forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Politicki nekorektni nickovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 29/01/2006 : 17:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
AmonGoeth

Amon Goeth, zapovjednik nacistickog logora Plaszow u Poljskoj, ratni zlocinac objesen 1946. Lik je ovjekovjecen i u Spielbergovom filmu 'Schindlerova lista'.

Ne zelim nista presudjivati i otvarati raspravu, samo skrecem paznju, pa neka moderatori odluce.

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 29/01/2006 : 19:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Je li to onaj lik kojeg je u filmu glumio Ralph Finess?!

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27031 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/01/2006 : 20:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Briši kretena !!!!
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 29/01/2006 : 22:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
nikad čuo za toga...
neka Markos odliči što će s njim...
je li bilo kakvih pravila vezanih za takve nickove

samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit ću se!!!
prljavi Harry: ti se zapali, a mi ćemo napraviti roštilj.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/01/2006 : 22:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Bit ce izbacen.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 29/01/2006 : 23:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

nikad čuo za toga...
neka Markos odliči što će s njim...
je li bilo kakvih pravila vezanih za takve nickove

samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit ću se!!!
prljavi Harry: ti se zapali, a mi ćemo napraviti roštilj.

Naravno da ima pravilo. Zabranjeni su!!

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/01/2006 : 14:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
A tek Darth Vader. Tip mi je u filmu prouzročio ozbiljne nevolje. I bio je imperatorov pobočnik dok su širili svoje zlo carstvo.

>> Stvari ne vidimo kakve jesu. Vidimo ih kakvi jesmo. <<
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 31/01/2006 : 11:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
meni je i ovaj "valter" sumnjiv nick

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 31/01/2006 : 16:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
On je odbranio Sarajevo...:)))

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 31/01/2006 : 20:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
bas sam se nasmijao vidjevsi da je nick Valter otvorio topic o nekorektnim nickovima
jebiga, triba pogodit stranu
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 01/02/2006 : 06:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Nemoj tako Tomek, Valter nije bio negativna osoba, a možda jeste ako ga gledaš kroz Batu Živojinovića

Ase ležit vojnik Gorčin u zemlji svojoj. Na baštini tuždi žih. A smrt dozivah noć i dan. Mrava ne zgazih u vojnike odoh.

Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 01/02/2006 : 10:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
Sejo nemoj tako, Batu gotivi milijardu Kineza

Halo Bing, kako brat?
Cijena prava sitnica!

www.marketing2510.blog.com
Go to Top of Page

majmun
Average Member

Croatia
580 Posts

Member since 20/11/2003

Posted - 03/02/2006 : 08:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit majmun's Homepage  Send majmun a Private Message  Reply with Quote
A politicki nekorektni sigovi?

Npr.:"Koljem po kucama".
Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 03/02/2006 : 10:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sdragan@

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

To nije politicki.
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 03/02/2006 : 18:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GTI_TURBO

quote:
Originally posted by sdragan@

To nije politicki.

Nesto ne mogu da se setim, davno sam gledao film...jel Valter bio clan saveza...?

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 04/02/2006 : 16:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
A tek Darth Vader. Tip mi je u filmu prouzročio ozbiljne nevolje. I bio je imperatorov pobočnik dok su širili svoje zlo carstvo.

da samo nevolje, da te nije možda i lišio ovozemaljskog života ?

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 05/02/2006 : 14:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
e ako dođe Yoda i da vam po ušima

Šta će meni Eminemi, calabrezi i mafia, šta mi treba u životu da me stalno prati C I A !!!!
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 11/02/2006 : 00:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message  Reply with Quote
Blage veze nema to o politicki nekorektnim nickovima!!Cemu pljuvati ako je ime isto a nije osoba?Ako se netko ovdje naziva Slobodanom Milosevicem ili Franjom Tudmanom jel to nekorektno??Sad samo jos ove posljednje frke;ako nam se upise kakav Muhamed i jos stavi svoju sliku,prdnuli smo na velika vrata.Bez uvrede ali nema smisla.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 11/02/2006 : 00:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fumettisti

Blage veze nema to o politicki nekorektnim nickovima!!Cemu pljuvati ako je ime isto a nije osoba?Ako se netko ovdje naziva Slobodanom Milosevicem ili Franjom Tudmanom jel to nekorektno??Sad samo jos ove posljednje frke;ako nam se upise kakav Muhamed i jos stavi svoju sliku,prdnuli smo na velika vrata.Bez uvrede ali nema smisla.

