forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Imam negativni komentar!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 22/07/2006 : 09:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Hm........
dakle,to tako izgleda.
Među stotinama pozitivnih eto jednoga koji bode oči.
Crveni.
Minus.
Ajme,je ga gadno vidit.
Uff!
Čovjek pretjerano reagira,nismo se uspjeli dogovorit,šteta.
Pa napiše crvenu mrlju zvanu negativni komentar.
"Bidao si,pare nisi poslao"
Jesam,bidao sam.
Al se nismo uspjeli dogovorit.
Nisam dobio željeni strip,nisam platio,imam negativni komentar.

Neka ga.
Valja ga zaobić pozitivnima.
Tek sad ću bidat,hehe....

Potreban je negativni komentar,slažem se.Al ona replika?!
Šta ću ja sada?Odgovorit mu u 45 ili više znakova da me ostavi na miru,da je ovakav il onakav,da se smiri,da sam kriv ja,da šta ti ja znam šta.
Neću.
Imam negativni komenar.
I ponosan sam na njega.

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/07/2006 : 09:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico
Imam negativni komenar.
I ponosan sam na njega.

nema problema,dodat ću ti i ja koji negativni

SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 22/07/2006 : 10:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Znam da ovo nije poenta topica, ali baš me zanima šta se konkretno niste uspjeli dogovoriti tj. gdje je bio konflikt...

Things you own, end up owning you.
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 22/07/2006 : 13:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
Sramota! Još se hvališ. Ja bi takve po kratkom postupku izbacio s aukcija.

Bar dok ne kupim još onih par stripova što fale i meni i tebi.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/07/2006 : 12:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Imam negativni komenar.
I ponosan sam na njega.

nema problema,dodat ću ti i ja koji negativni

SVETI DUJE PUSTI VODU, NEKA IZMETI IZ HAJDUKA ODU!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!

hihi........
može
može
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/07/2006 : 12:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Znam da ovo nije poenta topica, ali baš me zanima šta se konkretno niste uspjeli dogovoriti tj. gdje je bio konflikt...

Oko uplate.
Počelo je kao odugovlačenje na odgovor,konkretnije,jedva koji mail bi dobio na moja pitanja.
Drugo,previsoka poštarina(20 kn za jednu stripoteku,ej?)
Ma nije me bilo briga,pristao sam na sve.
Al zar nije najsigurnije uplatiti čovjeku na račun ili poslati novac poštanskom uputnicom?
Nego,na njegov zahtjev slati u pismu.
To sam odbio i odustao od osvojene aukcije,al šest mjeseci kasnije me spiči negativni komentar.
Ma,žao mi jedino stripa kojeg sada nemam!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/07/2006 : 12:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rocco21

Ej,konkurencijo!
Borit ćemo se mi još bidanjem!
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 23/07/2006 : 14:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jesi uopce procitao sta je on napisao?
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7319 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 23/07/2006 : 18:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Šta te boli kurac kićo, ko te zna, zna, taj komentarčić si on može zabit u analni otvor!

Svih mu darkwoodskih bubnjeva!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 23/07/2006 : 19:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Oko uplate.
Počelo je kao odugovlačenje na odgovor,konkretnije,jedva koji mail bi dobio na moja pitanja.
Drugo,previsoka poštarina(20 kn za jednu stripoteku,ej?)
Ma nije me bilo briga,pristao sam na sve.
Al zar nije najsigurnije uplatiti čovjeku na račun ili poslati novac poštanskom uputnicom?
Nego,na njegov zahtjev slati u pismu.
To sam odbio i odustao od osvojene aukcije,al šest mjeseci kasnije me spiči negativni komentar.
Ma,žao mi jedino stripa kojeg sada nemam!

Početnik diktira uvjete.
Poštarina 20 kuna za jednu stripoteku !!! Realno je 4 kune za tiskanicu.
Novac je najbolje uplatiti na račun jer garantirano stiže, ako nema račun, onda uputnicom (plaća se 9 kuna prijenos, ali pouzdano je. U pismu slati je nesigurno i zaostalo...
Umjesto stripa negativan komentar.

Užas... Upravo zbog ovakvih sranja sam i predložio da se prednost daje uvijek članovima s više pozitivnih komentara, a ne sumnjivim prodavačima početnicima koji pojma nemaju...

Ti nisi ništa skrivio, komentar treba da ti se obriše. Onaj drugi treba da ti se izvini i pošalje strip upakiran sve sa mašnicom i besplatno kako bi se bar malo iskupio za glupost koju je napravio svojim aljkavim i bezobraznim ponašanjem...
To je moje mišljenje.

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 24/07/2006 : 09:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
taštino naša vrla i snažna
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 24/07/2006 : 11:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by byoman

quote:

Jesi uopce procitao sta je on napisao?

Nisam!

Ali mi je pričao o tom slučaju dok smo bili na kavi.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/07/2006 : 13:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Toninho

taštino naša vrla i snažna

Kakva taština???
Bičevanje i stavljanje žiga srama nisam ni spominjao...

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 24/07/2006 : 14:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
to je bilo za vlasnika topica
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 24/07/2006 : 14:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Obi-wane,ne treba tako pretjerano reagirati.
Lik ima uvijete,meni se uvijeti ne sviđaju.
Adio bella,naići će netko drugi kome će odgovarati.

