Author |
Topic |
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7816 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 16/01/2006 : 20:55:36
|
od prekjučer i novi MM "dživakin kamen" (eto ti sad deecay ) u rekordnom roku nakon hrvatskog izlaženja. još da hoće i ostali stripovi tako izlaziti... |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 17/01/2006 : 06:12:13
|
quote: Originally posted by I like girlz
od prekjučer i novi MM "dživakin kamen" (eto ti sad deecay ) u rekordnom roku nakon hrvatskog izlaženja. još da hoće i ostali stripovi tako izlaziti...
Znači u BIH je sada isto kao u SLO, junaci koji se slabo prodaju istovremeno dolaze na BIH kioske.
Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
|
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7816 Posts
Posted - 18/01/2006 : 20:03:35
|
quote: Originally posted by SejoSexon
od prekjučer i novi MM "dživakin kamen" (eto ti sad deecay ) u rekordnom roku nakon hrvatskog izlaženja. još da hoće i ostali stripovi tako izlaziti...
Znači u BIH je sada isto kao u SLO, junaci koji se slabo prodaju istovremeno dolaze na BIH kioske.
Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.
eto i to dočekasmo sejo, ali sad treba tome težiti i s ostalim stripovima. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 18/01/2006 : 20:15:19
|
eto i to dočekasmo sejo, ali sad treba tome težiti i s ostalim stripovima.
Samo što Berni ne teži tome. Barem tako izgleda.
|
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
|
Nedo
New Member
Bosnia and Herzegovina
241 Posts
Member since 13/12/2001 |
Posted - 20/01/2006 : 22:06:59
|
quote: Originally posted by jasa
evo napokon kod nas izašao tex okršaj u sierri
homos homini lupus
...i Mister No broj 34.
Ni policiji nije lako...narod ima tvrda ledja. |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 20/01/2006 : 22:37:15
|
e Nedime gore si mi rekao da pošaljem spisak pa jel to greška ili o čemu se radi
homos homini lupus
ma to je za one texove, kupio si jedan koliko znam..
ZAGOR PRIČA... Samo cetiri miliona ljudi imaju "srecu" da zive u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu "srecu" ali imaju sve ostalo .... |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7816 Posts
Posted - 20/01/2006 : 23:47:27
|
homos homini lupus
gdje ste i kad vidjeli tog texa i mister noa? ja jutros obišao sve kioske u titovoj i nema ni texa, ni mister noa. |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 21/01/2006 : 11:41:40
|
homos homini lupus
gdje ste i kad vidjeli tog texa i mister noa? ja jutros obišao sve kioske u titovoj i nema ni texa, ni mister noa.
Ima ih na autobuskoj.
|
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7816 Posts
Posted - 21/01/2006 : 19:26:02
|
kupio sam danas. očigledno da distributeri dostavljaju štampu i nakon jutra, jer jučer ujutro zaista nije bilo niti texa, niti mister noa. ali evo danas prava poplava stripova. pored već spomenutih texa i mister noa, danas novo na kioscima zagor extra "crveni pijesak" i dylan dog "osmijeh mračne dame". sejo, kad je "zločinački mozaik" izašao u hrvatskoj? čisto da uporedim. |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 21/01/2006 : 20:43:59
|
novo af klasik 23 u sa!!
ZAGOR PRIČA... Samo cetiri miliona ljudi imaju "srecu" da zive u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu "srecu" ali imaju sve ostalo .... |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Posted - 21/01/2006 : 23:51:03
|
kupio sam danas. očigledno da distributeri dostavljaju štampu i nakon jutra, jer jučer ujutro zaista nije bilo niti texa, niti mister noa. ali evo danas prava poplava stripova. pored već spomenutih texa i mister noa, danas novo na kioscima zagor extra "crveni pijesak" i dylan dog "osmijeh mračne dame". sejo, kad je "zločinački mozaik" izašao u hrvatskoj? čisto da uporedim.
