forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 18/04/2006 : 00:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Ne virujen da bi to ispalo dobro, vridilo bi probat, ali prilično san skeptičan u vezi toga.

Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

vikic
Advanced Member

Croatia
4737 Posts

Member since 06/03/2003

Posted - 18/04/2006 : 00:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send vikic an ICQ Message  Send vikic a Private Message  Reply with Quote
mislim da bi se zagor, unatoč svojoj hrabrosti i snazi i volji, jako jako ražalostio možda čak i rasplakao kad bi vidio u što se pretvorio svijet za koji se on borio. i onda to nebi baš bilo dobro
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 18/04/2006 : 01:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Možda bi se bar malo razveselija kad bi vidija da više nema rasne diskriminacije, bar kod većine, ali bi ga sigurno jako pogodila sudbina indijanaca, onda bi popizdija i sredija al-kaidu i bin ladena.

Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 18/04/2006 : 20:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovac

Bas sam si mislio,da se napravi jedan Zagor Specijal,gdje Zagor bude u buducnosti,mislim u nasem doba.Naprimjer da profesor Veribad ili Hellingen ili netko drugi izumi i napravi nekakav stroj,kroz koj se moze putovati u buducnost.Bas bih htio vidjeti Zagora u nasem doba kako vozi automobile,ide malo po disku ili cafebaru napraviti guzbu i slicno...Kaj mislite u tome?

Ode malo do Rock Arta, pa ga sponzoruše opelješe, uzmu mu sjekiru i frajersku majicu i tako se jadan i poražen vrati u svoj Darkwood.
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 18/04/2006 : 23:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message  Reply with Quote
zagor koliko god da je jak,spretan i inteligentan ne bi dobro prošao u današnjem svijetu

"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez

Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 18/04/2006 : 23:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl

zagor koliko god da je jak,spretan i inteligentan ne bi dobro prošao u današnjem svijetu

Kako ne bi ,pa on je neranjiv
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 19/04/2006 : 00:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Zapravo otiša bi na trafiku kupiti strip, pa kad bi vidija kako ga je Ferri nacrta umra bi od tuge
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 20/04/2006 : 05:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
waheeee!! Pozdrav braco i novopeceni ratnici!!!
Nije me bilo dosta, na faxu me jebu sa ovim zavrsnima, pa za tjedan dana cu ponovo doci da uzivam s vama.
Izgleda da niko ne zna za specijalca ove godine...iznenadjenju nikad kraja hahaha!!!
Inace moram vam reci da sam malo razocaran, posto za tonku nisan cua vec davno, a trebali bi da ga stavljaju vise. Jel se Tonka pojavljuje u kojoj epizodi u zadnjih 2 godine??
Uskoro cu pisati Urednistvu, pa ako imate kojih primjedbi, ili ideja, javite me na moj email (goranbigpurkovic@hotmail.com)
Uzivajte prijatelji i rodbino!
AHJAAAAAKKKK
ZAGOR FOREVER.

Only God will judge me!
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 20/04/2006 : 09:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

waheeee!! Pozdrav braco i novopeceni ratnici!!!
Nije me bilo dosta, na faxu me jebu sa ovim zavrsnima, pa za tjedan dana cu ponovo doci da uzivam s vama.
Izgleda da niko ne zna za specijalca ove godine...iznenadjenju nikad kraja hahaha!!!
Inace moram vam reci da sam malo razocaran, posto za tonku nisan cua vec davno, a trebali bi da ga stavljaju vise. Jel se Tonka pojavljuje u kojoj epizodi u zadnjih 2 godine??
Uskoro cu pisati Urednistvu, pa ako imate kojih primjedbi, ili ideja, javite me na moj email (goranbigpurkovic@hotmail.com)
Uzivajte prijatelji i rodbino!
AHJAAAAAKKKK
ZAGOR FOREVER.

Only God will judge me!

u zadnje 2 godine tonka ti se pojavljuje sigurno u 5 epizoda. evo u ovim zadnjim npr s kandraxom, onda one epizode s helingenom u extra seriji, sigurno jos negdje al nemogu sad da se sjetim... vice ce ti to u detalje siguran sam!