Svak ko uzme takve nickove otvoreno provocira,to je savim jasno,i to veæ dovoljno govori o toj osobi,to znaèi da traži svaðu i triba to sasiæ u korijenu.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/02/2006 : 12:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader

quote:
A tek Darth Vader. Tip mi je u filmu prouzrocio ozbiljne nevolje. I bio je imperatorov pobocnik dok su širili svoje zlo carstvo.

da samo nevolje, da te nije možda i lišio ovozemaljskog života ?

if you only knew the power of the dark side

Kad si me udario saberom, postao sam moæniji no što možeš zamisliti...

>>Mjenjam 12 èasopisa o komp. igrama(u boji).Tražim 4 stripa(bilo koja).Javite na mail ako vas zanima.<<
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 11/02/2006 : 18:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message  Reply with Quote
Kako mislis a provocira?Ako se netko(a ima ih puno)zove Slobodan Milosevic znaci li to da se ne smije upisati pod svojim imenom?Imena su vazna ali su vazniji ljudi koji stoje iza njih stoga dozvoli da se netko pokaze kao budala pa onda daj takav komentar.Meni se npr.vise gadi ARNOLD SCHWARZENEGGER sa svojim odobravanjem smrtne kazne,no to ne znaci da kao klinac nisam volio ili ne volim njegove filmove.John Wayne bio je katastrofalni primjer gada i lihvara u svojem privatno-politickom zivotu NO nikada nebih mogao zamisliti filmski svijet bez njegovih filmova.Jel dovoljno kao usporedba.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 11/02/2006 : 21:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fumettisti

Kako mislis a provocira?Ako se netko(a ima ih puno)zove Slobodan Milosevic znaci li to da se ne smije upisati pod svojim imenom?Imena su vazna ali su vazniji ljudi koji stoje iza njih stoga dozvoli da se netko pokaze kao budala pa onda daj takav komentar.Meni se npr.vise gadi ARNOLD SCHWARZENEGGER sa svojim odobravanjem smrtne kazne,no to ne znaci da kao klinac nisam volio ili ne volim njegove filmove.John Wayne bio je katastrofalni primjer gada i lihvara u svojem privatno-politickom zivotu NO nikada nebih mogao zamisliti filmski svijet bez njegovih filmova.Jel dovoljno kao usporedba.

Nema smisla o ovome raspravljat.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/02/2006 : 22:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Što se mene tièe, neka svako sebi izabere nick. Mene ništa ne vrijeða pa da je nick i Hitler. Ipak su to samo rijeèi, a ovo je ipak internet. Svatko mora stajati iza svojeg nicka pa ako hipotetièki èlan može stalno kuckati Hitler kod ulaska na forum, istrpjeti da ga ljudi vide iza takvog nicka, ja mu sigurno neæu uskratiti to uživanje. Ionako je to sve jako subjektivno. Svako ima svoja viðenja i svoje idole. Neèiji dušmanin je neèiji svetac i obratno. Teško je odrediti mjerilo što je korektan nick, a koji nije...

>>Mjenjam 12 èasopisa o komp. igrama(u boji).Tražim 4 stripa(bilo koja).Javite na mail ako vas zanima.<<
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 11/02/2006 : 23:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message  Reply with Quote
Uvijek sam za ono:BITNO JE KAKAV SI COVJEK A NE TKO SI!!
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 12/02/2006 : 02:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
valtere, a subcomandante marcos
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 22/02/2006 : 15:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Uvijek sam za ono:BITNO JE KAKAV SI COVJEK A NE TKO SI!!

pa ako mislis da je neko dobar covjek a ima username hitler onda su ti stvarno poremeceni parametri

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000