Pred CRŠ.
|
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7816 Posts
Posted - 22/01/2006 : 01:00:21
|
kupio sam danas. očigledno da distributeri dostavljaju štampu i nakon jutra, jer jučer ujutro zaista nije bilo niti texa, niti mister noa. ali evo danas prava poplava stripova. pored već spomenutih texa i mister noa, danas novo na kioscima zagor extra "crveni pijesak" i dylan dog "osmijeh mračne dame". sejo, kad je "zločinački mozaik" izašao u hrvatskoj? čisto da uporedim.
Pred CRŠ.
znači ako ćemo po logici izlaska novog MM, onda bi i novi MrNo trebao ovdje izaći par dana nakon hrvatske. kad treba tamo da izađe novi? |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7816 Posts
Posted - 22/01/2006 : 01:02:29
|
usput mala napomena za forumaše iz sarajeva. nemojte kupovati stripove na onom kiosku u titovoj ispod caffea metropolis jer evo dva stripa zaredom koja sam kupio na tom kiosku imaju upisanu neku šifru na korici. dosad to nikad nisu radili, pa ne znam koji im je qrac sad to da upisuju. |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 22/01/2006 : 03:05:41
|
radili su to i ranije. distribucija im naredi jer nece da prime neprodane stripove nazad bez te shifre. nekad stvarno komentarishesh ko da si juche pocheo kupovati stripove. uhvati neku prodavachicu koja te zapamtila svaki mjesec kako kupujesh i kazhi da jedan primjerak ne oznachava shifrom i poshto zna da ces kupiti nece joj ni biti mrsko.
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///\\\Od sada cu vam s vremena na vrijeme stagod i podijeliti, naravno ako odgovorite na nagradno pitanje. |
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 22/01/2006 : 12:16:52
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
radili su to i ranije. distribucija im naredi jer nece da prime neprodane stripove nazad bez te shifre. nekad stvarno komentarishesh ko da si juche pocheo kupovati stripove. uhvati neku prodavachicu koja te zapamtila svaki mjesec kako kupujesh i kazhi da jedan primjerak ne oznachava shifrom i poshto zna da ces kupiti nece joj ni biti mrsko.
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///\\\Od sada cu vam s vremena na vrijeme stagod i podijeliti, naravno ako odgovorite na nagradno pitanje.
..ili kupuj na drugom mjestu! sala! ja bar s tim nemam problema. i nekontam sto jednostavno sifru ne upisu na naljepnicu koju kasnije lako mozes skinuti. a ne da ovako uniste strip
|
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Posted - 22/01/2006 : 12:18:22
|
jasam nedime onajm kubertov i odličan je
homos homini lupus
znam imao sam ga, a i hrvatski reprint je extra dobar. citao sam sva 3 i ostao sam zadivljen na opremi i izgledu opcenito
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 22/01/2006 : 13:50:06
|
Stigao i kAF 23.
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.
|
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7816 Posts
Posted - 22/01/2006 : 16:42:05
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
------- Kad nemas sta pametno za reci, drzi jezik za zubima.\\\http://r2cu.co.nr/ ///\\\Od sada cu vam s vremena na vrijeme stagod i podijeliti, naravno ako odgovorite na nagradno pitanje.
emire, ja već godinu dana kupujem na toj istoj trafici sve stripove i dosad niti na jednom ta šifra nije bila upisana. tek evo zadnja dva stripa koja sam kupio na toj trafici imaju tu šifru napisanu na korici. nebitno više koji su razlozi da su počeli s tim (znam da si mi ti pričao kako su tamo gdje ti kupuješ to radili i ranije), ali znam da ja više tu neću kupovati. |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Posted - 23/01/2006 : 15:40:07
|
možete li mi objasniti to u vezi martin mistere koliko je brzo izašao u odnosu na Hrvatsku jer ja ga ne kupujem može li tako i sa ostalim stripovima i šta mislite kad će tex extra
homos homini lupus |
|
|
Topic |
|