forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 02/04/2006 : 14:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
e koji bi to bio strip, Batman i Zagor

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 02/04/2006 : 23:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovac

quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

quote:

Blago vama,imate kaj za citati.Ja sam za sada skoro sve svoje stripove procitao,imam ih jos samo 6 za citati.Sada prije spavanja idam bas malo citat Zamku od Komandanta Marka.

jel imas zlatnu seriju sva izdanja? Aj kad vatim vrimina ti posaljem nesto pa da citas do mile volje!

Only God will judge me!

Nemam sva izdanja,jos mi treba nekoliko izdanja da popunim kolekciju od zlatne serije.Hvala

nema beda, daj mi samo malo vrimena i budem ti se javio na email.

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 02/04/2006 : 23:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

quote:

Hellingen i kandrax trenutno imaju sličnu sudbinu,obojica su sad žrtva gnjeva svojih gospodara zbog posljednjeg neuspjeha,Kandrax od Donna a Hellingen od Wendiga(i to posebno zbog izdaje) i bilo bi odlično kad bi se udružili Donn i Wendigo,te Hellingen i kandrax u epizodi od 6-7 brojeva,e to bi bilo spektakularno,i naravno bija bi to konačni obračun sa sva četiri neprijatelja,ne znan zašto se scenaristi boje takvih poteza,znan da to zahtijeva superkompliciran zaplet,ali mislin da Boselli i Burattini kad se udruže to mogu izvršit.

Svih mi Darkwoodskih bubnjeva!

Da,to sam si bas ja neki dan mislio da se svi neprijatelji udruze i da se objavi jedna super epizoda od 10 brojeva(znam malo pretjerujem,ali to bi bilo fenomenalno)

Nikad nije nešto takvo pretjerano,to mi jedino fali kod inače Bonellijevih stripova,to udruživanje,doduše ima recimo epizoda s Tkačem i Mortimerom ali ona nije nešto spektakularna,zapravo je jedini neprijatelj Tkač,Mortimer još ni nije ima u planu borit se sa zagorom te mu na kraju i pomaže jer se želi riješit Tkača čije se lice ovaj put otkriva i za njega je to kraj,a pravi povratak Mortimera tek slijedi.Uglavnom,ne kužin šta ih spriječava da naprave ta udruživanja ka i Amerikanci,iako naravno sve to triba bit u Bonellijevom ruhu,dakle i zamršenija radnja sa elementima svega i svačega,a ne čisto superherojski ka Ameri,mislin da bi takva epizoda ušla u povjest talijanskog stripa,da san ja jedan od scenarista Zagora,sigurno bi bija u stanju i napisat jednu takvu epizodu jer to samo pravi fanovi mogu,tribamo se udružit ja,ti,darkwoodski kralj i eventualno još neko s dobrim idejama i to sugestirat Hulku ukoliko ga prime u SBE team.

Wahe to bi bilo genijalno. Sam Bog zna zasto scenaristi nemaju takve ideje? Mozda oni vide stvari sa strane koju mi fanovi ne vidimo?!?!
Tribali bi poslati ideje bonelliu ili kome vec. Mozda Zeljko Ferri udje u krug pa budemo priko njega!

p.s. nisan zna da ti radis recenzije vice, budem ja jednu napravija pa ti posaljem da mi kazes dal vridi ista?

Only God will judge me!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/04/2006 : 00:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Ok,ne sumnjan da će bit odlična

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 03/04/2006 : 19:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Izlazi 3.5.2006 Br.490
Boselli&Piccinelli

"...svaki indijanski šator je prazan bez malo dobre stare vatrene vodice, bez nje šamani ne mogu predviđati budućnost, što mislite, kako oni stupaju u kontakt sa duhovima predaka - pa s bocom dobre rakije..."
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 03/04/2006 : 19:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

heheh samo ne znan jos koju cu....mozda kineska sekta posto to sad citan

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 03/04/2006 : 19:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Izlazi 3.5.2006 Br.490
Boselli&Piccinelli

"...svaki indijanski šator je prazan bez malo dobre stare vatrene vodice, bez nje šamani ne mogu predviđati budućnost, što mislite, kako oni stupaju u kontakt sa duhovima predaka - pa s bocom dobre rakije..."

