Nisam ih primjetio tj nisam ih uocio,ali zahvaljujuci tvojoj zestokoj pozornosti situacija se znatno poboljsala. Tako bi te zamolio da ih sarnes sa strane. Idem sad g....
Pa to i nije loša ideja,kada bolje razmislim.Možda je to bolje riješenje za spasiti hrpe stripova sa lošim naslovnicama(koricama),nego ih ukoričavati.Hvala za ideju!Dobro,ti si pošteno napomenuo da je naslovnica skenirana .-Evo,nakon uskrsa ću imat više slobodnog vremena,pa ću pogledati šta imam glancera na raspolaganju,samo se moraš dobro financijski potkovat!.
ŠTA NEMA NULA NA TASTATURI?.Evo,dođi u maju u Makarsku.Ljepo sijedneš u avion i fijuuuuu!Sponzoriram kartu!.Ako može ić starac,kao "risbozg" ,možeš i ti!-Svi idu dole,more,ribe,sunce,stripovi,vino,pršut,...(možda i uštipci)!Jel bosanci kažu,dernek jarane?!.
Super,jos samo malkice da dodam da pod glancer podrazumijevam strip da je ocuvan otprilike isto kao kad je tek odstampan,moze biti i malo bolje ,to mi ne smeta Godine mi nisu vazne,ne treba sad cjepidlaciti.
glanceri da glancerastiji nemogu biti, izuzev ovoga zagora 39 koji je kupljen u paketu stripova pa su mu stranice ne bas bijele boje... ne prodajem, ali ako slucajno imas Dylan Dog Vannini ili Sys Comics za trade mogli bi nesto skombinirati
Treba mi jos samo Dylan 42,pogledaj na aukcijama imam dosta duplikata,pa ako na nesto naletis javi mi na email. Upisi na pretrazivanje na aukcijama porter i dobices koje stripove imam za razmjenu.
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Sad je malo teze,posto se dosta skupilo. Ipak mjesecno skinem par komada sa potraznje,kad ove skuckam necu vise nikad skupljati glancere ZS,LMS ili mozda barem jos jednom :)