogomet.... nije lako za sve vrimena naci...e
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/01/2006 : 19:15:25
|
zašto ne bi uvea neki podforum samo Zagor?nek se uvede i za druge strip junake da se recimo minimalno potpiše 20 članova?pa nek se vidi koga ima najviše! |
|
|
Topic |
|