Postavio sam ovaj topic da se mogu narugat samome sebi i mome negativnome komentaru.
Taština ili ne,Toninho,pitanje je sada?
Da ga stavim na crnu listu?Ništa nije napravio!
Al bilo bi mi čudno kada bi svoje ime ugledao na crnoj listi,a opet ništa nisam napravio.

To je sve,narode!
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 24/07/2006 : 15:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
ma ja se samo zajebajem

kico
ko bi svima udovolija
računaj da je faca taj dan usta na livu nogu

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/07/2006 : 19:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Postavio sam ovaj topic da se mogu narugat samome sebi i mome negativnome komentaru.
Al bilo bi mi čudno kada bi svoje ime ugledao na crnoj listi,a opet ništa nisam napravio.

To je sve,narode!

Ma šta nemoj!!! Držte me jer ću ga ....

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 24/07/2006 : 21:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To je sve,narode!

Ma šta nemoj!!! Držte me jer ću ga ....

Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 26/07/2006 : 15:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
Kićo, nesrićo! Osramotio si nas sve s Makarskog primorja. Mislim da je ovo prvi negativni komentar na ovom području. Kako ću ja sad od sramote bidat na aukcijama i govoriti ljudima da sam iz Makarske. Pa neće mi niko tit prodat ništa bez ugovora u javnog bilježnika.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27136 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/07/2006 : 16:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Kico,mislija sam doć kod tebe idući tjedan sa Columbom,ali sada odustajemo.Ne bi bilo zgodno da se zna da se družimo sa mračnjačkim tipom koji ima negativni komentar
Go to Top of Page

crazyboy993
Average Member

Croatia
760 Posts

Member since 26/11/2010

Posted - 14/12/2010 : 01:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send crazyboy993 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Užas... Upravo zbog ovakvih sranja sam i predložio da se prednost daje uvijek članovima s više pozitivnih komentara, a ne sumnjivim prodavačima početnicima koji pojma nemaju...

i članovi s više poz komentara su nekad bili sumnjivi prodavači početnici... treba se dati prilika i takvima, dakle koji su pošteni a tek nedavno saznali za ovaj forum

Press any key to quit or press any other key to continue
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/12/2010 : 13:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Kico je strasan kupac , jednom je od mene kupio strip i poslao mi novce i dva dilan doga ocuvana.
Covek je ljudina

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

crazyboy993
Average Member

Croatia
760 Posts

Member since 26/11/2010

Posted - 14/12/2010 : 18:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send crazyboy993 a Private Message  Reply with Quote
nemam ja ništ protiv njega, samo komentriam obi wanov post :)

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/12/2010 : 21:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by crazyboy993

Vjeruj mi, znam šta govorim. Od 10 početnika, bude 2-3 mućka i ti se vremenom otkriju. Ako im vjeruješ, zaznu te i izgubiš novce. Znači, uvijek prvenstvo onim dokazanim s puno komentara - to je sigurnije za svakoga. Onih ostalih 7 početnika vrlo brzo nakupi 10,50,100 komentara i onda i oni postaju provjereni. U pitanju je sistem kod kojeg se služimo komentarima kao pokazateljem pouzdanosti. Nije to savršen sistem, ali je najbolji što imamo.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

crazyboy993
Average Member

Croatia
760 Posts

Member since 26/11/2010

Posted - 14/12/2010 : 23:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send crazyboy993 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Vjeruj mi, znam šta govorim. Od 10 početnika, bude 2-3 mućka i ti se vremenom otkriju. Ako im vjeruješ, zaznu te i izgubiš novce. Znači, uvijek prvenstvo onim dokazanim s puno komentara - to je sigurnije za svakoga. Onih ostalih 7 početnika vrlo brzo nakupi 10,50,100 komentara i onda i oni postaju provjereni. U pitanju je sistem kod kojeg se služimo komentarima kao pokazateljem pouzdanosti. Nije to savršen sistem, ali je najbolji što imamo.

da da, znam što misliš... dobro je to po jednoj strani, ali opet... ;) inace sam to napisao bas iz osobnog iskustva... odgovorio mi jedan lik da ne surađuje s osobama na sajtu koji imaju ispod 10 pozitivnih komentara.... mislim sve pet, ali osjećao sam se kao neki delikvent.. .eto tolko o tome :) živjeli stripovi

Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 15/12/2010 : 08:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma ja se kao prodavač ne zafrkavam uopće sa slanjem dok pare ne sjednu na račun. Kome pravo, kome nije... ja u životu nikoga nisam zajebao kad sam nešto dogovorio, za one druge ne mogu biti siguran.

E sad druga je pjesmica ako taj drugi ima pozitivnih komentara, što više to bolje, ako sam surađivao s njim prije itd.

Kad sam kupac uvijek prvi šaljem lovu naravno, samo iskreno niti ne bidam kod svakoga.

Do sada su me zajebala dva lika ali radi se o ukupnoj sumi od nekih 30tak kuna, tako da... s tim da sam prvome poslao njegov AF u Sloveniju i dobio praznu kovertu kao plaću a drugi, gospodin Ivan, se par puta javio na mail - od uplate ništa tako da njemu nisam niti slao.

Znao sam bez beda poslati prvi stripove ali nakon iskustva sa onim prvim likom neću se uopće više upuštati u taj sport niti za par kuna, jednostavno ne volim da me konjiraju neki vulgaris smradovi.

Moje aukcije u prodaji

Edited by - DKoor on 15/12/2010 08:07:37
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000