forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 chat
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

wasko
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 19/01/2006

Posted - 19/01/2006 : 13:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send wasko a Private Message  Reply with Quote
nema se to sto posebno obrazlagati - chat se mora obavezno uvesti za registrirane korisnike. to jedino zbiljski fali ovom siteu.

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/01/2006 : 13:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
u pravu si,,)))

GENS UNA SUMUS
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 19/01/2006 : 19:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
Ne.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/01/2006 : 19:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
To je bilo prije 4 godine. Šta će nam chat?

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 19/01/2006 : 19:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Ima milion chat sajtova tako da ako neko želi da chatuje ima veliki izbor.

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 19/01/2006 : 19:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
svejedno mi je...
imamo forum...
ipak bi ga možda rebalo ubaciti

samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit ću se!!!
prljavi Harry: ti se zapali, a mi ćemo napraviti roštilj.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/01/2006 : 19:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

Ne.

Mrzim mrznju!

Da.

GENS UNA SUMUS
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 19/01/2006 : 19:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Ne znam ni što je točno chat. Kako to fercera? Netko da mi objasni molim, ako nije problem...

>> Nije da ja ne volim ljude, samo se bolje osjećam kada mi nisu u blizini. <<

Ne znam ni ja, ali chatujem.

GENS UNA SUMUS
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2994 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 19/01/2006 : 20:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
Još ima link za chat na ovim stranicama ali nije "u službi". Zašto je uopće zaustavljen ako je stvarno išao prije 4 godine?
Što se tiče chata i treba i ne treba.

"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
Go to Top of Page

wasko
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 19/01/2006

Posted - 19/01/2006 : 22:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wasko a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by SejoSexon

To je bilo prije 4 godine. Šta će nam chat?

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh

cuj Sejo. Ko ne slusa rayu i zanemaruje taktiku, zavrsice u nizerazrednom vratniku. Zato chat must be open or ...
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4012 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 19/01/2006 : 22:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message  Reply with Quote
a zasto netko sam ne otvori sobu na ircu pa nam ovdje da adresu. ja sam inace nekoliko zadnjih mjeseci samo na ircu jer su mi forumi "spori". i bas bi mi bilo drago da netko otvori chat. a kada se chat uhoda, marko lijepo moze isprogramirati java stranicu za one koji se radije sluze webom nego mircom.

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 20/01/2006 : 06:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Wasko, eto zadatka za tebe. Naš webmaster nema vremena za chat.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/01/2006 : 11:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
nece biti chata na stripovi.com

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 20/01/2006 : 12:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Najbolje da ga izbaciš jer onda se ne budu ponavljala ovakva pitanja (vajda)

"Velikodušnost bez premca"
"Dalmatinci su najbolji vozači"-Aljoša (Zuhra)
"Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 20/01/2006 : 12:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Najbolje da ga izbaciš jer onda se ne budu ponavljala ovakva pitanja (vajda)

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 20/01/2006 : 12:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
Chat sa jedne strane i sve ostale zabranjene teme + ignore opcija sa druge!

ne ide to nikako jedno sa drugim!
U tom slucaju bi se zaista morao obistiniti onaj sluzbeni nindza da nadgleda bratsvo i jedinstvo na sajtu!

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Edited by - sdragan@ on 20/01/2006 12:46:44
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/01/2006 : 15:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Ne znam ni što je točno chat. Kako to fercera? Netko da mi objasni molim, ako nije problem...

GENS UNA SUMUS

Pa hajde ljudi, samo ukratko. Pretpostavljam da je neki razgovor. Nije mi jasno u čemu se to razlikuje od foruma.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/01/2006 : 10:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

GENS UNA SUMUS

Pa hajde ljudi, samo ukratko. Pretpostavljam da je neki razgovor. Nije mi jasno u čemu se to razlikuje od foruma.

...sad mi tek ništa nije jasno...

GENS UNA SUMUS
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2994 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 22/01/2006 : 11:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
Kada smo već kod nekih djelova stranice koji nisu u funkciji što je sa top listom naslovnica, gdje se moglo glasati za najbolje naslovnice svih junaka, sada to ne radi??????

"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/01/2006 : 13:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
sto ne radi?

Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2994 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 23/01/2006 : 10:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
na lijevom stupcu gdje su sve naslovnice pritisneš na jednu i onaj znak u sredini ( znak za play) pa da se prebaci na desni stupac. to mi ne radi, neće se prebaciti. tebi radi?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/01/2006 : 12:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
meni radi. Let me guess, imas Mozillu?

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 23/01/2006 : 13:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:

jebate ie, Mozilla je najbolja

---
http://www.paucina.com -oglasnik
http://www.sesvete-online.info/
http://www.infocor.hr/
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/01/2006 : 21:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mamlaz

Ne.

Mrzim mrznju!

Da.

GENS UNA SUMUS

NEE

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2994 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 23/01/2006 : 21:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mo... šta???
Piše na dnu neki error on page...
Ma zapravo sve skupa nije ni bitno...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 24/01/2006 : 19:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

quote:

jebate ie, Mozilla je najbolja

---
http://www.paucina.com -oglasnik
http://www.sesvete-online.info/
http://www.infocor.hr/

Ne nego Opera

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000