forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 18/02/2006 : 20:23:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Chicove gluparije:

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 18/02/2006 : 21:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
ne znan što reći za chica.
nekad mi je baš smiješan, a ponekad mi baš ide na živce uglavnom kad zagoru sve usere
a ovo na slici mi je odlično

"znao sam da smo sudeni jedno drugome èim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 18/02/2006 : 22:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

ne znan što reći za chica.
nekad mi je baš smiješan, a ponekad mi baš ide na živce uglavnom kad zagoru sve usere
a ovo na slici mi je odlično

"znao sam da smo sudeni jedno drugome eim me je majka prisilila da se oženim s tobom"

Meni ide samo kd počne s onim "Neka nas štiti djevica od Pilara" i td,uglavnom kad je previše dobar.

I don`t feel guilty your honor

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 18/02/2006 : 22:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Konacno Ferrijev specijalac. Svi crtaci Zagora ove godine su OK osim D'Archangela, jos samo njega da izbace i Zagor ce imati sanse da prezivi.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 19/02/2006 : 00:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pepopepic

Nego ljudi Zagor je dobio novog krvnog brata.Šta se govori na to?

ko je??

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/02/2006 : 03:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Pa taj indijanac u prici kojeg je zamenjivao u toj trci sedam strela, jer da bi ga zamenio morao je postati njegov brat (tako nekako bese, zaboravio sam)
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 19/02/2006 : 09:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Pa taj indijanac u prici kojeg je zamenjivao u toj trci sedam strela, jer da bi ga zamenio morao je postati njegov brat (tako nekako bese, zaboravio sam)

a da, bravo. davno sam citao pa sam smetno s uma. zove se sivi soko koliko se ja sjecam

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7309 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 19/02/2006 : 11:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nedim

quote:

a da, bravo. davno sam citao pa sam smetno s uma. zove se sivi soko koliko se ja sjecam

ZAGOR PRIČA...

I on je ako se ne varan Zagorov četvrti krvni brat,nakon Tonke,Sivog vuka i Timmyja Čistog srca(za ovog zadnjeg nisan siguran)

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/02/2006 : 12:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Svo smo mi Zagorova krvna braca
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 19/02/2006 : 19:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

quote:

ZAGOR PRIČA...

I on je ako se ne varan Zagorov četvrti krvni brat,nakon Tonke,Sivog vuka i Timmyja Čistog srca(za ovog zadnjeg nisan siguran)

tu je i onaj rendzer, adam

ZAGOR PRIČA...

Edited by - nedim on 19/02/2006 19:51:54
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7309 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 19/02/2006 : 20:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ZAGOR PRIČA...

tu je i onaj rendzer, adam

ZAGOR PRIČA...

Ja mislin da on nije njegov krvni brat,Adam je krvni brat Sivog vuka,ali ne virujen da je i Zagorov,jer kad Mnogooki priča u Krvnoj braći o tome spominje pobratimljenje Adama i poglavice Quahada,ispravi me ako griješin :)

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 19/02/2006 : 20:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
e grijesis. njih trojica su krvna braca. prelistaj istoimeni strip...

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7309 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 19/02/2006 : 21:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

e grijesis. njih trojica su krvna braca. prelistaj istoimeni strip...

ZAGOR PRIČA...

Ne mogu jer su mi stripovi na katu,aj molin te citiraj rečenicu iz krvne braće di to kaže da se prisjetin.

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 19/02/2006 : 21:02:59  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
cekaj i meni su u mojoj sobi, sec samo malo

joj kup kosarke je na tvu, neda mi se sad da idem. al mislim da u onoj spilji sa blagom (izgubljeni rudnik) oni rezu ruke i ... u troje!

ZAGOR PRIČA...

Edited by - nedim on 19/02/2006 21:11:04
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7309 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 19/02/2006 : 22:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

cekaj i meni su u mojoj sobi, sec samo malo

joj kup kosarke je na tvu, neda mi se sad da idem. al mislim da u onoj spilji sa blagom (izgubljeni rudnik) oni rezu ruke i ... u troje!

ZAGOR PRIČA...

Moguće da je tako,aj provjeri kad stigneš,onda znači Zagor ima petoricu krvnih braća,e je ih se nakupija

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 19/02/2006 : 23:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
ili nije.. nisam 100% siguran. mislim da nije furka da 2 bjelca budu krvna braca. veca je sminka da to budu indijanac i bijelac

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/02/2006 : 23:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Kazem ja lepo da smo svi mi Zagorova krvna braca, jer smo svi neke stripove platili skluplje nego da smo ih krvlju placali
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 19/02/2006 : 23:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kazem ja lepo da smo svi mi Zagorova krvna braca, jer smo svi neke stripove platili skluplje nego da smo ih krvlju placali

imas pravo. mada sam ja pravo dobro znao prolaziti. npr extra 1 sam platio 2,5 km (oko 10 kn)

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7309 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 19/02/2006 : 23:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

imas pravo. mada sam ja pravo dobro znao prolaziti. npr extra 1 sam platio 2,5 km (oko 10 kn)

ZAGOR PRIČA...

Tu si stvarno dobro proša,i predobro

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7309 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 19/02/2006 : 23:22:27  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

ili nije.. nisam 100% siguran. mislim da nije furka da 2 bjelca budu krvna braca. veca je sminka da to budu indijanac i bijelac

ZAGOR PRIČA...

Ma kažen ti opet da mi nije u sjećanju ostalo da je i krvni brat s Adamon,ali nisan ni ja nepogriješiv,zato javi kad pogledaš.

Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 19/02/2006 : 23:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ZAGOR PRIČA...

Ja sam prva dva Zagora u SD (glancer) uzeo za 100 kn.

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 19/02/2006 : 23:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

ZAGOR PRIČA...

najskuplji zagor sam platio 10 km (oko 35 kn) - bijela indijanka, more mi je stvarala, jedva sam je nasao

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7309 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 20/02/2006 : 00:06:57  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ZAGOR PRIČA...

najskuplji zagor sam platio 10 km (oko 35 kn) - bijela indijanka, more mi je stvarala, jedva sam je nasao

ZAGOR PRIČA...

Za taj strip znan da je jedan od najrjeđih,ali ja san ima sriće šta mi ga je prijatelj ima pa mi ga je da kad su mu stripovi dopizdili :)

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 20/02/2006 : 08:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
joj, ja sam ga trazio preko 2 godine. a sad kad vidim da na mjestu gdje ja nabavljam stoje 2 poludim!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 20/02/2006 : 19:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Krvna braca:Sivi Vuk i Adam i Sivi Vuk i Zagor
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.21 seconds. Snitz Forums 2000