Author |
Topic |
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 03/08/2006 : 18:01:43
|
wahe! Nisam bio ovdi ima vec skoro dva miseca, nadam se da nisam propustio nesto posebno. Trenutno se citaju Ciko specijalci iz bivse Juge. Onda zagor serija epizoda poslije madam laveu. nema se bas puno vrimena niti da se napisu rici dvi, ali nastoji se. Pozdrav svima i AHJJJAAAAAAKKKK!!!!!!!!
Only God will judge me! |
|
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Member since 23/02/2006 |
Posted - 11/08/2006 : 11:46:28
|
zašto u ovom broju klasika nema najave za novi broj šta se gasi zagor klasik
"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez
|
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
|
Ossa
Starting Member
Croatia
46 Posts
Member since 14/05/2005 |
Posted - 11/08/2006 : 12:54:45
|
quote: Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl
mozda se jos nisu odlucili za iducu epizodu, a imaju vremena 3 mjeseca :) |
|
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Member since 23/02/2006 |
Posted - 11/08/2006 : 13:03:12
|
quote: Originally posted by Ossa
quote: Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl
mozda se jos nisu odlucili za iducu epizodu, a imaju vremena 3 mjeseca :)
da,izgleda da se pomalo uigravaju za sljedeću epizodu btw. ne sjećam se kada su zadnji put zaboravili staviti naslovnicu ili uopće naslov za sljedeći brojjedino šta mi je ostalo u sjećanju je za "žutog gavrana"(extra serija),ali to su bila neka druga vremena...
"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez
|
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
|
Ossa
Starting Member
Croatia
46 Posts
Member since 14/05/2005 |
Posted - 11/08/2006 : 17:45:03
|
iskreno se nadam da se radi o tome da jos nisu odlucili koja ce biti iduca epizoda Zagor klasika, a ne da gase zagor klasika. |
|
|
mradje11
Junior Member
Canada
365 Posts
Member since 05/07/2004 |
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1818 Posts
Posted - 12/08/2006 : 04:48:54
|
quote: Originally posted by Ossa
iskreno se nadam da se radi o tome da jos nisu odlucili koja ce biti iduca epizoda Zagor klasika, a ne da gase zagor klasika.
Da tako mislim i ja, ili mozda koju naslovnicu da stave ! |
|
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Posted - 16/08/2006 : 09:39:49
|
Ah, pozdrav svima!!! zagori procitani...sad vadim info za knjigu. Jos mi nije sve na mistu... Do sada imam ova poglavlja: Zagor; tko je on i njegova proslost Crtaci/ tekstopisci Zagorov svijet zagorovi poduhvati Zagorovi prijatelji zagorovi neprijatelji Naslovnice Recenzije naj 10 epizoda indijanska sela (ova dva bi mogla spadatipod zagorov svijet, jos uvik razmisljam...) utvrde
ima li ko kakvih ideja??? lip pozdrav ahhhhjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaak
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 16/08/2006 : 09:47:15
|
Imam dojam (možda griješim), da će to, sudeći po podnaslovima, bit prava smijurija, i ako slučajno to pročita neki čitač-početnik stripova da će mu bespovratno ogadit Zagora. |
|
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Posted - 17/08/2006 : 19:50:45
|
quote: Originally posted by VALTER
Imam dojam (možda griješim), da će to, sudeći po podnaslovima, bit prava smijurija, i ako slučajno to pročita neki čitač-početnik stripova da će mu bespovratno ogadit Zagora.
Grijesis
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 01/09/2006 : 17:04:24
|
he,he,he
Bas danas sam pravio reda medju stripovima i otkrio da posedujem preko 400 komada stripova o Zagoru! Naravno tu su zastupljeni i SD i LU i Dnevnik. Nisam brojao pirate,horus,vanini,abaton i ostala sranja od izdavaca... Nije lose kada se pogleda da sam krenuo pre samo tri godine da skupljam stripove... Ali treba mi jos puno,puno toga da bih imao bas sve...
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
|
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1473 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 02/09/2006 : 02:15:54
|
quote: Originally posted by darkwoodski kralj
Ah, pozdrav svima!!! zagori procitani...sad vadim info za knjigu. Jos mi nije sve na mistu... Do sada imam ova poglavlja: Zagor; tko je on i njegova proslost Crtaci/ tekstopisci Zagorov svijet zagorovi poduhvati Zagorovi prijatelji zagorovi neprijatelji Naslovnice Recenzije naj 10 epizoda indijanska sela (ova dva bi mogla spadatipod zagorov svijet, jos uvik razmisljam...) utvrde
Only God will judge me!
