forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 28/03/2006 : 20:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

quote:
Originally posted by vice

quote:

quote:

quote:

ohohoh super crtezi covice! Bas mi se svidjaju.
I ona naslovnica THUGS, je zakon na kvadrat, nikad nisan cua za epizode u ramatovoj proslosti.....

Only God will judge me!

Ramath je daleko najzanimljiviji član Golden Babyja i uvik on spasi stvar svojom zvjezdanom projekcijom(npr.Extra Zagor 10) tako da je razumljivo da uslijede i epizode usko vezane uz njegov život,čak ima i dodatak Sjenka Kali u specijalu Princ Elfova(pirat)

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!

heheh cini mi se da sam tog nabavija, ceka me doli ovo liot :)

Only God will judge me!

Fenomenalan ti je Princ Elfova,ima svega što ti srce može poželit,od revolveraša do nekromanta zajedno s čudovišnim bićima i sve to u još jednoj paralelnoj dimenziji.

super ne moren cekati kad dodjen doli na lito.inace, imam doli sve zagor extre/obicne/maxi/spec izasle u zadnje 2 godine plus crna vatra i svi zagor/chico specijalci iz bivse Yuge, alal ce biti citanja ;)

Only God will judge me!

Bit će uživancije,je li,a neće ni meni bit monotono,iman priko 200 stripova za pročitat,raznih naravno,koje san skupija u zadnjih po godine.

Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 29/03/2006 : 00:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Blago vama,imate kaj za citati.Ja sam za sada skoro sve svoje stripove procitao,imam ih jos samo 6 za citati.Sada prije spavanja idam bas malo citat Zamku od Komandanta Marka.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 29/03/2006 : 01:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovac

Blago vama,imate kaj za citati.Ja sam za sada skoro sve svoje stripove procitao,imam ih jos samo 6 za citati.Sada prije spavanja idam bas malo citat Zamku od Komandanta Marka.

Blago tebi,ko će meni pročitat priko 200 stripova,kojih će do lita bit još 70-100 a tu su još i stripovi koji će izać na lito.

Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 29/03/2006 : 09:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Blago tebi,ko će meni pročitat priko 200 stripova,kojih će do lita bit još 70-100 a tu su još i stripovi koji će izać na lito.

Darkwoodske mi sume,koliko stripova za citati
Znaci imao budes oko 400 stripova za citati
Jesu li to samo Zagori ili i drugi junaci?
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 29/03/2006 : 10:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Darkwoodske mi sume,koliko stripova za citati
Znaci imao budes oko 400 stripova za citati
Jesu li to samo Zagori ili i drugi junaci?

Svi mogući junaci,skoro sve ovo novo šta je izašlo,znači uz sve ovo na kioscima i svi pusti albumi,pa onda stari stripovi iz ZS(pretežno Zagor) i iz SD,ma ko će sve i nabrojit,pročitan odma samo Zagora čin izađe(i naravno Extra Zagora),za ovo drugo neman puno vrimena,već ću pokušat nešto nadoknadit za Uskršnje praznike,iman sad 873 stripa plus šta ovaj tjedan moran kupit s aukcija.

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 29/03/2006 : 18:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

I ona naslovnica THUGS, je zakon na kvadrat, nikad nisan cua za epizode u ramatovoj proslosti.....

Only God will judge me!

Ramath je daleko najzanimljiviji član Golden Babyja i uvik on spasi stvar svojom zvjezdanom projekcijom(npr.Extra Zagor 10) tako da je razumljivo da uslijede i epizode usko vezane uz njegov život,čak ima i dodatak Sjenka Kali u specijalu Princ Elfova(pirat)

Only God will judge me!

Fenomenalan ti je Princ Elfova,ima svega što ti srce može poželit,od revolveraša do nekromanta zajedno s čudovišnim bićima i sve to u još jednoj paralelnoj dimenziji.

super ne moren cekati kad dodjen doli na lito.inace, imam doli sve zagor extre/obicne/maxi/spec izasle u zadnje 2 godine plus crna vatra i svi zagor/chico specijalci iz bivse Yuge, alal ce biti citanja ;)

Only God will judge me!

Bit će uživancije,je li,a neće ni meni bit monotono,iman priko 200 stripova za pročitat,raznih naravno,koje san skupija u zadnjih po godine.

lipo bome, izgleda da ces i ti biti zauzet ovo lito. Meni je samo jebada da mi buduca zena dolazi samnom pa necu imati toliko vremena da citam. Zato cu ja u 5 ujutro laganini hahha

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 29/03/2006 : 18:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

jel imas zlatnu seriju sva izdanja? Aj kad vatim vrimina ti posaljem nesto pa da citas do mile volje!

Only God will judge me!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 29/03/2006 : 20:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Only God will judge me!

Only God will judge me!

