forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 07/02/2006 : 00:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
pozdrav svime...zao mi je na dugom odsustvu. Kompjuter mi se pokvario pa sam moramo da obrisem sve fileove i da restartam windows i sva ta sranja.
Vidim da je izaso Novi zagor Extra Dolazak samuraja...NAjvise sam iznenadjem sa obicnim zagorom, ovim novim epizodama :)
TAkodjer sam prijetio da je chico na otoku s blagom izasao...A jeba sebe izdavac nema ni par miseci sam kupija chico na ostrvu s blagom...:( PISSED OFF hahaha
Mladene:
Chiko i je legenda sto je takav, kad bi bio kao i zagor ne bio bio CHIKO :)
Sto se dogadja kod vas narode iz darkwooda???

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 07/02/2006 : 00:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
pozdrav svime...zao mi je na dugom odsustvu. Kompjuter mi se pokvario pa sam moramo da obrisem sve fileove i da restartam windows i sva ta sranja.
Vidim da je izaso Novi zagor Extra Dolazak samuraja...NAjvise sam iznenadjem sa obicnim zagorom, ovim novim epizodama :)
TAkodjer sam prijetio da je chico na otoku s blagom izasao...A jeba sebe izdavac nema ni par miseci sam kupija chico na ostrvu s blagom...:( PISSED OFF hahaha
Mladene:

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 07/02/2006 : 00:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
p.s. vice javi mi se na mail posto ja tebi ne moren :)

Only God will judge me!
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 07/02/2006 : 00:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
uh sad sam malo pri maliganima pati nimsa zadubokoume raprave

Ej čika Čiko, ej čika Čiko. Marš klinac nisam ti ja Čiko, ja sam Zagor !
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7309 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/02/2006 : 01:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Mladene:

Only God will judge me!

Koliko ja znan taj Chico na ostrvu s blagon nije potpun,izbačeno je 30 strana,tako da ga se moš slobodno riješit i pričekat Ludensovog.Inače,strip je poslan prije par dana,očekuj ga u Zadru,sad je sve na pošti :)

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/02/2006 : 17:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
je li itko primjetija neobičnu montažu table,str.53(za jedan Bonellijev strip)u Zagoru 117-Otok sjena,te Marcellov homage Michaelu Mannu i Posljednjem Mohikancu na str.75???Za sve one koji imaju primjedbu da se u Zagoru crtaju puške winchesterke,dobra vijest.Neka pogledaju kako Marcello crta samo starije tipove puški(i kod indijanaca i kod vojnika)
koje odgovaraju tom dobu.Uopće Marcello mi je najbolji crtač Zagora od novijih autora(i Andreucci).Šteta je da su prestali raditi na Zagoru.Od
starih crtača Ferri mi je kao droga.Imam sto primjedbi na njega,ali mi se uvukao pod kožu i kad netko kaže Zagor,meni na pamet padne Ferrijeva verzija.
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 07/02/2006 : 18:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Mladene:

Only God will judge me!

Eto sada imas i Chiko na otoku...
i Ciko na ostrvu...
Zanimljivo
Nemoj da se nerviras

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7309 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/02/2006 : 20:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

je li itko primjetija neobičnu montažu table,str.53(za jedan Bonellijev strip)u Zagoru 117-Otok sjena,te Marcellov homage Michaelu Mannu i Posljednjem Mohikancu na str.75???Za sve one koji imaju primjedbu da se u Zagoru crtaju puške winchesterke,dobra vijest.Neka pogledaju kako Marcello crta samo starije tipove puški(i kod indijanaca i kod vojnika)
koje odgovaraju tom dobu.Uopće Marcello mi je najbolji crtač Zagora od novijih autora(i Andreucci).Šteta je da su prestali raditi na Zagoru.Od
starih crtača Ferri mi je kao droga.Imam sto primjedbi na njega,ali mi se uvukao pod kožu i kad netko kaže Zagor,meni na pamet padne Ferrijeva verzija.

Da,Ferri je jednostavno simbol zagora,a to sa montažon je zanimljivo,zna Torricceli svoj posal.Marcello je odličan crtač ali za Texa i realnije epizode poput Arktičke sfinge ili krvne braće.Mislin da za ovako spektakularnu završnicu nije baš najbolji odabir,triba je to dovršit Torricelli ili uletit Della Monica,njegov Kandrax bi sigurno dobro ispa dok Marcellovog ne mogu zamislit,pa pogledajte njegovog Morgasta i Ferrijevog,Marcellov izgleda deformirano.

