forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/02/2006 : 03:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

pojebi tu žensku a malom daj par trisaka i uzmi mu stripove.

solinska posla

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 22/02/2006 : 06:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
A ako joj je matori na ovom forumu, jebali ste jeza i ti i ona i mali
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 22/02/2006 : 09:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
kad za desetak dana, neki stari clan kojeg nije bilo neke vrijeme bude pricao po forumu kako je ostao bez lms #4...

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 22/02/2006 : 16:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Ajde Zagoroljupci (i ja sam fan), slušajte ovo. Već sam to onako usput spomenuo u 2 topica, ali tu je najbolje. Zagor se najbolje prodaje od svih (uz AF klasik), pa bi bilo dobro da se pokuša izdavaču (Ludens - B.R.) nekako sugerirati (iako se on baš ne obazire na takve stvari) da Zagor extra izlazi svakih 15 dana. Mislim da bi to bilo sasvim O.K. kad pogledate koliko Zagor ima epizoda. Tako je izlazio i tutto Zagor u Italiji. Jučer sam baš saznao tu na forumu da tutto Zagor ne izlazi u Italiji već 8 godina.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 22/02/2006 : 17:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
tacno, ja sam to davno govorio, ako ne svakih 15 onda bar svaki 21. dan. bilo bi super, ali...
nista od toga

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 22/02/2006 : 20:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Dalene,sad ću otvorit topic ,peticiju za Extra zagor dva u misecu

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 23/02/2006 : 03:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Peticija, to se trazi. Ako je proslo za Mister Noa, proci ce i za Zagora
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 23/02/2006 : 04:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Wahe braco sto ima????
Ahhh zauzet sam na kvadrat sa skolom, poslom, zenom ......
Wahe ja potpisujem tu peticiju, svakih 15. dana. 21 je previse, 30 je vijecnost.

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 23/02/2006 : 04:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Haugh vidim da nas pohod na utvrdu pitt(peticiju) nije ima mnogo uspijha. Od kada je to Globinjo poglavica plavih kosulja(moderator)?
Budem trebao pomoc dobrovoljaca za par dana, sve postiram na forumu.
Zeljko, kad god uvatis vremena, samo salji :)
I nikica dobija sam tvoj email-fala

Only God will judge me!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/02/2006 : 08:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Postali ste nešto jako jaki vi Zagorovci... Počeli vas protjerivati sa sajta. Danas Vice, tko zna tko je sutra na redu

Wealth beyond measure, outlander...
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 23/02/2006 : 10:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Postali ste nešto jako jaki vi Zagorovci... Počeli vas protjerivati sa sajta. Danas Vice, tko zna tko je sutra na redu

topici o zagoru su uvijek medju prvih 10 topica, a licno mislim da je kazna od 5 dana prevelika za gresku koju je vice napravio! jeste da je pogrijesio i nakon opomene ali nije ovo diktatorski sajt, bilo je i puno tezih primjera kada se zavrsavalo samo na opomenama. 5 dana je previse!!!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

Genij
New Member

Slovenia
195 Posts

Member since 31/08/2004

Posted - 23/02/2006 : 10:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Genij a Private Message  Reply with Quote
Ja isto tako mislim da je 5 dana previše.Pa onda da se izbaci svakog od nas koji je zato da se Zagor izdaje na 15 dana pa čete ostati bez polovine foruma.Baš sam mu i ja htio dati podršku a eto zatvorili topic.Šteta.Ideja je stvarno dobra.A sada nečemo saznati da li je Vice dobio onaj LMS 4 ili nije.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/02/2006 : 11:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Morali su mu barem umanjiti kaznu jer je dijete i ne zna što radi. Što se nije branio ludilom? To uvijek pali u filmovima

Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 23/02/2006 : 12:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nedim

quote:

topici o zagoru su uvijek medju prvih 10 topica, a licno mislim da je kazna od 5 dana prevelika za gresku koju je vice napravio! jeste da je pogrijesio i nakon opomene ali nije ovo diktatorski sajt, bilo je i puno tezih primjera kada se zavrsavalo samo na opomenama. 5 dana je previse!!!

ZAGOR PRIČA...

On je nakon zaključavanja peticije išao provocirat otvorivši novi topic - PETICIJA, koji je isto zaključan. A uz to u svakom postu po nekog člana nazove kretenom, idiotom, majmunom, u česte psovke. Zaslužio je.

