Author |
Topic |
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6192 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 03/08/2006 : 23:18:27
|
Ma kaj pa vem.Po pravici povedano razen prvega zvezka nisem prebral nobenega več ker jih itak znam napamet od prej.Zbasal sem jih v škatlo,ki jo bom najverjetneje spet odprl ko se bo hčerka začela učit brat.
Kar se američanov tiče,nič ne zamujaš ker je vse(razen redkih izjem-nr.Sin City,Liga) bolj ali manj precenjeno.Lone wolf je pa zakon.
Bond.James Bond. |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 03/08/2006 : 23:23:13
|
quote: Originally posted by Aco
Ma kaj pa vem.Po pravici povedano razen prvega zvezka nisem prebral nobenega več ker jih itak znam napamet od prej.Zbasal sem jih v škatlo,ki jo bom najverjetneje spet odprl ko se bo hčerka začela učit brat.
Kar se američanov tiče,nič ne zamujaš ker je vse(razen redkih izjem-nr.Sin City,Liga) bolj ali manj precenjeno.Lone wolf je pa zakon.
Bond.James Bond.
saj nekaj američanov sem si z neta potegnil skeniranih....sam mi je muka brat na monitorju. Je pa prednost da vidiš če ti ugaja in potem si daš na listo za nakup. BP Betmen mi ni sedel, čakam na 300..
Društvo ljubiteljev stripa STRIPOHOLIK Slovenija uradno ustanovljeno! |
|
|
Slovenac
Senior Member
Slovenia
1759 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 04/08/2006 : 08:22:20
|
@aco Vse je stvar ukusa. 100 Bullets, Preacher, Love & Rockets, Usagi in Bone so po meni recimo neprecenljivi serijali, ki bi jih vsakdo moral vzeti v roke.
Jack the Black. |
|
|
lsvemir
Junior Member
Croatia
433 Posts
Member since 06/12/2001 |
Posted - 04/08/2006 : 09:47:01
|
@isvemir : ove dvije police od iverke na kojima su Bonellijevi junaci su me koštale oko 1000 kuna zajedno a kupio sam ih prije par mjeseci.I šta je to "flame"?
- ma ja sam mislio samo na starost stripova s obzirom da ih ja skupljam zbog starosti, a nove ne kupujem bas previse, a 'flame' ti je na news grupama pa moze i na forumu kad krene napad usera na drugog usera zbog neslaganja neke teme... |
|
|
Topic |
|