forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/02/2006 : 00:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Ustajte braćo, jer stigao je Zagor u klasičnom izdanju!

izašao je i još jedan zagor

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 24/02/2006 : 14:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by solar

Ustajte braćo, jer stigao je Zagor u klasičnom izdanju!

izašao je i još jedan zagor

da Bogdo nije...

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 24/02/2006 : 19:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
Zagora dajte amo, jer nema utjehe ..........., ( neću nabrajat da se neko ne uvrjedi) he he

Ej čika Čiko, ej čika Čiko. Marš klinac nisam ti ja Čiko, ja sam Zagor !
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 24/02/2006 : 19:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

nakon ovih vaših postova,vici se kazna produžuje na sedam dana i 5 sativice je izbačen jer se išao praviti pametan pa je otvorio još jedan topic...vratio sam ga i prije nego sam ovo vidio...srića njegova pa se ispričao

Ajde, ajde. Svi znamo da si ga vratio jer se pojavio opet NOVI Zagor pa si sretan.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/02/2006 : 01:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dalen
Ajde, ajde. Svi znamo da si ga vratio jer se pojavio opet NOVI Zagor pa si sretan.

na kojeg misliš zagora
btw,vice nije svjestan da je vraćen,nema ga ni danas

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/02/2006 : 12:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Evo me nazad.Globinjo,tebi san posla mejl ne znajući da se mogu vratit jer si to već reka na forumu,ne bi ja to ni dozna da nije Columba,u svakom slučaju pozdrav opet svima,a tebe Koreshe čekaju lipi trenuci kad te vidim

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/02/2006 : 12:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
A šta se tiče onog LMS-a 4,ma to van je komedija,taj mali koji je napisa spisak stripova koje ima,naveja je i Blago crvene planine,ali to je zapravo bila reklama za vanredni broj tog stripa na zadnjoj korici LMS-a 511 "Dijamantska klopka" koji nema naslovnu pa zato nije ni moga vidit pravi naziv,i tako sad iman kupus od prvog broja Mister Noa umisto slavnog rariteta.

I Dalene,ja nisan vriđa sve Zagoromrsce nego samo one koji uvik ulijeću sa idiotskim forama,a takvi zaslužuju i uvride i gađenje.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/02/2006 : 12:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Jučer sam pročitao strašan strip. Iskustvo nezaboravno, baš sam uživao. U pitanju je ZS specijalni broj 1 Zagor-Te-nej. U njemu ima puno lipih zanimljivih stvari. Prvo naslovnica koja nije Ferijeva, već je možda crtao Kerac(možda lupam). Pogledao sam u original ITA popis i nigdje nema naslova Zagor-Te-nej. Ima Tropical Corp i Febbre gialla. Zagor u stripu nekoliko puta izgovara to Zagor-Te-nej i to je podebljano crnim - valjda su mislili da taj naslov privući kupce na ovu ne baš posebnu, ali zabavnu priču. Na početku se pojavljuje Going going koji je savršeno logična mješavima klokana(noge), patke(kljun), čovjeka(trup) i tuljana(ruke-peraja)- sva sreća posljednji od svoje vrste. Kasnije imamo dva pripadnika Tropskog odreda koji žele ukrasti pismo za Zagora. Prvo kulturno pričaju sa Zagorom neko vrijeme, onda odluče izgubiti živote zbog nekog pisma u kojem ne piše baš ništa. Napadnu zagora i on ih otpremi u vječna lovišta ne misleći na njihove žene i djecu ni na sekund...Avantura se seli u ludnicu gdje je zarobljen pukovnik Peri. Tu imamo luđake koji nose šerpe i čajnike na glavama, velike budilice oko vrata, guraju se u dječijim kolicima, nose zečje uši i ono za upregnuti konja oko vrata. Uglavnom su svi proćelavi jer je to znak ludila jeli... U isto vrijeme bolničari su svi u jednakim urednim uniformama. Odakle samo luđacima ti divni rekviziti za igru. Zagor u misiji spašavanja podigne pukovnika i Čika u jednoj korpi. Oko 190 kilograma kontam. Nema problema, Zagor je jak i to je ok., ali korpa od pruća mi baš i ne izgleda tolike nosivosti. Na kraju mi je sve nekako kunfuzno. Uspješno bježe iz mentare, skenjaju dva sumnjiva lika koji su htjeli previše, zajebu vojnike Tropskog odreda, ali nikada se ne objasni zašto su ovi zarobili pukovnika i kakva opasnost prijeti Darkwoodu. Završava nekako kao da ima nastavak... Znate li vi možda gdje se ta priča nastavlja
Sve u svemu, vrlo zabavan strip, nije mi bilo dosadno niti sekunde.