Ludilo!!!! Zagorovo lice me malo iznenadjuje, ali ajde...vrlo dobra naslovnica...HURON!!! hehe!

Only God will judge me!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/04/2006 : 20:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Only God will judge me!

Možeš,nije komplicirana epizoda,skoro pa i nema zanimljivosti pa je dobra za početak.

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 04/04/2006 : 15:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Only God will judge me!

Možeš,nije komplicirana epizoda,skoro pa i nema zanimljivosti pa je dobra za početak.

bas san je snoc dovrsija, i svidja mi se. mozda malo brz kraj ali neka.

Only God will judge me!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/04/2006 : 22:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Only God will judge me!

Only God will judge me!

Meni je to jedna od najboljih Zagorovih epizoda jer obožavan kad se onako bore ka na igrici po stazama,ima puno akcije a crtež je prekrasan i detaljan,Torricelli je legenda,dakle jedna epizoda bez ikakvih komplikacija,vidi se da je ne rade ni Burattini koji voli puno teksta i dodatne komplikacije ni Boselli koji bi tu ubacija malo mistike,scenarist je ako se ne varan Pelo,koji je uradija još epizodu Obojeni čovjek,zanimljivo da je i nju crta Torricelli.Eto,to su ti jedine zanimljivosti,možeš još navest epizode u kojima se Zagor borija protiv Kineza i Japanaca,imaš Extra 54 Sjene pa Zagor protiv Vonga u ZS i probaj nać još koju,ja se sad mogu sitit jedino još Zmajevih gusara,možda su to i sve.

Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 04/04/2006 : 22:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Da,Kineska sekta je jako dobra epizoda,super su mi one borbe brotiv kineza i protiv onoga diva na kraju staze.Jos bolja epizoda mi je Zmajevi gusari,jako puno akcija,mucenja,mracna atmosfera...
Neki dan sam procitao Dugin most,i moram reci da je super epizoda,samo je glupo jer je prica prekratka,jako bi volio da je Zagor duze ostao u svijetu mrtvih,tako da bi duze mogao pricati sa svojim ocem i svojim mrtvim prijateljima.
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 04/04/2006 : 22:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote

[/quote]
nema beda, daj mi samo malo vrimena i budem ti se javio na email.

Only God will judge me!
[/quote]
Ok,Hvala,nema potrebe za zurbom
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 05/04/2006 : 00:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je to jedna od najboljih Zagorovih epizoda jer obožavan kad se onako bore ka na igrici po stazama,ima puno akcije a crtež je prekrasan i detaljan,Torricelli je legenda,dakle jedna epizoda bez ikakvih komplikacija

slažem se u potpunosti s tobom, meni jedan od najboljih ludensovih specijalaca(možda i najbolji)

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 05/04/2006 : 00:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Only God will judge me!

Only God will judge me!

Meni je to jedna od najboljih Zagorovih epizoda jer obožavan kad se onako bore ka na igrici po stazama,ima puno akcije a crtež je prekrasan i detaljan,Torricelli je legenda,dakle jedna epizoda bez ikakvih komplikacija,vidi se da je ne rade ni Burattini koji voli puno teksta i dodatne komplikacije ni Boselli koji bi tu ubacija malo mistike,scenarist je ako se ne varan Pelo,koji je uradija još epizodu Obojeni čovjek,zanimljivo da je i nju crta Torricelli.Eto,to su ti jedine zanimljivosti,možeš još navest epizode u kojima se Zagor borija protiv Kineza i Japanaca,imaš Extra 54 Sjene pa Zagor protiv Vonga u ZS i probaj nać još koju,ja se sad mogu sitit jedino još Zmajevih gusara,možda su to i sve.

