forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 promjena nickname-a
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 07/02/2006 : 21:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
zanima me samo da li se može promijeniti nickname na forumu, a da ostanu svi postovi i komentari na recenzije, tj. da se ne mora krenuti ponovno iz nule

samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit ću se!!!
prljavi Harry: ti se zapali, a mi ćemo napraviti roštilj.

manhunter
Moderator

Switzerland
25542 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/02/2006 : 21:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
od nule.

ne volem glancere..
http://geminix.theblog.net
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/02/2006 : 00:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ne može:))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 08/02/2006 : 00:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote

"znao sam da smo suđeni jedno drugome čim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 08/02/2006 : 07:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

zanima me samo da li se može promijeniti nickname na forumu, a da ostanu svi postovi i komentari na recenzije, tj. da se ne mora krenuti ponovno iz nule

samoubojica: ne približavajte mi se, zapalit ću se!!!
prljavi Harry: ti se zapali, a mi ćemo napraviti roštilj.

Eh, ali ako promjenis nick kako cemo znati da si to ti?

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 08/02/2006 : 07:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Lako...staviše u signature tko si bio i držiiš par tjedana i riješena stvar---

"Velikodušnost bez premca"
"Dalmatinci su najbolji vozači"-Aljoša (Zuhra)
"Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 08/02/2006 : 11:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
ma, ne bih ja ni stavio ovaj nick da sam znao da ne treba staviti onaj što piše u onim papirima što sam dobio u vezi interneta, ali sad je kasno, iman ovaj nick i gotovo. neću ga mijenjati.

"znao sam da smo suđeni jedno drugome čim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/02/2006 : 11:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma, ne bih ja ni stavio ovaj nick da sam znao da ne treba staviti onaj što piše u onim papirima što sam dobio u vezi interneta, ali sad je kasno, iman ovaj nick i gotovo. neću ga mijenjati.

He,he, tako sam i ja mislio na jednom drugom forumu pa sam imao takav nick(prvo slovo imena i prezime). Poučen tim iskustvom, ovdje sam odabrao baš nick koji sam htio. Jedino sam napisao ono wan malim slovom, a treba Wan. Valjda se nitko neće ljutiti...

>> Stvari ne vidimo kakve jesu. Vidimo ih kakvi jesmo. <<
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 08/02/2006 : 12:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:

He,he, tako sam se i ja zeznuo
Ali sada nema nazad

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8192 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/02/2006 : 13:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
i meni je ova dvojka u nicku neplanirana
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 08/02/2006 : 13:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
vidin da nas ima više...

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 08/02/2006 : 14:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
a hebava vas ćuk, pa kaj nitko ne čita dok upisuje podatke? ili ste deca hoću internet generacije ili neznam kaj bi mislio :-)

---
http://www.paucina.com -oglasnik
http://www.sesvete-online.info/
http://www.infocor.hr/
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 08/02/2006 : 17:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
meni fali slovo æ u nicku
onda nisam znao da ga tipkovnica ima
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 08/02/2006 : 19:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
pa što to èak ni Markos ne može promijenitiili može

ne bi baš nešto puno promijenio, stavio bih samo ime umjesto ovog prezimena

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7850 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 08/02/2006 : 19:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
evo sad sam baš vidio na jednoj drugoj stranici da se tamo može mjenjati ime na forumu.
znam,možda je to malo glupo jer bi onda svi punom parom mjenjali imena

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7314 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 08/02/2006 : 20:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Vidiš,meni nije ni padalo na pamet stavljat ono s papira,vjerojatno zato šta san prije uèlanjivanja pratija forum,pa san zna da odma upisuješ nick,a ne username sa onih papira.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 08/02/2006 : 22:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sdragan@

quote:

ma, ne bih ja ni stavio ovaj nick da sam znao da ne treba staviti onaj što piše u onim papirima što sam dobio u vezi interneta, ali sad je kasno, iman ovaj nick i gotovo. necu ga mijenjati.

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"

He,he, tako sam se i ja zeznuo
Ali sada nema nazad

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

I ja isto. Jebi ga, neiskustvo...
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/02/2006 : 02:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
pa i ja sam se tako zeznuo sa ovim mojim nickom:))

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 09/02/2006 : 09:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

Mrzim mrznju!

ova ti je dobra!

Go to Top of Page

GTI_TURBO
Advanced Member

3854 Posts

Member since 28/07/2004

Posted - 09/02/2006 : 10:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send GTI_TURBO a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mrzim mrznju!

Sto?
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 09/02/2006 : 14:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Moze se mijenjati,ali kazes da ti ukine dosadasnji(zajedno sa brojem postova)i kreiras novi.

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself.Beware so long as you live, of judging people by appearances.

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 12/02/2006 : 13:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
jebi ga, neæu mijenjat ništa, dobro mi èuèi ovo 13 uz ime

Ej čika Čiko, ej čika Čiko. Marš klinac nisam ti ja Čiko, ja sam Zagor !
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/02/2006 : 16:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mrzim mrznju!

A. tvoj nick je odlièan !!!

Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš reče slonu : " Trebali smo ići , jedan po jedan !"
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 12/02/2006 : 23:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Mrzim mrznju!

Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš rece slonu : " Trebali smo ici , jedan po jedan !"

Znam

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

ijo
Junior Member

Croatia
377 Posts

Member since 15/09/2005

Posted - 15/02/2006 : 12:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ijo a Private Message  Reply with Quote
E kad bi bar moglo i ja bi svoj promini, stvarno neznan zasto san ovaj stavi, biæe bilo iz zajebancije jer nema nikakve veze sa mnom.

Vidi ti glave ko šalica od kave, a
vidi ti nosa ko blatobran od krosa!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/02/2006 : 23:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Mrzim mrznju!

Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš rece slonu : " Trebali smo ici , jedan po jedan !"

Znam

Mrzim mrznju!

mislim , ono, originalan, samo ne znam šta znaèi to mamlaz, jel to neka vrsta kuænog ljubimca, stvarno otvoriæu topic sa tim , šta zapravo znaèi imenica mamlaz

Prelaze miš i slon preko mosta. Miš kaže:" Al' tutnjimo!" A kad se most srušio miš reče slonu : " Trebali smo ići , jedan po jedan !"
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000