"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
Kod mene je "kamasutra" sto se tice slaganja stripova.Stripovi su u svim mogucim pozicijama, te horizontalno, te vertikalno te dijagonalno, orgija za oci da nastavimo s terminologijom :p...
CORTO 33, svaka čast, kolekcija ostavlja bez daha. Reci mi da li griješim, ali mislim da hrvatski i srpski (a bogami i bosanski) govoriš bolje od slovenskog, kada toliko čitaš. Ja te predlažem za ambasadora u Hrvatsku.
Svaka čast Cortu i Manhunteru.Sviđa mi se kad ljudi lijepo poslože stripove pa da ih mogu u svako doba uzet u ruke i prolistati.Naravno,velika pohvala za nestavljanje stripova u vrećice;-).
CORTO 33, svaka čast, kolekcija ostavlja bez daha. Reci mi da li griješim, ali mislim da hrvatski i srpski (a bogami i bosanski) govoriš bolje od slovenskog, kada toliko čitaš. Ja te predlažem za ambasadora u Hrvatsku.
Griješiš, hrvatski i srbski čitam bez problema ali govorim prilično loše , a i nisam baš tip za ambasadora jer ne volim politiku
Od svih tih kolekcija ide mi slina na usta... a i suza na oko... suza radosnica...
"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
Ja ne mogu ni prebrojati, ipak preko 5000 komada nije za potcenjivanje, a kad nabavim digitalni aparat uslikaću sve to i pokazati,naravno tata mi je skupio dve trećine.
Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš reče slonu : " Trebali smo ići , jedan po jedan !"
ja ih nemam tako puno kao i vi, ali meni je to dovoljno jedino bih još želio kupiti Kena,Dampyra i ove tex i MM gigante, ali nažalost nemam novaca. kupit ću to sve valjda to sve kad završim školu i počnem dobivat nekakvu plaću ako nađem posao
samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit ću se!!! prljavi Harry: ti se zapali, a mi ćemo napraviti roštilj.
smrc...smrc...suze mi krenu kada vidim ovako lepe fotografije. Mojih oko 1300 kom. stripova su trenutno pazljivo zbrinuti u kutijama od banana(tu trpe najmanji pritisak kada su naslagani jedni na druge), cekaju police Mislim da cu se najzad krajem ove godine skuciti konacno i da cu mojim stripovima moci priustiti prostoriju od min.10 kvadrata
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"