ZAGOR PRIČA...
all_boom@hotmail.com
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 20/04/2006 : 10:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Kad me se već proziva da kažen svoje.

U Extra seriji se pojavljuje kako je nedim reka u Povratku u Darkwood(epizodi s hellingenom po treći put) te u epizodi Dolaze samuraji.

A u običnoj samo u epizodi s Kandraxom, šta i ne čudi budući je Zagor bija na velikoj odiseji, a Tonka je uglavnom zadužen za pustolovine u Darkwoodu.

Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 20/04/2006 : 11:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Only God will judge me!

Koji specijalac???
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 20/04/2006 : 15:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message  Reply with Quote
stvarno,tonka se je pojavljivao konstantno tokom zadnjih par godina

Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 20/04/2006 : 17:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
Pojavljiva se isto u epizodi Mortimerova osveta/Sah mat.
Inace,Tonka je pravi prijatelj od nasega Zagora
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 20/04/2006 : 21:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
oh ma super. Inace Tonka mi je zakon, obozavan tog lika. cak si jednom macku dao ime tonka :)
Aj neka, bas mi je drago.
Jeste cula za novi CHICO STORY speciajlac???
Dolazi izgleda za 5-7 dana na kioske

Only God will judge me!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 20/04/2006 : 21:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Čuli smo,čuli
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 21/04/2006 : 00:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja san gleda samo zadnja 24 broja, dakle dvi godine, točnije 48 ako gledamo i običnu i Extra seriju.

Go to Top of Page

zagorovac
Junior Member

Germany
318 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 21/04/2006 : 04:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

ja san gleda samo zadnja 24 broja, dakle dvi godine, točnije 48 ako gledamo i običnu i Extra seriju.

Znam,znam meni tako vrijeme leti,kao da su moje dve spomenute epizode izasle nedavno,a izasle su na kraju 2001.
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 21/04/2006 : 15:16:08  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message  Reply with Quote
da istina i ja imam osjećaj da je manje prošlo

Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 21/04/2006 : 23:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Dobar je ovaj ZEX 127. Krivo su preveli naslov.Trebao se zvati "Uhitite Billya Boya"
Go to Top of Page

mladen13
Senior Member

Croatia
1145 Posts

Member since 22/09/2005

Posted - 24/04/2006 : 01:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit mladen13's Homepage  Send mladen13 a Private Message  Reply with Quote
ma bez obzira na naslov, nek je strip izaš'o

došlo vrijeme da je bolje imat' nego nemat'
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 24/04/2006 : 09:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Dobar je ovaj ZEX 127. Krivo su preveli naslov.Trebao se zvati "Uhitite Billya Boya"

ja jedva cekam nastavak epizode. pocinje serijal sa 7. rundom...
p.s. ti vice??

...
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
...
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 24/04/2006 : 10:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Je, je, odlična epizoda, po meni sa snažnijom moralnom porukom od Poruka smrti, dok mi Super Mike i nije toliko napet kad san ga čita ali se isto veselin njegovom skorom objavljivanju.

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 24/04/2006 : 10:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Je, je, odlična epizoda, po meni sa snažnijom moralnom porukom od Poruka smrti, dok mi Super Mike i nije toliko napet kad san ga čita ali se isto veselin njegovom skorom objavljivanju.

i to prvom!!

...
Jedna si jedina moja domovina
Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
...
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 24/04/2006 : 22:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
PITANJE: KAKO JE MOGA DONATELLI NACRTATI MAXI-ZAGOR IZ 2002 GOD., KADA JE UMRA 1995. PA NIJE VALJDA CRTA 7 GODINA UNAPRID ???
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 24/04/2006 : 23:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

PITANJE: KAKO JE MOGA DONATELLI NACRTATI MAXI-ZAGOR IZ 2002 GOD., KADA JE UMRA 1995. PA NIJE VALJDA CRTA 7 GODINA UNAPRID ???

Šta ti je tu čudno, pa zar ne znaš da se stripovi, pogotovo specijali crtaju dosta vrimena unaprid, pogotovo je to vridilo za Donatellija koji je već ostarija pa se očekivalo da će mu tribat više vrimena.

Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.65 seconds. Snitz Forums 2000