E da sve najbolje ekipa.. I samo tako nastavite I sto ono neko rece za Drazena, prije par mjeseci, da je zbog njega poceo pratiti kosarku, ja sam zbog vas ponovo poceo pratiti stripova. Sto se mene tice, nema boljeg komplimenta za strip aktiviste od ovog. Puno uspijeha u daljnjem radu!
hepi brzdej nevjerovatni ste ,hvala vam na svim informacijama na svim omotima,koje nisam nikad vidio, a sumnjam da i hocu a jos manje da cu ih posijedovati
Cenim sve sto ste do sada uradili. Puno uspjeha i dobre volje u privatnom zivotu, pa tek onda mislite na nas "stripovi.com" (u mnogu slucajeva nas nezahvalnike).
nadam se da i vi uzuvate isto koliko i mi na ovom sajtu (i forumu)
Sve najbolje i danam akobogda ovaj site, dozivi jos 100 rodjendana..samo hrabro..
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze; "Prvo ces cuti kopita divljeg konja, ciji ce te udarci podsjetiti na tam-tam posmrtnih svecanosti,i u trenutku kad se pojavi glasnik smrti, ispustices dusu"...
cestitke iz danske malo kazne, al to je vjerovatno zbog oluje jucerasnje sretno i hvala za sve sto ste ucinili do sad, i za sve sto cete uraditi u buducnosti.
Juče se ne stigoh javiti, pa evo sada koristim priliku da čestitam prvi rodjendan ovoga site-a. Neka poživi što duže, neka bijela lista bude što duža, a crne da ne bude