"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 23/02/2006 : 14:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Genij

Ja isto tako mislim da je 5 dana previše.Pa onda da se izbaci svakog od nas koji je zato da se Zagor izdaje na 15 dana pa čete ostati bez polovine foruma.Baš sam mu i ja htio dati podršku a eto zatvorili topic.Šteta.Ideja je stvarno dobra.A sada nečemo saznati da li je Vice dobio onaj LMS 4 ili nije.

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 23/02/2006 : 14:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koresh

quote:
Originally posted by nedim

quote:

ZAGOR PRIČA...

On je nakon zaključavanja peticije išao provocirat otvorivši novi topic - PETICIJA, koji je isto zaključan. A uz to u svakom postu po nekog člana nazove kretenom, idiotom, majmunom, u česte psovke. Zaslužio je.

"I know what you're thinking. Did he fire six shots or only five? Well, to tell you the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: Do I feel lucky? Well, do ya punk?"

skonto sam sta je uradio, nebranim ga i nisam ja taj koji sudi, ali kazna je prevelika!!

p.s. to sto se zakacio s tobom, nemoras ga zavadjati i s ostalima!

ZAGOR PRIČA...

Edited by - nedim on 23/02/2006 14:43:32
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 23/02/2006 : 16:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Dalene, sad ću otvorit topic, peticiju za Extra zagor dva u misecu
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!

Dragi moj Vice, drago mi je da voliš kao i ja Zagora, ali si trebao pretpostaviti da će otvaranje peticije završiti zaključavanjem topica. Uz silne peticije koje nas okružuju nisu baš popularne i ljudi ih ne vole, uostalom i sam sam mogao otvoriti takav topic, ali nisam iz prostog razloga jer znam da to ničemu ne vodi. Na forumu ima dosta ljudi koji dobro poznaju gosp. Bernarda i često su u kontaktu s njim, a sigurno ima i onih koji vole Zagora, pa bi prije ili kasnije netko od njih bacio njemu bubu u uho za to. Njegova je stvar da li bi uopće razmislio o tome radi objektivnih stvari (prijevod, prodaja, vremenski rok, tiskara i sl.) ili čisto subjektivnih stvari koje mi ne znamo. Ali sigurno bi došlo do njega i bez peticije.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 23/02/2006 : 16:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
I umalo da zaboravim. ("Mrzitelji Zagora nisu nikako poželjni da sa svojim glupim i kretenskim provalama prljaju ovaj topic,ako ga smatrate glupin i promašenim ne postirajte ništa") Ovo nisi smio napisati kad si već otvorio topic o peticiji. Ja npr. ne volim Dylan Doga pa ne bih nikad vrijeđao one koji ga vole. Svatko ima svoj ukus. 100 ljudi 100 čudi.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 23/02/2006 : 16:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dalen

I umalo da zaboravim. ("Mrzitelji Zagora nisu nikako poželjni da sa svojim glupim i kretenskim provalama prljaju ovaj topic,ako ga smatrate glupin i promašenim ne postirajte ništa") Ovo nisi smio napisati kad si već otvorio topic o peticiji. Ja npr. ne volim Dylan Doga pa ne bih nikad vrijeđao one koji ga vole. Svatko ima svoj ukus. 100 ljudi 100 čudi.

... 100 zena 200 grudi!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 23/02/2006 : 16:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Sveta istina Nedime.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 23/02/2006 : 16:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dalen

Sveta istina Nedime.

ma ne fakat, ja sam odma bio rekao da ona peticija nicemu ne vodi, i opet to tvrdim. samo stojim iza toga da je kazna prevelika!!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/02/2006 : 17:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Predlažem da napravimo peticiju da Vici smanje kaznu na 2 dana.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 23/02/2006 : 23:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ustajte braćo, jer stigao je Zagor u klasičnom izdanju!

Edited by - solar on 21/11/2020 22:53:05
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 23/02/2006 : 23:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Predlažem da napravimo peticiju da Vici smanje kaznu na 2 dana.

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/02/2006 : 00:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
nakon ovih vaših postova,vici se kazna produžuje na sedam dana i 5 sativice je izbačen jer se išao praviti pametan pa je otvorio još jedan topic...vratio sam ga i prije nego sam ovo vidio...srića njegova pa se ispričao

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!

Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000