forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/03/2006 : 09:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

ps. upravo sam procita nema ni 3 tjedan ponovo jednu epizodu s hellignom u kojoj je tonka ubijen! Koji je to sad vrag? Nije valjda da je nas tonka zauvijek na nebeskim pasnjacima?

Only God will judge me!

To si čita Hellingenov povratak,pročitaj Divove dobra i zla i sve će ti bit jasno,Tonka nije mrtav,ne brini,bar ne u našem svijetu(skužit ćeš kad pročitaš)

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/03/2006 : 09:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Uskoro cete videti moje table Zagora po scenariju Damjana Pejovica, na www.zeljkosrdic.com

Ali prvo SBE staff to mora da vidi i da proceni,pa cu posle postaviti table na moj sajt.

Gotove 94 table "Ferrijevskog" crteza.

Zeljko Ferri

www.zeljkosrdic.com

Brate neka ti je sa srecom da dobijes posa! U slucaju da dobijes, iman ti milijon ideja za pricu!

Only God will judge me!

Ja isto,katkad sam smišljan epizode i uživin se,tako da ako Hulk bude triba neke ideje,ja i darkwoodski kralj smo tu

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 11/03/2006 : 10:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

ps. upravo sam procita nema ni 3 tjedan ponovo jednu epizodu s hellignom u kojoj je tonka ubijen! Koji je to sad vrag? Nije valjda da je nas tonka zauvijek na nebeskim pasnjacima?

Only God will judge me!

To si čita Hellingenov povratak,pročitaj Divove dobra i zla i sve će ti bit jasno,Tonka nije mrtav,ne brini,bar ne u našem svijetu(skužit ćeš kad pročitaš)

oh ok. vec sam se pripa reko ma jebes ti to kad nema tonke

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 11/03/2006 : 10:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Uskoro cete videti moje table Zagora po scenariju Damjana Pejovica, na www.zeljkosrdic.com

Ali prvo SBE staff to mora da vidi i da proceni,pa cu posle postaviti table na moj sajt.

Zeljko Ferri

www.zeljkosrdic.com

Brate neka ti je sa srecom da dobijes posa! U slucaju da dobijes, iman ti milijon ideja za pricu!

Only God will judge me!

Ja isto,katkad sam smišljan epizode i uživin se,tako da ako Hulk bude triba neke ideje,ja i darkwoodski kralj smo tu

super. Eto ja i vice ka ono sporedna snaga naseg crtaca
Kakve ti ideje imas vice? Ja imam par dobrih. U jednom bi se heyoka vratija, drugi sa kainom ponovo, i kroz sve te bi se stari likovi takodjer pojavljivali(Tonka, drunky duck, ikaraovo pero, perry,adam rendjer, sivi vuk, liberty sam, jim gitara, nat murdo, doc, rohas, golden baby, guthrum, grof od lapallete,bat batteron, digging bill, sulivans....itd) ....4-5 stripova svaka epizoda.
onako pobuna idijanaca...ili plemena protiv plemena (to bi bilo dobro)
Onda naklo jedan sa zagorom, chicom i ostalim likovima kako sudjeluju u nekom natjecanju za nesto...a bizi iamn pun kaco ideja...
Uuu 4 su ure prosle ujutro, iden leci jadna mi mater

Only God will judge me!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 11/03/2006 : 12:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Zeljko Ferri

www.zeljkosrdic.com

Only God will judge me!

super. Eto ja i vice ka ono sporedna snaga naseg crtaca
Kakve ti ideje imas vice? Ja imam par dobrih. U jednom bi se heyoka vratija, drugi sa kainom ponovo, i kroz sve te bi se stari likovi takodjer pojavljivali(Tonka, drunky duck, ikaraovo pero, perry,adam rendjer, sivi vuk, liberty sam, jim gitara, nat murdo, doc, rohas, golden baby, guthrum, grof od lapallete,bat batteron, digging bill, sulivans....itd) ....4-5 stripova svaka epizoda.
onako pobuna idijanaca...ili plemena protiv plemena (to bi bilo dobro)
Onda naklo jedan sa zagorom, chicom i ostalim likovima kako sudjeluju u nekom natjecanju za nesto...a bizi iamn pun kaco ideja...
Uuu 4 su ure prosle ujutro, iden leci jadna mi mater

Only God will judge me!

Ja san čak smišlja nazive epizoda i počeja od broja 500 do 1240 koji je posljednji broj u kojem se zagor bori sa svojim drevnim pretkom Cuchulainnom(spominje se u Povratku Kandraxa,tj. u Vječnom ratu),onda san smislija cilu paletu novih neprijatelja,Zagora,Kaina,Tonku i Nata Murda(Midnighta) pridružija novoosnovanoj Ligi junaka koja se bori protiv demona i čudovišta svih vrsta i to otvara novi serijal u Zagoru ali u posljednjoj epizodi te sage,otkriva se pravi razlog osnivanja te lige i spektakularna završnica od 13 brojeva Ima toga još puuuuuuuno.

Edited by - vice on 11/03/2006 12:46:36
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/03/2006 : 12:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Vice,da ti nisi možda pod utjecajem Maximum Carnage-a ???
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 11/03/2006 : 13:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Vice,da ti nisi možda pod utjecajem Maximum Carnage-a ???

