Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Gaston
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/gaston-1.GIF)
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/02/2006 : 04:25:04
|
Iskreno, osjecam se nesigurno i zahtjevam da moderatori rade u smjenama tako da forum ima zastitu 24 sata dnevno.![](icon_smile_big.gif)
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Spiderman
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/spider.jpg)
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7859 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 11/02/2006 : 13:49:01
|
ja mislin da bi treba biti još bar jedan moderator. 3 je premalo![](icon_smile.gif)
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
|
Edited by - mpavin on 11/02/2006 13:50:03 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 11/02/2006 : 14:06:52
|
quote: Originally posted by mpavin
ja mislin da bi treba biti još bar jedan moderator. 3 je premalo![](icon_smile.gif)
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Meni ih je 3 viska (stalno mi lockaju topice :)
Mrzim mrznju! |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7859 Posts
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 11/02/2006 : 19:04:44
|
Ima ovde istine. Vratiš se pijan izvanka i sjedneš za komp. I otvoriš forum;kad tamo nitko. Popuniš postovima sve žive rubrike a još nikog nema poludiš nervozan si a ne spava ti se promjeniš sajt prèkaš pa se vratiš i opet nikoga. Mislim da bi bilo pametno da jedan od moderatora motri na takve usamljene kukviže i razveseli ih nekim postom ili barem izbacivanjem sa foruma. |
|
SnotMan
Advanced Member
![](AvatarUpload/1694066-madara_uchiha.jpg)
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 06/03/2006 : 20:59:31
|
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...
|
|
Betty Page
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/1050255799_CMyDocumentsbbettie.jpg)
Croatia
1472 Posts
Member since 24/07/2003 |
|
Zlix
Senior Member
![](AvatarUpload/153443 (1).jpg)
Serbia
1869 Posts
Member since 20/03/2006 |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
|
nedim
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1933 Posts
Member since 13/08/2005 |
Posted - 23/03/2006 : 14:51:45
|
quote: Originally posted by Zlix
Kako se ovde postaje uopste moderator? ![](icon_smile_cool.gif)
preko stele vjerovatno , salim se, moras bit pravo dobar s "vlascu" na forumu i moras biti visegodisnji clan. kao i na svakom furumu!
ZAGOR PRIČA... all_boom@hotmail.com
|
|
seinfeld
Advanced Member
![](AvatarUpload/invincible.gif)
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 23/03/2006 : 14:53:21
|
Trebas imati pet postova. To je sve. Naravno treba da navijas za partizan jer inace je nemoguce postati moderator, nekad puste i hajdukovce ali njih nitko ne benda.
"You see something you want then go for it (go for it) don't think twice go for it (go for it) don't leave this earth with nothing to show for it" |
|
Zlix
Senior Member
![](AvatarUpload/153443 (1).jpg)
Serbia
1869 Posts
Member since 20/03/2006 |
Posted - 23/03/2006 : 14:59:01
|
Ja vec imam moderatorska iskustva, pa zato pitam. Dopada mi se ovaj sajt, nije pretrpan kojekakvim reklamama, slikama, avatarima, banerima i ostalim glupostima... Mislim da ste dobili jos jednog stalnog clana! ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/gaston-1.GIF)
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 24/03/2006 : 19:54:32
|
quote: Originally posted by Betty Page
Šta bi moderator trebao biti kao nekakva dežurna policijska patrola? brrr...
Giuda ballerino!
Ma da. Globinjo i Dado: 300 kg u patroli.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 24/03/2006 : 22:32:12
|
a koji je to treći![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7859 Posts
Posted - 24/03/2006 : 23:18:51
|
quote: Originally posted by globinjo
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
pa ti, Dado i Markos je neka vrsta moderatora(ali malo jačega)![](icon_smile_big.gif)
|
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
33493 Posts
Posted - 24/03/2006 : 23:27:30
|
markos je više kao ispomoć nama dvojici![](icon_smile_big.gif) osim toga,nema markos vremena toliko da visi non stop na forumu...
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA GOVNA IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU! |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7859 Posts
|
panzer
Advanced Member
12643 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 25/03/2006 : 09:46:55
|
quote: Originally posted by globinjo
[quote]Originally posted by mpavin
trečeg nema. Jedan je Markos, a ti i Dado ste alter-ego jedan drugog pa vas imam za jednu osobu ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_approve.gif)
Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
dsormaz1
Advanced Member
![](AvatarUpload/gradjanski1(1).jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 25/03/2006 : 12:32:30
|
quote: Originally posted by seinfeld
Trebas imati pet postova. To je sve. Naravno treba da navijas za partizan jer inace je nemoguce postati moderator, nekad puste i hajdukovce ali njih nitko ne benda.
![](icon_smile_big.gif) |
|
vice
stripovi.com suradnik
7319 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 06/04/2006 : 00:40:22
|
Nema moderatora nikad kad ih tribaš,ja ode čekan da me izbace i da vidin njihov oproštajni post a njih nigdi,cccc,sramota![](icon_smile_tongue.gif)
Svih mi Darkwoodskih bubnjeva! |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15913 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 06/04/2006 : 10:44:48
|
ja bi ih preimenoval iz moderatora u ključare kolko bravica ima po topicima
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
|
mladen13
Senior Member
![](AvatarUpload/clip_01.gif)
Croatia
1145 Posts
Member since 22/09/2005 |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15913 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 17/04/2006 : 00:46:25
|
di treba i di netreba - izgleda da je to in
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa -- ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
Edited by - risbozg on 17/04/2006 00:46:53 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 19/04/2006 : 03:25:34
|
avavavavavvvvvvvv![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|