Pa to je prvi broj Talični Tom protiv DŽosa DŽejmona, mislim da ima samo ovaj primerak u izdanju Politike, sad to je meki uvez, uostalom imaš taj primerak na aukcijama sa mojim nickom srdjandj, pa možeš pogledati.
Ovo što ja tražim nažalost nije to.Ovdje se radi o originalnom tvrdom uvezu Politike od pet brojeva.Čini mi se daih je bilo sve skupa osam.Ako imaš takav ili ako možeš nabaviti.
Ne , to nemam, nisam pravo da ti kažem nikad ni video tako nešto, još sam ja mlad striparoš, pa ne znam sve šta je izašlo, svakako ako nekad naiđem na te primerke -javiću ti se, do tada pozdrav !
Kakva ti je situacija s onim Marti Misterijama što si prodavao u kompletu na aukcijama? Zanimaju me brojevi 6, 20, 25, 29.
Usput, imam ti MNO LMS 679 koji je dobro očuvan i možda bi udovoljio kriterijima i 622 koji je loš ali ako fali, dobar je za pročitat dok ne naleti bolji.
Kakva ti je situacija s onim Marti Misterijama što si prodavao u kompletu na aukcijama? Zanimaju me brojevi 6, 20, 25, 29.
Usput, imam ti MNO LMS 679 koji je dobro očuvan i možda bi udovoljio kriterijima i 622 koji je loš ali ako fali, dobar je za pročitat dok ne naleti bolji.