Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Dalen
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Avatar(12).jpg)
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 12/05/2006 : 16:52:48
|
Marko, jesi li razmišljao o tome da možda ne bi bilo loše da se uz Nick člana, osim broja postova sa zvijezdicama stavi i od kad član Foruma. Jako puno drugih foruma (općenito) to ima.
|
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29469 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 12/05/2006 : 17:41:34
|
quote: Originally posted by Markos
Evo, to sam dodao. Malo ruzno izgleda, ali je korisno, cini mi se.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Da, izgleda ružno i potpuno je nepotrebno. Ako je nekome stalo do takvih trivijalnih podataka uvijek može kliknuti na "members profile".
___________________________________________________________________ "...svaki indijanski šator je prazan bez malo dobre stare vatrene vodice, bez nje šamani ne mogu predviđati budućnost, što mislite, kako oni stupaju u kontakt sa duhovima predaka - pa s bocom dobre rakije..." |
Edited by - solar on 12/05/2006 17:42:33 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
byoman
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/matrix06.gif)
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
![](AvatarUpload/item(2).jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
|
jack 50
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Tex_Magnus02(2).jpg)
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2272 Posts
Posted - 12/05/2006 : 19:27:38
|
quote: Originally posted by solar
Da, izgleda ružno i potpuno je nepotrebno. Ako je nekome stalo do takvih trivijalnih podataka uvijek može kliknuti na "members profile
Zbog čega bi to bilo ružno i nepotrebno? Većina foruma koje sam vidio ima tu opciju. To je jedan od pokazatelja prisutnosti na Forumu, a i od kad site (forum) postoji. |
|
mpavin
Advanced Member
![](AvatarUpload/dw.jpg)
Niue
7859 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
makikatalinic
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatar_2305.jpg)
Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 12/05/2006 : 20:21:04
|
Sviđa mi se. Lijepo i naviknut ćemo se.
"Velikodušnost bez premca" "Dalmatinci su najbolji vozači"-Aljoša (Zuhra) "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
Croatia
21432 Posts
Posted - 12/05/2006 : 20:55:33
|
quote: Originally posted by Dalen
Da, izgleda ružno i potpuno je nepotrebno. Ako je nekome stalo do takvih trivijalnih podataka uvijek može kliknuti na "members profile
Zbog čega bi to bilo ružno i nepotrebno? Većina foruma koje sam vidio ima tu opciju. To je jedan od pokazatelja prisutnosti na Forumu, a i od kad site (forum) postoji.
Ružno ili ne, to je već pitanje estetike, ali sigurno nije bilo potrebno, jer bi se u tom slučaju ta opcija prije uvela. Činjenica da to postoji u većini foruma ne mora značit da mora postojati na SVIM forumima, a što se tiče pokazatelja prisutnosti na forumu, za to već imamo brojač postova.
___________________________________________________________________ "...svaki indijanski šator je prazan bez malo dobre stare vatrene vodice, bez nje šamani ne mogu predviđati budućnost, što mislite, kako oni stupaju u kontakt sa duhovima predaka - pa s bocom dobre rakije..." |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
|
sonor
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images(7).jpg)
Vatican City
3882 Posts
Member since 18/02/2006 |
|
seinfeld
Advanced Member
![](AvatarUpload/invincible.gif)
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 13/05/2006 : 12:37:29
|
Dobro izgleda jos kad bi se to moglo staviti u "bold" i one zvijezdice da se izbace bilo bi super !
"Show on active users? No please, me anonymous !" |
|
Betty Page
Senior Member
![](AvatarUpload/1050255799_CMyDocumentsbbettie.jpg)
Croatia
1472 Posts
Member since 24/07/2003 |
Posted - 13/05/2006 : 14:00:06
|
...i još da nam je avatar....
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire. |
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2272 Posts
Posted - 13/05/2006 : 15:06:26
|
quote: Originally posted by Dalen
[quote]Originally posted by solar
Zbog čega bi to bilo ružno i nepotrebno? Većina foruma koje sam vidio ima tu opciju. To je jedan od pokazatelja prisutnosti na Forumu, a i od kad site (forum) postoji.
Ružno ili ne, to je već pitanje estetike, ali sigurno nije bilo potrebno, jer bi se u tom slučaju ta opcija prije uvela. Činjenica da to postoji u većini foruma ne mora značit da mora postojati na SVIM forumima, a što se tiče pokazatelja prisutnosti na forumu, za to već imamo brojač postova.
Naravno da ne znači. A što se tiče brojača, netko ima npr. preko 1000 posteva a član je godinu ili čak manje, a netko (primjer Ti i ja) nemamo niti 1000 a nekoliko godina smo na Forumu. |
|
Vega
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images(31).jpg)
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
|
Betty Page
Senior Member
![](AvatarUpload/1050255799_CMyDocumentsbbettie.jpg)
Croatia
1472 Posts
Member since 24/07/2003 |
Posted - 13/05/2006 : 16:42:48
|
Ja se i ne sjećam točno kad sam se ulogirala.
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire. |
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
|
alanmaras
Advanced Member
![](AvatarUpload/am-HR_VanDongen_06(1).jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 13/05/2006 : 20:40:41
|
quote: Originally posted by Betty Page
...i još da nam je avatar....
nemere
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15926 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Posted - 13/05/2006 : 20:56:43
|
nemere
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
![](AvatarUpload/item(2).jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|