Znaš, malo je zajebano kada se za takav poduhvat naoštre veliki fanovi, a po tvom nicku je očigledno da jesi. Ako već toliko vremena i energije trošiš na Zagora, nikako nemoj zaboraviti da budeš objektivan, vrlo često i kritičan o značaju i kavlitetu stripa, jer ti u suprotnom sve pada u vodu...
Ali, kako god, u svakom slučaju poštujem i cenim... Samo napred, zanima me kako će to da ispadne
KAFANA NE SME DA TRPI ZBOG ŽENU I DECU |
|
|
rocco21
Senior Member
Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
Posted - 06/09/2006 : 14:26:10
|
Da ne otvaram novi topic radi jednog pitanja na koje će Zagor fanovi sigurno s lakoćom odgovoriti.
Dakle, zanimam me u kojem broju se završava Zagorov put oko i po Americi koje počinje u epizodi Nestali istraživači (SD br. 9)?
|
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
rocco21
Senior Member
Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Posted - 07/09/2006 : 15:17:46
|
quote: Originally posted by henry
Only God will judge me!
Znaš, malo je zajebano kada se za takav poduhvat naoštre veliki fanovi, a po tvom nicku je očigledno da jesi. Ako već toliko vremena i energije trošiš na Zagora, nikako nemoj zaboraviti da budeš objektivan, vrlo često i kritičan o značaju i kavlitetu stripa, jer ti u suprotnom sve pada u vodu...
Ali, kako god, u svakom slučaju poštujem i cenim... Samo napred, zanima me kako će to da ispadne
KAFANA NE SME DA TRPI ZBOG ŽENU I DECU
Jebi ga sada. Ja totalno razumijsm sto ti zelis reci. Ali onda na drugu ruku, ja ne mogu lose pisati o Zagoru. Priznajem da je nekad crtez starva i uzas ali npr ne mogu reci i zagor izbjegne i u ovoj epizodi 13 metaka zahvaljujuci svojoj "vjestini" razumijes? Malo je tesko jer moram sve crteze skenirati pa onad skidati djelove iz tih stranica, pa ih sacuvati u drugom obliku itd... ali ajde gura se. Ako imas neku ideju smo javi!
|
|
darkwoodski kralj
Advanced Member
USA
3652 Posts
Posted - 07/09/2006 : 15:20:11
|
quote: Originally posted by sdragan@
he,he,he
Bas danas sam pravio reda medju stripovima i otkrio da posedujem preko 400 komada stripova o Zagoru! Naravno tu su zastupljeni i SD i LU i Dnevnik. Nisam brojao pirate,horus,vanini,abaton i ostala sranja od izdavaca... Nije lose kada se pogleda da sam krenuo pre samo tri godine da skupljam stripove... Ali treba mi jos puno,puno toga da bih imao bas sve...
"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"
Dragana dragane, posalji mi svoju adresu na hotmail. Inace nije losa koleckija za 3 godine. Ja sam kolekcionare vec.....skoro 6 godina. I posjedujem sve zagore koji su ikad izasli na podrucju hrvatske i bivse yuge.puno, puno komada haha
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 07/09/2006 : 15:27:14
|
Daj da vidimo neki odlomak iz tvoje sjajne knjige o Zagoru, da uistinu vidimo da već 20 stranica ne mlatiš praznu slamu...
Tell me Homes, at what sort of school did you learn to be a detective? Elementary, my dear Watkins...
|
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1473 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 08/09/2006 : 14:06:22
|
quote: Originally posted by DeeCay
Daj da vidimo neki odlomak iz tvoje sjajne knjige o Zagoru, da uistinu vidimo da već 20 stranica ne mlatiš praznu slamu...
Tell me Homes, at what sort of school did you learn to be a detective? Elementary, my dear Watkins...
Da, i ja bih voleo da vidim o čemu se radi...
KAFANA NE SME DA TRPI ZBOG ŽENU I DECU |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 08/09/2006 : 14:30:19
|
quote: Originally posted by sdragan@
he,he,he
Dragana dragane, posalji mi svoju adresu na hotmail. Inace nije losa koleckija za 3 godine. Ja sam kolekcionare vec.....skoro 6 godina. I posjedujem sve zagore koji su ikad izasli na podrucju hrvatske i bivse yuge.puno, puno komada haha
Only God will judge me!
eh...sada si me opet zbunio, poslao sam ti moju adresu ali je ocigledno da nisi dobio taj mail. Poslacu ti danas na sve adrese koje imam od tebe...jedna mora da upali
|
|
|
Topic |
|