Only God will judge me!

lipo bome, izgleda da ces i ti biti zauzet ovo lito. Meni je samo jebada da mi buduca zena dolazi samnom pa necu imati toliko vremena da citam. Zato cu ja u 5 ujutro laganini hahha

Only God will judge me!

Hehe,onda ćeš još bolje znat iskoristit vrime,Zagor će svatit tvoju situaciju

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 30/03/2006 : 20:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Only God will judge me!

Only God will judge me!

Only God will judge me!

Only God will judge me!

Hehe,onda ćeš još bolje znat iskoristit vrime,Zagor će svatit tvoju situaciju

haha a najbolje je da bar na avionu nazad mi nece biti dosadno. Jedva cekan da uzmen one u bioji i crna vatra. To mi je priority kad dodjen doli haha.
Cudi me sto novi extra nije dosa? Zar ne bi tribali svaka 2 tjedna ili 3?

Only God will judge me!
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 30/03/2006 : 20:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
kad ce novi zagor?? hoce li doci do subote??

ZAGOR PRIČA...
all_boom@hotmail.com
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 31/03/2006 : 10:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

jel imas zlatnu seriju sva izdanja? Aj kad vatim vrimina ti posaljem nesto pa da citas do mile volje!

Only God will judge me!

Nemam sva izdanja,jos mi treba nekoliko izdanja da popunim kolekciju od zlatne serije.Hvala
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 31/03/2006 : 10:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
@Vice,koje recenzije od Zagora jos namjeravas napisati?
Cudi me da jos nema recenzije od epizode Tajanstveni samostan i zivi pokopani,meni jedna od najboljih mracnih epizoda od Zagora.
Ja bi isto rado napisao recenziju,ali mi bas to ne lezi
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 31/03/2006 : 20:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Vice,koje recenzije od Zagora jos namjeravas napisati?
Cudi me da jos nema recenzije od epizode Tajanstveni samostan i zivi pokopani,meni jedna od najboljih mracnih epizoda od Zagora.
Ja bi isto rado napisao recenziju,ali mi bas to ne lezi

Evo ovako,prvo na red dolaze Kraljica mrtvog grada te Zemlja slobode, pa bi volija recenzirat i Ljude žabe,a evo i po tvojoj želji Tajanstveni samostan,radi se o odličnoj epizodi i dosta stravičnoj i klaustrofobičnoj sa odličnim završetkom i zanimljivošću da je SD preokrenila slijed dviju stranica u sceni kad Zagor provaljuje u kuću onog starca koji je i krivac za sve.Osim Zagora obeća san I like girlzu i Nathana i to Reiserovu tajnu,a i bacit ću se na Larryja,i to nadan se jako intenzivno jer ima jako malo recenziranih epizoda(za početak Tajanstvena šuma/Obračun i Buđenje Cobre/Krug se steže/Nemoguća misija,pa Drga polovica neba itd).

Edited by - vice on 31/03/2006 20:56:21
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 31/03/2006 : 21:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Odlicno.Ljudi zabe je takoder jako dobra epizoda koju crta Donatelli,a Zemlja slobode mi je najbolja epizoda u Africi,jedino mi je malo glupo da Zagor slucajno naleti na Liberta sama(posto Zagor pozna jednog jedinog crnca u/iz Afrike i posto u Africi zive miljuni crnaca i onda bas Zagor naleti na toga jedinoga kojega poznaje).Bilo bi bolje da ga je Zagor isao potraziti.Ali nema veze,Zagor je naj najbolji
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 31/03/2006 : 21:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlicno.Ljudi zabe je takoder jako dobra epizoda koju crta Donatelli,a Zemlja slobode mi je najbolja epizoda u Africi,jedino mi je malo glupo da Zagor slucajno naleti na Liberta sama(posto Zagor pozna jednog jedinog crnca u/iz Afrike i posto u Africi zive miljuni crnaca i onda bas Zagor naleti na toga jedinoga kojega poznaje).Bilo bi bolje da ga je Zagor isao potraziti.Ali nema veze,Zagor je naj najbolji

Pa upravo čiste slučajnosti Zagora i uvuču u pustolovinu,u tome je i čar svega,Zagor uleti u nešto ka treća i nevažna strana i na kraju je presudan za tijek konačne bitke(mislin općenito na takve epizode,npr.Glasnik Manitua di je Zagor obični rob da bi se na kraju ispostavilo da je Eskimov najveći neprijatelj,to je zapravo jedna od rijetkih epizoda di se vraća Zagorov stari neprijatelj a da on nije ima u planu ubit Zagora već se Zagor slučajno nađe u samom začetku njegovih planova te ih osujeti,jer Eskim bi se sigurno kasnije osvetija Zagoru ali ovako je spriječen na vrime) I naravno,Zagor is the BEST AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAKKKKK!!!!!!!

Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 31/03/2006 : 21:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Ja jedva cekam dok ce se Zagor opet sukobiti sa Wendigom.U epizodi Dvoboj u svemiru Wendigu je rekao da ce biti poslani jedan svemirski brod prema Darkwoodu,i da Zagoru naravno zeli poraz.Valjda ce ta epizoda biti obavljena,nadam de.Jeli uopce Hellingen prezivio tamo u onom paralelnom svijetu,dok ga je Wendigo sprzio vatrom?
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 31/03/2006 : 21:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
možeš biti siguran da je Hellingen još živ. žilav je on!

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 31/03/2006 : 22:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Hellingen i kandrax trenutno imaju sličnu sudbinu,obojica su sad žrtva gnjeva svojih gospodara zbog posljednjeg neuspjeha,Kandrax od Donna a Hellingen od Wendiga(i to posebno zbog izdaje) i bilo bi odlično kad bi se udružili Donn i Wendigo,te Hellingen i kandrax u epizodi od 6-7 brojeva,e to bi bilo spektakularno,i naravno bija bi to konačni obračun sa sva četiri neprijatelja,ne znan zašto se scenaristi boje takvih poteza,znan da to zahtijeva superkompliciran zaplet,ali mislin da Boselli i Burattini kad se udruže to mogu izvršit.

Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 31/03/2006 : 22:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

možeš biti siguran da je Hellingen još živ. žilav je on!

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"

Da u pravu si.Vec je nekoliko puta svasta prezivio.Ako i nije,opet se bude netko nasao tko ce sakupiti njegove atome po svemiru
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 31/03/2006 : 22:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hellingen i kandrax trenutno imaju sličnu sudbinu,obojica su sad žrtva gnjeva svojih gospodara zbog posljednjeg neuspjeha,Kandrax od Donna a Hellingen od Wendiga(i to posebno zbog izdaje) i bilo bi odlično kad bi se udružili Donn i Wendigo,te Hellingen i kandrax u epizodi od 6-7 brojeva,e to bi bilo spektakularno,i naravno bija bi to konačni obračun sa sva četiri neprijatelja,ne znan zašto se scenaristi boje takvih poteza,znan da to zahtijeva superkompliciran zaplet,ali mislin da Boselli i Burattini kad se udruže to mogu izvršit.

Da,to sam si bas ja neki dan mislio da se svi neprijatelji udruze i da se objavi jedna super epizoda od 10 brojeva(znam malo pretjerujem,ali to bi bilo fenomenalno)
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 31/03/2006 : 22:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da,to sam si bas ja neki dan mislio da se svi neprijatelji udruze i da se objavi jedna super epizoda od 10 brojeva(znam malo pretjerujem,ali to bi bilo fenomenalno)

Nikad nije nešto takvo pretjerano,to mi jedino fali kod inače Bonellijevih stripova,to udruživanje,doduše ima recimo epizoda s Tkačem i Mortimerom ali ona nije nešto spektakularna,zapravo je jedini neprijatelj Tkač,Mortimer još ni nije ima u planu borit se sa zagorom te mu na kraju i pomaže jer se želi riješit Tkača čije se lice ovaj put otkriva i za njega je to kraj,a pravi povratak Mortimera tek slijedi.Uglavnom,ne kužin šta ih spriječava da naprave ta udruživanja ka i Amerikanci,iako naravno sve to triba bit u Bonellijevom ruhu,dakle i zamršenija radnja sa elementima svega i svačega,a ne čisto superherojski ka Ameri,mislin da bi takva epizoda ušla u povjest talijanskog stripa,da san ja jedan od scenarista Zagora,sigurno bi bija u stanju i napisat jednu takvu epizodu jer to samo pravi fanovi mogu,tribamo se udružit ja,ti,darkwoodski kralj i eventualno još neko s dobrim idejama i to sugestirat Hulku ukoliko ga prime u SBE team.

Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 31/03/2006 : 22:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi najolje da se udruže Zagor i Batman

I don`t feel guilty your honor

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 31/03/2006 : 22:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pepopepic

Bilo bi najolje da se udruže Zagor i Batman

I don`t feel guilty your honor

Da,a na suprotnoj strani Hellingen i Joker

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 31/03/2006 : 22:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
to udruživanjr bi bilo naivno i ofirno(za bilo koje udruživanje)

homos homini lupus
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 31/03/2006 : 22:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jasa

to udruživanjr bi bilo naivno i ofirno(za bilo koje udruživanje)

homos homini lupus

Meni se baš čini da bi to bilo fenomenalno,ali opet je to stvar ukusa,ja obožavan fantastiku u Zagoru a nje bi u toj epizodi bilo prilično,dok neki to ne vole već im je draži klasični Zagor sa jednim neprijateljem,dakle,kako ko voli,ali svejedno mislin da bi unijelo osvježenje u strip serijal,a i tribale bi fenomenalne naslovnice da se privuče i nova publika koja bi se tako zakačila na Zagora priko te epizode koja bi ih sigurno privukla zbog svoje akcije i fantastike.

Edited by - vice on 31/03/2006 22:38:27
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.8 seconds. Snitz Forums 2000