forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 28/05/2006 : 09:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
Kako dugo nije izašo Zagor extra.KOLIKO MU TREBA DA IZAĐE!!
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 28/05/2006 : 10:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jack 50

Kako dugo nije izašo Zagor extra.KOLIKO MU TREBA DA IZAĐE!!

misec dana.znači novi dolazi u drugoj sedmici 6.miseca...

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 28/05/2006 : 16:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
U zadnje vrijeme izlazi neredovito. Jednom za 3 tjedna, a jednom za mjesec dana. Pa opet za 3 tjedna, pa opet za mjesec dana. Najbolje da se ustali na 15 dana .
Go to Top of Page

Nobody
Senior Member

Slovenia
2195 Posts

Member since 12/03/2002

Posted - 28/05/2006 : 19:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Nobody a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

ova slika je najbolja

kdor ne skače ni Sloven´c
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 30/05/2006 : 17:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Wooooo slike su prva liga....
Wahe braco!!!!
Evo treba mi kao mala ankta tj. odgovor od svih vas....
Dugo i davno smo spominjali zagorovyu knjigu...
Prikupio sam podosta materiajala :) i napokom mogu poceti uvrstavati.
Ali vec pri samom pocdetku sam naisao na problem: Kako podjeliti tu knjigu????
Imate li nekih ideja?
Do skorog sastanka mocne poglavice!!!!!

Only God will judge me!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 30/05/2006 : 20:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi dobro da bude slično ka na SBE sajtu, dakle općenito o Zagoru, pa o njegovim prijateljima, zatim neprijateljima, o svijtu i glavnim odrednicama njegovih Odiseja, a onda još i Chicove najpoznatije smišne zgode, top 5 zagorovih neprijatelja i slično. Žaj mi je šta nisan više pridonija knjizi ali škola je jebena stvar, a sad još i ove recenzije.

Svih mu Darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 31/05/2006 : 03:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Bilo bi dobro da bude slično ka na SBE sajtu, dakle općenito o Zagoru, pa o njegovim prijateljima, zatim neprijateljima, o svijtu i glavnim odrednicama njegovih Odiseja, a onda još i Chicove najpoznatije smišne zgode, top 5 zagorovih neprijatelja i slično. Žaj mi je šta nisan više pridonija knjizi ali škola je jebena stvar, a sad još i ove recenzije.

nema beda vice, samo ti skolu udri, to je vaznije.
Tako sam nesto i ja zamislja, u tom stilu...
mozda ono najsmisnije cikove baline, ili nesto ka najzanimljivije epizode, indijanska plemena, popis, utvrda (sto mi jedan clan poslao sa slikama, puno fala za to majstore)
naslovnice i utkratko sto se dogajda (4-5 recenica)
mozda nesto o autorima/crtacima/tekstopiscima....
a ima tu puno pokriti

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Ossa
Starting Member

Croatia
46 Posts

Member since 14/05/2005

Posted - 06/06/2006 : 13:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Ossa a Private Message  Reply with Quote
evo pojavio se Zagor klasik 2 , epizoda Jack mohikanac.
BTW koja je to epizoda zagora iz LMS ili ZS??
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 06/06/2006 : 13:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ossa

odi na homepage pa na tražilicu.....uglavnom to ti je originalna epizoda 57 "Mohican Jack" i 58 "La carica suicida"...za ZS tj. LMS potraži....

