Pretpostavljam da je netko i prije mene došao na ovako "briljantnu" ideju... ali evo je svejedno opet. U svoj svojoj lijenosti sam došao do zaključka kako bi baš bilo super da se smajlići pišu sa :), :p ili :D a ne sa [smajlić]. Ne vidim svrhu tih zagrada [ i ].
A pretpostavljam da bi se to moglo prilično lako riješiti.
hmmm... mislim da je to stvar Snitzova foruma (ispravite me ako grijesim) a phpBB ima tako inace više volim ovaj sistem sa zagradama jer ponekad namjerno želim :) nego i to me kod phpBBa ponekad zezne pa onda idem disablati smajlice... bolje je ovako.
"Velikodušnost bez premca" "Dalmatinci su najbolji vozači"-Aljoša (Zuhra) "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
hmmm... mislim da je to stvar Snitzova foruma (ispravite me ako grijesim) a phpBB ima tako inace više volim ovaj sistem sa zagradama jer ponekad namjerno želim :) nego i to me kod phpBBa ponekad zezne pa onda idem disablati smajlice... bolje je ovako.
"Velikodušnost bez premca" "Dalmatinci su najbolji vozači"-Aljoša (Zuhra) "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
kao da ti nije sve isto,samo se ovaj žuti bolje vidi
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
kao da ti nije sve isto,samo se ovaj žuti bolje vidi
"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Ma znam ali ipak držim do toga :)
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...http://monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=11053176