Tisucu mu sklapova Vice ti znas o Zagor vise od Darkwoodski kralja, morat cu se je ponovo baciti na moju profesiju, jer dugooo, dugoooo nisam posteno sjeo i prolistao zagora

Only God will judge me!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 05/04/2006 : 09:05:06  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Only God will judge me!

Only God will judge me!

Tisucu mu sklapova Vice ti znas o Zagor vise od Darkwoodski kralja, morat cu se je ponovo baciti na moju profesiju, jer dugooo, dugoooo nisam posteno sjeo i prolistao zagora

Only God will judge me!

Ako išta znan,to je onda puno podataka o Zagoru,tako ti je to kad si totalni freek

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 06/04/2006 : 15:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Only God will judge me!

tuzno ali istinito....
p.s. koliku kolekciju zagora imas???i vi ostali isto
Only God will judge me!

Only God will judge me!

Ako išta znan,to je onda puno podataka o Zagoru,tako ti je to kad si totalni freek

hahaha, morat cu ja sad malo zapeti. vise ni epizode ne moren nabrojati po redu.

Only God will judge me!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 08/04/2006 : 19:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
E, pa drustvo moram se pohvaliti da sam za nepunih mesec dana uspeo nabaviti komplet redovnog Zagora(1-110) i komplet extra(1-101)
E sada nastaju problemi sta prvo procitati...koliko tu ima lepih prica
Zelim da mi preporucite neku pricu iz redovne serije koja je po vama najbolja...

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 08/04/2006 : 19:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message  Reply with Quote
ma kreni kronoloski od pocetka!
Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 08/04/2006 : 20:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Kada izlazi noviextra(127)?
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 08/04/2006 : 20:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sdragan@

E, pa drustvo moram se pohvaliti da sam za nepunih mesec dana uspeo nabaviti komplet redovnog Zagora(1-110) i komplet extra(1-101)
Zelim da mi preporucite neku pricu iz redovne serije koja je po vama najbolja...

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Najbolja bi ti stvar bila da pođeš na Zagorove recenzije kojih ima 77 komada i plus toga, još mnoštvo raznih komentara i kritika samih priča, tako da lako možeš shvatiti koje su epizode među najboljima!
http://www.stripovi.com/RecensionList.asp?Heroes=ZG

Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 09/04/2006 : 01:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Blago tebi! Pa najbolje bi ti bilo da ih procitas redom , ali po italijanskoj numeraciji!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 09/04/2006 : 16:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:

prvo svkak cast prijatelju na novoj kolekciji, wahe!!!
Najbolje ti je ako krenes kronoloski,tako je barem lakse. Epizoda koja se preporucuje je Zagor obicni 40-43, 61-63, 50-56. Eto pa uzivaj, ne moren se vise sititi. AHJAKKK

Only God will judge me!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 09/04/2006 : 19:28:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
Hvala svima na ponudjenim predlozima
Sada kada krenem sa citanjem miran sam vise od godinu dana...
Zapostavicu extra seriju i krenucu sa citanjem redovne...najverovatnije cu citati kronoloski kako ih je SD izdavala tako mi je nekako naj-jednostavnije.Citao sam sinoc recenzije...ima tu sjajnih epizoda, bice uzivanja

Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 09/04/2006 : 21:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
ma čitaj sve po redu

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 10/04/2006 : 01:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala svima na ponudjenim predlozima
Sada kada krenem sa citanjem miran sam vise od godinu dana...
Zapostavicu extra seriju i krenucu sa citanjem redovne...najverovatnije cu citati kronoloski kako ih je SD izdavala tako mi je nekako naj-jednostavnije.Citao sam sinoc recenzije...ima tu sjajnih epizoda, bice uzivanja

Ja bih ti ipak preporucio da pocnes od extra serije! jer tako ces biti upoznat sa nekim likovima ili drugim stvarima koji se pojavljaju u redovnoj seriji, pa da bih ti bilo jasnije! no vazno da ih imas pa kreni od kog ti volja!
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000