forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 30/04/2006 : 21:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
A kako tek Tex maxi ima. Tamo svaki drugi ima drukčiji broj stranica...Sad san vidija da i četvrti zagor-maxi crta Cassaro... pa što su oni opsjednuti s tin glupin crtežom
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 30/04/2006 : 21:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
Trebali su ga staviti u penziju
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 03/05/2006 : 22:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Wahe braco!
Jel ko u tjeku vezi specijalaca?
Bas me zivotno zanima koji izlaze...

Pitnje za sve vas:
Koji vam je najbolji zagorov lik, uz zagora naravno, i zasto?

Only God will judge me!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 03/05/2006 : 22:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Tonka :)

"Velikodušnost bez premca"
"Dalmatinci su najbolji vozači"-Aljoša (Zuhra)
"Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 03/05/2006 : 22:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Wahe braco!

Pitnje za sve vas:
Koji vam je najbolji zagorov lik, uz zagora naravno, i zasto?

Only God will judge me!

Digging Bill! Zašto? Zbog brkova!

Is it me or is it shadows that are dancing on the walls?!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 03/05/2006 : 22:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Cain, naravno!
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 03/05/2006 : 23:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovac

Bas sam si mislio,da se napravi jedan Zagor Specijal,gdje Zagor bude u buducnosti,mislim u nasem doba.Naprimjer da profesor Veribad ili Hellingen ili netko drugi izumi i napravi nekakav stroj,kroz koj se moze putovati u buducnost.Bas bih htio vidjeti Zagora u nasem doba kako vozi automobile,ide malo po disku ili cafebaru napraviti guzbu i slicno...Kaj mislite u tome?

već je i ovo skakanje iz dimenzija u dimenzije previše a još da vidim zagora kako mlati pandure i taksiste iz savremenog New Yorka, odrekaoo bi se ga
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 03/05/2006 : 23:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KRAS

quote:

Bas sam si mislio,da se napravi jedan Zagor Specijal,gdje Zagor bude u buducnosti,mislim u nasem doba.Naprimjer da profesor Veribad ili Hellingen ili netko drugi izumi i napravi nekakav stroj,kroz koj se moze putovati u buducnost.Bas bih htio vidjeti Zagora u nasem doba kako vozi automobile,ide malo po disku ili cafebaru napraviti guzbu i slicno...Kaj mislite u tome?

već je i ovo skakanje iz dimenzija u dimenzije previše a još da vidim zagora kako mlati pandure i taksiste iz savremenog New Yorka, odrekaoo bi se ga

odrekao bi ga se! hvala!

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 03/05/2006 : 23:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonor

quote:

quote:

odrekao bi ga se! hvala!

ali toga filma na sreću nećemo gledati
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 03/05/2006 : 23:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Wahe braco!

Only God will judge me!

A baš, kad će više specijalac
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 03/05/2006 : 23:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

odrekao bi ga se! hvala!

ali toga filma na sreću nećemo gledati

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 04/05/2006 : 13:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
Napokon na kioscima "Ključevi pakla"! Bacam se na čitanje!

Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 04/05/2006 : 16:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
nemaš se baš čemu veseliti. ubitačna dosada.

one shot, one kill
Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 04/05/2006 : 18:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:

samo mi reci ko je vodja bande?? samo to!! dok kico nedonese da ubijem znatizelju!!

Lopov Drpiga!!!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 04/05/2006 : 18:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Da, i mene to zanima

Edited by - npetros2@htnet-dsl on 04/05/2006 18:43:01
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 04/05/2006 : 18:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
haugh.
Bas sam pregledavao vise poznate likove iz zagorovog svijeta, kao Cain, pa i Chico, digging bill, tonka, nakoola, bat bateron, grof lapallete, ikarovo pero, inzenjer robson, trampy, drunku duck, posada golden baby, doc, rohas, chapman...
Kad bi mora uzeti jedan lik od sviju njih to bibija Tonka:
Ponositi vodja svih Mohikanskih plemana u Darkwoodu, zagorov krvni brat i iskren prijatelj. Lik je totalna legenda. Ne samo da je pravi ratnik ao i zagor, vec odise mudroscu (sto me podsjeca na aurona iz FF10) Tonka je pravi vodja, I osobito zanimljiv lik, steta sto se ne pojavljuje vise u epizodama zagora, pa makar i na jednoj stranici, tonka ipak donosi osjecaj ugodjaja i pripadnosti zagorovog svijeta.

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 04/05/2006 : 19:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Haugh braco, dok sam dobre volje...Aj nek mi se svi koji zele sve epizode ZS i LMSa jave na moj email (hotmail) pa cu vam poslati svima u ponediljak. Naime to je na DVD-u ali inace cita se bez problema.
Tokodjer mi posaljite i adresu na koju to ide.
AHJJAAAKKKKLLL
ZAGOR!!!!!

Only God will judge me!
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 04/05/2006 : 19:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nedim

quote:

samo mi reci ko je vodja bande?? samo to!! dok kico nedonese da ubijem znatizelju!!

Lopov Drpiga!!!

Vođa bande je ..................................................

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 04/05/2006 : 19:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
Nebi bilo fer da van kažen!
Nisu ga još svi pročitali!

P.S. Onaj koji je sve zahuva je muškarac i ima noge do poda! Eto samo to!

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 04/05/2006 : 19:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
quote:

posalji mi poruku onda ko je! bas me zanima!! pls!!

Lopov Drpiga!!!
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 04/05/2006 : 19:55:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

posalji mi poruku onda ko je! bas me zanima!! pls!!

Lopov Drpiga!!!

Posla san ti mail!

Go to Top of Page

nedim
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1933 Posts

Member since 13/08/2005

Posted - 04/05/2006 : 20:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send nedim a Private Message  Reply with Quote
tnx!!

Lopov Drpiga!!!
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 04/05/2006 : 23:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
quote:

tnx!!

Lopov Drpiga!!!

Jesi li sad zadovoljija svoju znatiželju?

Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 05/05/2006 : 14:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, pa što je već izaša ZEX 128 DAN PRAVDE ??????? Prošlo je samo 15-20 dana!!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/05/2006 : 14:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Ljudi, pa što je već izaša ZEX 128 DAN PRAVDE ??????? Prošlo je samo 15-20 dana!!

Ma di je izaša?

Ako misliš na najavu u redovnom Zagoru,varaš se....to je samo najava.
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000