E pa vrijeme je da vidimo ima li raspolozenih za cakulanje o stripovima i svemu ostalom u Splitu tokom ovih ljetnih dana. Osobno cak nisam ni 100% siguran da cu moci doci na 3-4 dana ali vrijedi ipak otvoriti temu. Naravno kakvo je cakulanje ako se nema sto popit i marendat... Meni bi odgovaralo 05.08. (subota) ili 06.08. (nedjelja). Recimo mogli bi u subotu poslje utakmice (opet ja dolazim na otvorenje ima da izgubimo od Cibalije), ili ako je kome lakse onda u nedjelju, o datumu neka se izjasni vecina, ako nas uopce bude... Osim mene u nedjelju bi mogao biti nazocan i Markos (ako ga zena pusti) a vjerujem da bi i u subotu ili u nedjelju nazocan mogao biti i Bernard. Bernardeeee? Kowalsky je u to vrijeme vjerujem takodje u Splitu ili okolici (ovisi o plazi gdje budu zgodnije zenske). Gastona necu ni pitat zbog guzve, ja znam da bi on uvijek dosao ako moze... No sto je s ostalima, ima li zainteresiranih?
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
navratite vi lipo pod Orthanc pa cemo u jednu prekrasnu konobu:))
je li "kod jure"eto danas mene i columba najbolje 05.08.otići na utakmicu,posli toga na obžderavanje!
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
da,markos bi trebao biti u st oko tog datuma...a u subotu petoga je i praznik!
SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU! ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
navratite vi lipo pod Orthanc pa cemo u jednu prekrasnu konobu:))
je li "kod jure"eto danas mene i columba najbolje 05.08.otići na utakmicu,posli toga na obžderavanje!
docete kad urazumis kristofora da se liti ne izlazi vanka prije 9 navecer....on i njegove dnevne debilane, dobro nije reka u 3 i po;-ppppppppp iman radove i ocajno je vruce pa ajmo iduci tjedan....ali NAVECER!!!!!!!!!
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
u cetvrtak navečer?moram vidit i kolekcijupa ćeš frigati!
u cetvrtak navečer?moram vidit i kolekcijupa ćeš frigati!
more! samo se ti nadaj, mozda gavune....ali mos je vidit, i to s 2.5 m daljine
quote:Originally posted by Curunir more! samo se ti nadaj, mozda gavune....ali mos je vidit, i to s 2.5 m daljine
GAVUNEto su sitne ribice,oću nešto većes 2,5 metranemoj da ti napravim kaos od kolekcije pa ćeš je ti gledati s 10 metara
ozbiljno, tome se ne priblizava ni najuza rodbina:))) stripovi su 3 koplja ispod po prioritetu:)
znači istina je da su kaštelani nastali od bračana i škota
ozbiljno, tome se ne priblizava ni najuza rodbina:))) stripovi su 3 koplja ispod po prioritetu:)
znači istina je da su kaštelani nastali od bračana i škota
ajde dobro posudit cu ti dalekozor, al cu drzat onu uzicu....
quote:Originally posted by Curunir pa gori pise cetvrtak??? osobno, vise bih volio petak ili subotu, ali kad je navecer manje vise je svejedno za svejede
ma naš sastanak nema veze s ovim šta dado spominjeti,columbo i ja se pokušavamo već danima naći...
quote:Originally posted by Curunir pa gori pise cetvrtak??? osobno, vise bih volio petak ili subotu, ali kad je navecer manje vise je svejedno za svejede
ma naš sastanak nema veze s ovim šta dado spominjeti,columbo i ja se pokušavamo već danima naći...
Eto vidiš Curunire, ovaj četvrtak se nalazite samo vas trojica, ja san pita za glavno ćakulanje, baš znaš zbunit čovika.
"Ljubav je sranje kroz gusto granje, zašto da vjerujem u to stanje. Ti samo vjeruj, dospjet ćeš u raj, da uspiješ u tom želim ti sve naj, naj, naj."
Eto vidiš Curunire, ovaj četvrtak se nalazite samo vas trojica, ja san pita za glavno ćakulanje, baš znaš zbunit čovika.
"Ljubav je sranje kroz gusto granje, zašto da vjerujem u to stanje. Ti samo vjeruj, dospjet ćeš u raj, da uspiješ u tom želim ti sve naj, naj, naj."
ma zbunjeni ste i udreni obojica... najbolje da se odnosilo na Dadin poziv sad ovaj cetvrtak, tko to moze i pomisliti!!??? ja san samo reka da navratite i vas dva ovaj cetvrtak a jos cu zvat i Jakija......sta ce mi ova 2 dosadnjakovica samo i daj makni ovaj debilni potpis, izdajico darkwoodskih bubnjeva....