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 08/02/2006 : 00:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
de ****** sad da ne psujem hoce se ovdje početi opet kreativno raditi ispočetka je bilo odlično kvizovi pitanja dodatna upoznavanja sa likom ponasanje da smo pleme sto mi je u neku ruku bilo simpaticno a sad nista aj zakuvajte opet Ja cu se pridruzit kad vidim da to i drugi cine

---------------------

I'll make you fameous
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7309 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 08/02/2006 : 00:58:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

de ****** sad da ne psujem hoce se ovdje početi opet kreativno raditi ispočetka je bilo odlično kvizovi pitanja dodatna upoznavanja sa likom ponasanje da smo pleme sto mi je u neku ruku bilo simpaticno a sad nista aj zakuvajte opet Ja cu se pridruzit kad vidim da to i drugi cine

---------------------

I'll make you fameous

Pa nabaci kakav kvizić,glupo mi je da opet stavljan ja,ajmo ti pokreni a mi ćemo za tobon ;)

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 11/02/2006 : 17:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
stigo novi zagor u boji, a šta kažete

Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 11/02/2006 : 17:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Kralju i meni se kompjuter pokvario pa ne mogu jos da ti posaljem crteza Zagora i Cika.
U Martu scenarista i ja idemo u Bonelli i na sajam stripova,nadamo se da cemo dobiti vizu i da cemo ugovoriti sastanak sa Decio Canzio-m,ako ne sa njim onda sa Buratinijem.
Cujemo se.
Aaahhhjaaak!

www.zeljkosrdic.com
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 17/02/2006 : 05:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
Moze li mi neko reci,ako vec nije bilo price o tome, zasto je u Januaru(Sijecanju)izdato dva regularnih brojeva Zagora? Da li to znaci da ga nece biti u ovom mjesecu? Nije valjda da se preslo na 2zagora u jednom mjesecu!? Ili Berni uradio to zbog ova dva Specijalca koja su izdata u ovome mjesecu!
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 17/02/2006 : 05:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
'Zeljko Ferri' mozes li nam skenirati neki tvoj crtez Zagora, mislim da bi to mnogi voljeli vidjeti,ako vec nisu,hajde stavi koji sken!? Da li si imao kojih kontakta ili pregovora sa "Bonellijem" u vezi kakvog zaposlenja i crtanja Zagora? Objasni nam malo ako mozes!
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 17/02/2006 : 06:31:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
Na tvom sajtu nisam mogao naci ni jedan tvoj crtez Zagora!
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 17/02/2006 : 07:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
Evo Italijanske liste stripova Zagor planiranih izdanja za 2006 godinu! Samo sto su brojevi navedeni pod Zenith-ovom redosledu!
http://www.spiritoconlascure.it/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=37&page=1
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 17/02/2006 : 09:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ferri

Evo Italijanske liste stripova Zagor planiranih izdanja za 2006 godinu! Samo sto su brojevi navedeni pod Zenith-ovom redosledu!
http://www.spiritoconlascure.it/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=37&page=1

svaka cast. jos samo da vidimo naslovne...

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/02/2006 : 09:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Cura mi zabunom kupila Ekstra Zagora, a ja joj iz principa prigovorio kako je mogla napraviti tako nešto bogohulno. Vratio ga i zamijenio za novog Dylana!

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12626 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 17/02/2006 : 11:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Zagor se polagano gasi...barem sam tako pročitao u na sajtu pod Gasi se napoleone...

Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 17/02/2006 : 20:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
eh, nije valjda da se gasi polako

Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 17/02/2006 : 22:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladen13

Ma gasi se on moj k****
Neće se on ugasit još 10 godina

I don`t feel guilty your honor

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 18/02/2006 : 09:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pepopepic

quote:
Originally posted by mladen13

Ma gasi se on moj k****
Neće se on ugasit još 10 godina ... najmanje!!!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 18/02/2006 : 19:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Cura mi zabunom kupila Ekstra Zagora, a ja joj iz principa prigovorio kako je mogla napraviti tako nešto bogohulno. Vratio ga i zamijenio za novog Dylana!

Wealth beyond measure, outlander...

he,he,puno pozdrava za tvoju curu

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 18/02/2006 : 20:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
Nego ljudi Zagor je dobio novog krvnog brata.Šta se govori na to?

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 18/02/2006 : 20:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
ma kako da se zagor ugasi, samo pale bezveze

Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.08 seconds. Snitz Forums 2000