O.K. možda nisam baš pravi čovek da započnem temu(ima VEĆIH kolekcionara od mene medju vama),kolekcija baš i nije nešto impresivna niti nešto dobro očuvana,ali nema veze..I da ne bi bilo: "bila je ova tema već..". Znam da je bilo više topica na ovu temu, ali ne škodi da krenemo još jednom
Daklem:ovo je prelazno stanje,dok ne nabavim još jedan (dva?)ormana, a do tada se ovi jadničci moraju stiskati na malom prostoru.. STAVLJAJTE VAŠE SLIKE OVDE!!!!
Tex SD/LU, MR.NO SD/SA, MR.NO VA, MV SC,Zagor i Čiko specijalci ZS/LU KP LIB, DD Dnevnik, MM LMS
AF raznih izdavača, Blek&Mark LU, Zagor SD/LU ZEX,Zagor VA, DD&MM od SD/LU/SA/VA
treća polica:knjiga o belgijsko-francuskom stripu,Lucky Luke,Asterix, Thorgal, Disney, Sin city,Klara,MM Ital.(redovno i tutto izdanje,raccolta i specijalci) i par US Comics
italijanski MR.NO(redovna serija+maxi&spec.), razna Horusova izdanja,LMS kolekcija u pozadini ]
dve trećine ZS kolekcije
AF raznih izdavača, tutto MR.NO, specijalci ZS,prva trećina ZS kolekcije Naravno, baš bih voleo da ponovo vidim Markovu kolekciju, čisto da uporedim šta se promenilo od poslednjeg puta..
Lijepa kolekcija, mora se priznati. Ja čekam da počnem radit pa kad počnem cijelu mjesečnu plaću trošit na stripove. Ljudi, je li to česta pojava, spiskat plaću na stripove?
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
Lijepa kolekcija, mora se priznati. Ja čekam da počnem radit pa kad počnem cijelu mjesečnu plaću trošit na stripove. Ljudi, je li to česta pojava, spiskat plaću na stripove?
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
Ne, naslov topica je VAŠA kolekcija, pa zato dajte slike... Inače sam kolekcionar u povoju, ovo je sakupljeno u poslednjih godinu i po dana.
Originally posted by Thommo
Manhunter, da li ti je onaj Aristotel glancer?!
Aristotel ja čist glanc,inače poklon, zato mora da ima istaknuto mesto..
Originally posted by Prodigy
nije lose! Ipak ovako odoka,ne vidim gigante,pa ni jedne stripoteke,a bogami ni MV ni Dampyr...!
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Giganti takodje nisu kod mene trenutno,stripoteke nisu ni na jednoj slici već čekaju u jednoj kutiji na još jedan ormar(kao i gomila PZ,Eksova i sl.), MV se vidi na jednoj fotki, a Dampyra sam imao prilike da čitam u originalu, i nije mi se nešto svideo pa ga nisam ni kupovao..
Malo su stare slike (u međuvremenu sam nabavio Tutto Tex 1-400) ali neka:
Prva slika: - prve tri vrste: Dylan Dog - četrta vrsta: Ken Parker (Libellus in SC), Magnus - peta in šesta vrsta: Tex ZS in nekaj albumov
Druga slika: - prva vrsta: mange, Družina od vješala (IT), Mister No (vsi specijalci, almanahi in oba Maxija), Zagor Extra komplet - druga vrsta: Tex (SD in LUD, italijanski), Q, Tornjevi, Torpedo, Corto Maltese, Tintin - tretja vrsta: Zagor (SD in LUD, italijanski), Konan, albumi, giganti (Tex in DD) - četrta vrsta: Mister No LMS, Comic strip, AF klasik, giganti NN, Zvitorepec - spodaj Stripoteka
Tretja slika: - Stripoteka, Gigant, Super, strip albumi, Strip art, YU strip,... - Zagor ZS, Mister No LMS,...
Kad ovako nešto vidim, a meni se plače...od sreće... Svaka čast,pogotovu na očuvanosti!!!A i na preglednosti(biće i kod mene jednog dana tako,samo da nabavim ormar).