forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Komentari koje nisam ostavio
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/01/2006 : 16:41:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Na aukcijama(moje aukcije) ima opcija "komentari koje sam ostavio". Moglo bi biti i komentari koje nisam ostavio. U pitanju je opcija koja je pogodna za vidjeti aukcije koje nisamo iz ovog ili onog razloga komentirali. Alternativa je do sada bila vraćanje svih aukcija pa pretraživanje gdje nema komentara. Znam da ovo nije jako važno, ali eto jednog prijedloga za trenutke dokolice ako takvih ikada ima...

>> Nije da ja ne volim ljude, samo se bolje osjećam kada mi nisu u blizini. <<

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/01/2006 : 13:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Uvek imaš originalne predloge.
A trebalo bi možda uvesti i opciju komentari koje mi nisu hteli ostaviti,he, he ???

GENS UNA SUMUS
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/01/2006 : 09:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
A zašto se ne mogu izbrisati aukcije koje sam izgubio ?
Da li će se uvesti ta opcija, ovako puno se toga nagomila.

GENS UNA SUMUS
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 22/01/2006 : 12:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

A zašto se ne mogu izbrisati aukcije koje sam izgubio ?
Da li će se uvesti ta opcija, ovako puno se toga nagomila.

GENS UNA SUMUS

Ta greška je dugo prisutna, ali može se rješiti na sljedeći način :
S obzirom da ti aukcije koje si izgubio nisu važne, odeš u moje aukcije, otvoriš korisničke postavke i u opciju aukcije koje sam izgubio upišeš nulu (0). Na kraju stisneš promijeni. Sada ti se izgubljene aukcije više neće vidjeti. Ako ih ikada ponovo budeš htio vidjeti, uradiš obrnut proces.

>> Nije da ja ne volim ljude, samo se bolje osjećam kada mi nisu u blizini. <<
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/01/2006 : 18:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Evo sad sam tako uradio i uspelo mi je više nema aukcija koje sam izgubio, sve obrisano, hvala Deki !

GENS UNA SUMUS
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.03 seconds. Snitz Forums 2000