forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

SSM
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1005 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 20/03/2006 : 08:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message  Reply with Quote
Ako ovisimo samo o remitendi, onda je to jako nepravedno. Ipak ne vjerujem da je dd toliko rasprodan da ništa ne ostane za BiH. Uglavnom, zakinuli su nas pravo...

No one gets out of childhood alive.
Go to Top of Page

SSM
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1005 Posts

Member since 13/10/2002

Posted - 20/03/2006 : 08:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send SSM a Private Message  Reply with Quote
Marlowe, zvučiš kao da raspolažeš nekim informacijama koje meni nisu poznate. Ako nešto znaš, napiši slobodno na ovom topicu ;)

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 20/03/2006 : 08:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
hahahahahaaa nije vam izašao dd a zagor jeste lalalalala

homos homini lupus
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 20/03/2006 : 09:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
U BL nije dosao Otok sjena, niti novi MM.

E stvarno Ludensova distribucija je nula.

Halo Bing, kako brat?
Cijena prava sitnica!

www.marketing2510.blog.com
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 20/03/2006 : 09:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
2 af klasika su takodje preskocena

ZAGOR PRIČA...
all_boom@hotmail.com
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 20/03/2006 : 10:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
Stvarno iritira ovakav nacin plasiranja proizvoda, niti znas kada niti znas sta ces zateci na kiosku !!!!

Halo Bing, kako brat?
Cijena prava sitnica!

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17757 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 20/03/2006 : 10:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:
Originally posted by SSM

U Sarajevo je stigao i DD Extra 36 (Mora jedne ljetne noći), bez da je DD Extra 35 ikada stigao u naš grad

pa ja čekam "ko ozebo sunce" taj extra DD 35 (hridine duhova), fali mi i gledaj sad šta se desi. pljuc za ludens. strašno da su preskočili da nam distribuiraju jedan dylanov broj.

Vi bar ponekad u Bosni imate stripove, za Hercegovinu distribucije nema nikako. Extra DD 35 Hridine duhova sam kupio prije nekoliko dana u Novom Sadu, pa ne vjerujem bas da je sve rasprodato u Hrvtaskoj i da nije bilo za BiH, ako ima u Novom Sadu.
Go to Top of Page

crta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
616 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 20/03/2006 : 14:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send crta a Private Message  Reply with Quote
bas su sad poceli srat sa ovim stripovima,na nekim kioscima je jos uvjek junaci crvene grane,pa onda oni stripovi 3 za 6 km...moras 10 puta doc na kiosk,i da bi skonto da su to sve stari stripovi,i kad dosadis onoj zeni sto prodaje i kad ti se vise ne ide e onda izadje neki novi broj na nekom lijevom kiosku...a sto se tice redosljeda i pracenja hrvatske tu smo u debelom zaostatku,pogotovo za tex

mijenjam teglu ajvara za kucu na havajima
...voli vas sve jedan tipican bosanac...
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 20/03/2006 : 17:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Corto_Maltese

U BL nije dosao Otok sjena, niti novi MM.

E stvarno Ludensova distribucija je nula.

Halo Bing, kako brat?
Cijena prava sitnica!

Jeste došao kad i u sarajevo. Našao sam ga u nedelju samo na jednom kiosku. Ali šta mi vredi kad nemam prethodni...
Uz to našao sam i River Čiko zajedno sa NN Iz dubokog svemira za samo 6 km...
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 20/03/2006 : 17:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:
Originally posted by marlowe

quote:

možda se rasprodao u HR pa nije bilo remitende.

Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...

da li zaista verujes u ovo?

Nije baš da vjerujem,ali može biti. Možda je smanjen tiraž, nemam pojma.

Ova ruka kaže ti da staneš i zamisliš se nad svojim rukama...

ja ne vjerujem. i šta god da je razlog, ludens se bezobrazno ponio prema nama kupcima iz bih, jer ovo je direktno do njih, a ne do distribucije.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 20/03/2006 : 20:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
nesto se dogoadja sa distribucijom to je ocito, jos sam ja sam sebi zagorcao s tim sto sam nabavio brojeve u hrvatskoj, pa sad sam u "luftu" po 2 broja. moram cekat bruku vremena da dobijem novi broj omiljenih junaka

ZAGOR PRIČA...
all_boom@hotmail.com
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 20/03/2006 : 22:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
Nije ovo u Bosni distribucija vec planirano odlaganje remitende, to ti dodje kao voce i povrce sa pijace ono sto preostane, stim da ono bude jeftinije, dok ovi zeljno iscekivani stripovi dodju poluosteceni od raznih prebacivanja iz jednog transporta u drugi, ostaju sa istim cenama kao da su novi.
E stvarno me nervira Ludensovo zajebavanje !!!!!!!!
Da postoji drugi izdavac (koji bi izdavao, ovo sto Ludens izdaje) nikad ni jedan strip od njih ne bih kupio !!!

Halo Bing, kako brat?
Cijena prava sitnica!