Moguće,obožavan kad se tako skupi ekipa,triba zagoru jedna takva epizoda,neka bude ogromna od tisuću strana tako da Demoni ludila izgledaju ka igra

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 11/03/2006 : 13:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
u jednoj takvoj epizodi bi bilo svega i svačega

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 12/03/2006 : 10:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Da ali bi bila vridan citanja. Totalnmo se slazen, 1000 stranica, cila ekipa, prijatelja i neprijatelja....To bi bijo pothvat ono!

Only God will judge me!
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 12/03/2006 : 13:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
al' bi to bio rusvaj

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 12/03/2006 : 16:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Darkwoodski kralju,je li ti stigla Crna vatra plus stripovi za poklon?

Go to Top of Page

Constantine33
Average Member

Croatia
670 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 12/03/2006 : 22:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Constantine33's Homepage  Send Constantine33 a Private Message  Reply with Quote

Imam jedno pitanje u vezi klasik edicije. Hoće li tu stvarno ići samo neke kultne epizode (što naziv klasik sugerira) ili će se iće s reprintima po redosljedu u kojem su izlazile u extra seriji (s obzirom da je Jack Mohikanac idući, a to baš i nije neka jaka epizoda)?
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/03/2006 : 22:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Constantine33

Imam jedno pitanje u vezi klasik edicije. Hoće li tu stvarno ići samo neke kultne epizode (što naziv klasik sugerira) ili će se iće s reprintima po redosljedu u kojem su izlazile u extra seriji (s obzirom da je Jack Mohikanac idući, a to baš i nije neka jaka epizoda)?

Čuo sam da idu redom tj. da je Jack Mohikanac sljedeći...
Pretpostavljam da će odraditi ono što je izašlo kao SD i tu stati...

Obi-wan-kenobi@inet.hr
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 13/03/2006 : 06:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jeste, bas sam zva prije tjedan dana hrvatsku, mati veli sve je tamo. Puno fala Vice, kad dodjen doli ako se ikad nadjes u Zadru ima da me zoves pa cemo na pice. Jos jednon, puno ti fala prijatlju!

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 13/03/2006 : 06:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by Constantine33

Čuo sam da idu redom tj. da je Jack Mohikanac sljedeći...
Pretpostavljam da će odraditi ono što je izašlo kao SD i tu stati...

Obi-wan-kenobi@inet.hr

Nazalost! Premda sve to imam isto cu kupiti...Samo mi nije jasno cemu ovaj potez

Only God will judge me!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/03/2006 : 16:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
bolje da su krenili opet sa Zagor extra ali u HC

inner fear your worst enemy
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 13/03/2006 : 17:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Nije mi jasno cemu to? Zasto reprint Zagor Extre?
Ali nema sto drugo da izdaje u drugu ruku, posta Extra ponavlja ZS, a obicni ide prema novima....

Only God will judge me!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/03/2006 : 17:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
obične extra ubrza ,recimo minimum 2 misečno.i izdaje reprint u HC. to mi djeluje bolje od onog debilnog klasika! i imaš sve extra u HC

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 13/03/2006 : 20:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jeste, bas sam zva prije tjedan dana hrvatsku, mati veli sve je tamo. Puno fala Vice, kad dodjen doli ako se ikad nadjes u Zadru ima da me zoves pa cemo na pice. Jos jednon, puno ti fala prijatlju!

Only God will judge me!

Nema na čemu,isto vridi i za tebe ako se nađeš u Splitu ili Trogiru.

Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 14/03/2006 : 20:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message  Reply with Quote
quote:

da, to bi bio najdebilniji potez stoljeća

"where is my mind?"
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 14/03/2006 : 21:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by vikic

quote:

u svakom slučaju manje glupo od klasika

Upravo tako. Ja bi recimo čak vjerojatno i uzimao HC, iako imam cijelog extra Zagora ali ovog klasika ni u kom slučaju ne mislim kupiti. Ali možda tako ne misle drugi. Treba pričekati da izađu par brojeva pa će se odmah vidjeti da li je taj famozni "klasik" opravdao povjerenje koje su mu dali izdavači. Iako volim Zagora, moje nije.
Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 14/03/2006 : 22:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
Ja cu kupit samo one koje nemam.Zato i nisam kupio ovaj prvi klasik jer imam i "Zagor priča" i "Kralj Darkwooda",ali ovaj drugi hoću.
Bolje mi to nego davat 100 kn za te dvije epizode koje sljede u klasiku.

I don`t feel guilty your honor

Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 14/03/2006 : 23:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by vikic

quote:

"where is my mind?"

u svakom slučaju manje glupo od klasika

ja bi reko slično

"where is my mind?"
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 15/03/2006 : 00:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
ma dovraga i izdavaci, zagor je zagor i jeba ja sebe u oko ako necu kupiti doti jedan klasik, ko ga jebe da iman sve extre, zagor je zagor..to veli dovoljno.
Nek ajde, bad da vidimo di su naumili s ovime...

Only God will judge me!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/03/2006 : 17:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Evo uskoro u Italiji Zagor specijalac br.18-Posejdonovo prokletstvo od tima Burattini-Ferri.Posjetite Bonellijev site i pročitajte sadržaj epizode.
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000