"...I only dream in black and white..."
Go to Top of Page

Ossa
Starting Member

Croatia
46 Posts

Member since 14/05/2005

Posted - 06/06/2006 : 14:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Ossa a Private Message  Reply with Quote
evo malo sam potrazio. u ZS i LMS nije objavljivano, ali je u SDX 3
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 06/06/2006 : 15:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije izašo ni u LMS niti u ZS.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 06/06/2006 : 15:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jack 50

quote:

Nije izašo ni u LMS niti u ZS.

točno.....nisam bio siguran, al' je tako

"...I only dream in black and white..."
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/06/2006 : 16:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
kako nitko ne komentira početak Supermikea u novom ZEX?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/06/2006 : 16:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
u jebote,dobija sam drugu zvizdu.
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 06/06/2006 : 16:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Jedva čekam kad dođe "Pustolov" na kioske!!
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 06/06/2006 : 17:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message  Reply with Quote
dobar je supermike,malo naporan ali sigurno bolji od švercera viskija...
baš dobro da je ferri crtao ovu epizodu,stvarno čovjeka umori ono donatelijevo škrabanje

evo jedna cjepidlačka:
-na dnu 89.strane je kiksan pijevod;zagor i john cannon lagano izgovaraju istu rečenicu naizmjenice

"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez
"It means buckle your sit-belt Dorothy,'cause Kansas...is goin' bye-bye!!" - Cypher

Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 06/06/2006 : 18:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl

dobar je supermike,malo naporan ali sigurno bolji od švercera viskija...
baš dobro da je ferri crtao ovu epizodu,stvarno čovjeka umori ono donatelijevo škrabanje

evo jedna cjepidlačka:
-na dnu 89.strane je kiksan pijevod;zagor i john cannon lagano izgovaraju istu rečenicu naizmjenice

"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez
"It means buckle your sit-belt Dorothy,'cause Kansas...is goin' bye-bye!!" - Cypher

Puno puno bolji od šverca viskija!!
Da su Donatelliju dali ovu epizodu ja bih je jedva pročitao, ali ipak je on dio Zagorovog tima crtača makar je preminuo.Puno više mi se sviđao njegov crtež na početku kad je tek počeo crtati Zagora.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 06/06/2006 : 19:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

prvi put čitan neku epizodu sa Supermikeom, tribalo bi biti odlično, a odlično je i počela priča

"znao sam da smo sudeni jedno drugome cim me je majka prisilila da se oženim s tobom"
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 06/06/2006 : 20:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

u jebote,dobija sam drugu zvizdu.

sad si junior pionir.

Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 07/06/2006 : 00:29:53  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:

prvi put čitan neku epizodu sa Supermikeom, tribalo bi biti odlično, a odlično je i počela priča

A čitao sam već odavno.Odličan je,a ova epizoda "Zbogom,crveni brate" mi je odlična.Možda najbolja u extra seriji.

I don`t feel guilty your honor

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/06/2006 : 00:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pepopepic

quote:
Originally posted by mpavin

quote:

A čitao sam već odavno.Odličan je,a ova epizoda "Zbogom,crveni brate" mi je odlična.Možda najbolja u extra seriji.

Da, nevjerojatno koliku dubinu nosi a koliko je istovremeno lako čitljiva, meni je čak bolja i od Poruka smrti koja također nosi duboku pouku, ali je ova epizoda meni ipak bolja.

Inače san Supermike-a i ja već čita ali veći mi je gušt u ovom boljem izdanju a i vjerojatno ima i izbačenih scena u ZS koje su ode nadopunjene.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/06/2006 : 00:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Vidin da ni Dolazak samuraja ni Billy Boy iza rešetaka nisu recenzirane pa ih rezerviran.

Go to Top of Page

pepopepic
Average Member

Croatia
953 Posts

Member since 08/12/2004

Posted - 07/06/2006 : 12:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send pepopepic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidin da ni Dolazak samuraja ni Billy Boy iza rešetaka nisu recenzirane pa ih rezerviran.

Bravo majstore.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 07/06/2006 : 12:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pepopepic

quote:

Bravo majstore.

Fala, nadan se da neću razočarat i da nisan zahrđa s obziron da ih nisan pisa dulje vrime.

A misliš li ti napisat koju recenziju, pokušaj sad kad bude lito, ništa neš izgubit.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 07/06/2006 : 20:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlična vijest, samo naprid!

Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000