>>All this moments will be lost in time, like tears in rain...<<

Edited by - Obi-wan on 25/02/2006 12:51:35
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/02/2006 : 13:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
To su ti epizode:ZS.442-Zagor Te Nej,443-Odred straha,448-Operacija veliki skok,449-Zatočeni Zagor.To šta ti imaš je reprint prvog dijela priče a nastavak tog reprinta nije izašao.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 25/02/2006 : 13:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
bilo je vec price o tom stripu. nastavak je kako onaj lik prica zagora sta se desilo, kako je dosao onaj specijalni odred, i zagor na kraju uglavno pred pravom vojskom pobjedjuje onok pukovnika iz tropskog odreda, fina prica, nije losa

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 25/02/2006 : 14:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Dobra je fora kad bolnicari u sanatoriju u kojem je zatocen pukovnik Perry pomisle da je i Zagor jedan od pacijenata ("pogledaj samo kakao je cudno odjeven").
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/02/2006 : 16:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

To su ti epizode:ZS.442-Zagor Te Nej,443-Odred straha,448-Operacija veliki skok,449-Zatočeni Zagor.To šta ti imaš je reprint prvog dijela priče a nastavak tog reprinta nije izašao.

U Italiji je to izašlo u tri stripa, neprekinuta priča.
Dnevnik je ispremještao naslovnice u ZS i dodao jednu više nego kod talijana(onu Spaljena zemlja). I naravno napravio specijalni broj sa pola priče. Zbunjujuće i očajno...

>>All this moments will be lost in time, like tears in rain...<<

Edited by - Obi-wan on 25/02/2006 16:21:31
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 25/02/2006 : 17:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
još 32 broja u extra seriji.

one shot, one kill
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 25/02/2006 : 18:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
ili skoro 3 godine cekanja!!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 25/02/2006 : 18:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
A ako bude islo dvonedeljno, eto tebi te price za malo vise od godinu dana...
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 25/02/2006 : 18:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

ako... ja bih bio presretan!

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 25/02/2006 : 20:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Bio sam prije par dana posudio prijatelju nekoliko Zagora i onda mi je njegovo pseto strgalo te stripove na komadice
Sada si ih moram opet iznova nabaviti,Darkwoodske mi sume!!!
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 25/02/2006 : 20:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovac

Bio sam prije par dana posudio prijatelju nekoliko Zagora i onda mi je njegovo pseto strgalo te stripove na komadice

ccc. znam kako ti je. stojim ti na raspolaganju da ti pomognem oko stripova koji ti fale...

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 25/02/2006 : 21:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

a ako krene tjedno evo nam te priče još ove godine!!

one shot, one kill
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 25/02/2006 : 21:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tako je meni prijatelj izgubija Nultu godinu darkwooda,bija san popizdija i otad mu ne dajen nijedan strip na čitanje.

Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 25/02/2006 : 21:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja nebih ni rođenom bratu dao svoje stripove.

I don`t feel guilty your honor

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 25/02/2006 : 21:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pepopepic

quote:

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 25/02/2006 : 21:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pepopepic

quote:

buraz je ispo iz fazona, s vremena na vrijeme samo proviri kolekciju al nikad nista ne cita..

ZAGOR PRIČA...
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 26/02/2006 : 10:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nedim

quote:

ccc. znam kako ti je. stojim ti na raspolaganju da ti pomognem oko stripova koji ti fale...

ZAGOR PRIČA...
Bili su to uglavnom ovi novi Zagori,tako da se ti stripovi mogu lakse nabaviti.Ostavio sam oglas kod potraznje stripova.
Ali sada znam,da vise nikome necu posudivat stripove

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 26/02/2006 : 11:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
potraznja stripova, ok idem da vidim pa ti javim

ZAGOR PRIČA...

Edited by - nedim on 26/02/2006 11:04:32
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.79 seconds. Snitz Forums 2000