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 20/03/2006 : 23:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
JA NE ZNAM ŠTO VAM SMETA NEVIDLJIVA CRTA NA STRIPU I SVI HOČETE GLANCERE JA RECIMO TEXOVE ZS OKO 150 NE NABAVLJAM NOVE GDJE KOŠTAJU 15 KM NEGO BEZ PREDNJE STRANICE ZA 1 KM A OPET PROČITAM KO IZ GLANCERA SAMO IKOPIRAM NASLOVNU I NALJEPIM

homos homini lupus
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 21/03/2006 : 00:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Corto_Maltese

Nije ovo u Bosni distribucija vec planirano odlaganje remitende, to ti dodje kao voce i povrce sa pijace ono sto preostane, stim da ono bude jeftinije, dok ovi zeljno iscekivani stripovi dodju poluosteceni od raznih prebacivanja iz jednog transporta u drugi, ostaju sa istim cenama kao da su novi.
E stvarno me nervira Ludensovo zajebavanje !!!!!!!!
Da postoji drugi izdavac (koji bi izdavao, ovo sto Ludens izdaje) nikad ni jedan strip od njih ne bih kupio !!!

Halo Bing, kako brat?
Cijena prava sitnica!

ama apsolutno je jedan bezobrazluk spram kupaca u bih u pitanju. evo sloveniji su u zadnja dva mjeseca poboljšali distribuciju svih stripova (svih!!), dok nama samo pošalju MM odmah nakon hrvatske, a ostale čekamo po dva-tri broja zakašnjenja i još ih dobijemo oštećene, a cijena od 4km stoji i dalje. kad je sloveniji (koja je isto dobijala stripove iz remitende) poboljšana distribucija, onda je pošteno bilo s ludensove strane da su i nama poboljšali. naravno da nisu i još tako poneki strip uopće i ne dođe. krajnje bezobrazan i potcjenjivački odnos.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 21/03/2006 : 09:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
slazem se zlaja, mogli su i nas pojacat, a ne da npr "prosli" broj mister noa vidim o onim paketicima po 3 komada...

ZAGOR PRIČA...
all_boom@hotmail.com
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 21/03/2006 : 16:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
otok sjena - 3,5 km - jednom procitan!! treba kome??

ZAGOR PRIČA...
all_boom@hotmail.com
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 21/03/2006 : 19:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
e da si ranije... meni sad treba "vječni rat" ... a taj prodaj za 3 km, šta imaš radi tih pola km.
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 21/03/2006 : 20:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:

e da si ranije... meni sad treba "vječni rat" ... a taj prodaj za 3 km, šta imaš radi tih pola km.

ma eto 3 km. imas i pravo zlaja!!

ZAGOR PRIČA...
all_boom@hotmail.com
Go to Top of Page

crta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
616 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 22/03/2006 : 11:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send crta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nedim

quote:

ZAGOR PRIČA...
all_boom@hotmail.com

kupujem nedime,haj mi javi kako da se nadjemo...a mozemo i na kafu...sta velis?

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 22/03/2006 : 17:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by crta

quote:

quote:

ZAGOR PRIČA...
all_boom@hotmail.com

e jebiga, prodat! kasno, sry, moze kafa. eto hajmo probat i mi neki skup?? sta mislite??? heyoka, jel aktuelno ono kuglanje??

ZAGOR PRIČA...
all_boom@hotmail.com
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 22/03/2006 : 20:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
jel mogu i ja na kuglanje iako nikad nisam kuglao

homos homini lupus
Go to Top of Page

crta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
616 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 23/03/2006 : 10:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send crta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by crta

quote:

quote:

ZAGOR PRIČA...
all_boom@hotmail.com

e jebiga, prodat! kasno, sry, moze kafa. eto hajmo probat i mi neki skup?? sta mislite??? heyoka, jel aktuelno ono kuglanje??

ZAGOR PRIČA...
all_boom@hotmail.com

nema veze,moram onda na kiosk da trazim...skup je prava stvar,nama sigurno tako nesto i treba...ako bude sta zovite...nemojte slucajno nesto bez mene pokusavati

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 23/03/2006 : 14:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
@ crta (a i ostalim) imam ti 102 (odrediste afrika) za 2km, isto ko nov, kuplje na trafici, ako kome treba...

ZAGOR PRIČA...
all_boom@hotmail.com
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 27/03/2006 : 17:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Corto video sam na kiosku na staroj stanici Otok sjena u petak ako ga još nisi nabavio.

Zna li iko kad bi ovamo kod nas mogli doći Utrka sedam strela, Klasik Zagor i Čiko na ostrvu s blagom.
Pozdrav
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 28/03/2006 : 08:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
@djukak, hvala na infu, kupio sam pre par dana na jednom u jednom od onih novih kioska, pored hotela Bosne (nikad pre tamo nije bilo stripova). Inace u BL, paketi sa Zagor spec. i to Dugin Most, Kineska sekta i Moj prijatelj Jimy Gitara (pakovanja po dva, 6 km)

Halo Bing, kako brat?
Cijena prava sitnica!

Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.46 seconds. Snitz Forums 2000