forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 22/07/2006 : 17:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
ima u zagoru almanah neki bijeli šaman, ima teks bijeli vrač, isto kit teller

homos homini lupus
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 22/07/2006 : 19:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
Kao i "Opasne vode" :)

Bolje živjeti sto godina kao milijunaš,nego sedam dana u bijedi.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 28/07/2006 : 10:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
jučer gledah pirate s kariba. fino su skinuli bosellia!

one shot, one kill
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 03/08/2006 : 18:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
wahe!
Nisam bio ovdi ima vec skoro dva miseca, nadam se da nisam propustio nesto posebno.
Trenutno se citaju Ciko specijalci iz bivse Juge.
Onda zagor serija epizoda poslije madam laveu.
nema se bas puno vrimena niti da se napisu rici dvi, ali nastoji se.
Pozdrav svima i AHJJJAAAAAAKKKK!!!!!!!!

Only God will judge me!
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 11/08/2006 : 11:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message  Reply with Quote
zašto u ovom broju klasika nema najave za novi broj
šta se gasi zagor klasik

"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 11/08/2006 : 12:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Triba bi almanah početi izlaziti
Go to Top of Page

Ossa
Starting Member

Croatia
46 Posts

Member since 14/05/2005

Posted - 11/08/2006 : 12:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Ossa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl

šta se gasi zagor klasik

mozda se jos nisu odlucili za iducu epizodu, a imaju vremena 3 mjeseca :)
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 11/08/2006 : 13:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ossa

quote:
Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl

šta se gasi zagor klasik

mozda se jos nisu odlucili za iducu epizodu, a imaju vremena 3 mjeseca :)

da,izgleda da se pomalo uigravaju za sljedeću epizodu
btw. ne sjećam se kada su zadnji put zaboravili staviti naslovnicu ili uopće naslov za sljedeći brojjedino šta mi je ostalo u sjećanju je za "žutog gavrana"(extra serija),ali to su bila neka druga vremena...

"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 11/08/2006 : 14:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
U SD Zagoru Princ noći nema najave za Strah na visokoj Sierri

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

Ossa
Starting Member

Croatia
46 Posts

Member since 14/05/2005

Posted - 11/08/2006 : 17:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Ossa a Private Message  Reply with Quote
iskreno se nadam da se radi o tome da jos nisu odlucili koja ce biti iduca epizoda Zagor klasika, a ne da gase zagor klasika.
Go to Top of Page

mradje11
Junior Member

Canada
365 Posts

Member since 05/07/2004

Posted - 12/08/2006 : 02:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mradje11 an ICQ Message  Send mradje11 a Private Message  Reply with Quote
valjda ćče bit četvorke, trebala bi u 11. mjesecu
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 12/08/2006 : 04:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ossa

iskreno se nadam da se radi o tome da jos nisu odlucili koja ce biti iduca epizoda Zagor klasika, a ne da gase zagor klasika.

Da tako mislim i ja, ili mozda koju naslovnicu da stave !
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 16/08/2006 : 09:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Ah, pozdrav svima!!!
zagori procitani...sad vadim info za knjigu. Jos mi nije sve na mistu...
Do sada imam ova poglavlja:
Zagor; tko je on i njegova proslost
Crtaci/ tekstopisci
Zagorov svijet
zagorovi poduhvati
Zagorovi prijatelji
zagorovi neprijatelji
Naslovnice
Recenzije naj 10 epizoda
indijanska sela (ova dva bi mogla spadatipod zagorov svijet, jos uvik razmisljam...)
utvrde

ima li ko kakvih ideja???
lip pozdrav
ahhhhjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaak

Only God will judge me!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 16/08/2006 : 09:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Imam dojam (možda griješim), da će to, sudeći po podnaslovima, bit prava smijurija, i ako slučajno to pročita neki čitač-početnik stripova da će mu bespovratno ogadit Zagora.
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 17/08/2006 : 19:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Imam dojam (možda griješim), da će to, sudeći po podnaslovima, bit prava smijurija, i ako slučajno to pročita neki čitač-početnik stripova da će mu bespovratno ogadit Zagora.

Grijesis

Only God will judge me!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 01/09/2006 : 17:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
he,he,he

Bas danas sam pravio reda medju stripovima i otkrio da posedujem preko 400 komada stripova o Zagoru! Naravno tu su zastupljeni i SD i LU i Dnevnik. Nisam brojao pirate,horus,vanini,abaton i ostala sranja od izdavaca...
Nije lose kada se pogleda da sam krenuo pre samo tri godine da skupljam stripove...
Ali treba mi jos puno,puno toga da bih imao bas sve...

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1473 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 02/09/2006 : 02:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Ah, pozdrav svima!!!
Crtaci/ tekstopisci
Zagorov svijet
zagorovi poduhvati
Zagorovi prijatelji
zagorovi neprijatelji
Naslovnice
Recenzije naj 10 epizoda
indijanska sela (ova dva bi mogla spadatipod zagorov svijet, jos uvik razmisljam...)
utvrde

lip pozdrav

Only God will judge me!

Znaš, malo je zajebano kada se za takav poduhvat naoštre veliki fanovi, a po tvom nicku je očigledno da jesi. Ako već toliko vremena i energije trošiš na Zagora, nikako nemoj zaboraviti da budeš objektivan, vrlo često i kritičan o značaju i kavlitetu stripa, jer ti u suprotnom sve pada u vodu...

Ali, kako god, u svakom slučaju poštujem i cenim... Samo napred, zanima me kako će to da ispadne

KAFANA NE SME DA TRPI ZBOG ŽENU I DECU
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 06/09/2006 : 14:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
Da ne otvaram novi topic radi jednog pitanja na koje će Zagor fanovi sigurno s lakoćom odgovoriti.

Dakle, zanimam me u kojem broju se završava Zagorov put oko i po Americi koje počinje u epizodi Nestali istraživači (SD br. 9)?

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 06/09/2006 : 14:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
SD 40 - SJENE NAD DARKWOODOM
U toj se epizodi vracaju u Darkwood i zaticu kaos stvoren od Hellingena.

Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 06/09/2006 : 14:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
Hvala!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 07/09/2006 : 15:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by henry

quote:

Ah, pozdrav svima!!!
Crtaci/ tekstopisci
Zagorov svijet
zagorovi poduhvati
Zagorovi prijatelji
zagorovi neprijatelji
Naslovnice
Recenzije naj 10 epizoda
utvrde

lip pozdrav

Only God will judge me!

Znaš, malo je zajebano kada se za takav poduhvat naoštre veliki fanovi, a po tvom nicku je očigledno da jesi. Ako već toliko vremena i energije trošiš na Zagora, nikako nemoj zaboraviti da budeš objektivan, vrlo često i kritičan o značaju i kavlitetu stripa, jer ti u suprotnom sve pada u vodu...

Ali, kako god, u svakom slučaju poštujem i cenim... Samo napred, zanima me kako će to da ispadne

Jebi ga sada. Ja totalno razumijsm sto ti zelis reci. Ali onda na drugu ruku, ja ne mogu lose pisati o Zagoru. Priznajem da je nekad crtez starva i uzas ali npr ne mogu reci i zagor izbjegne i u ovoj epizodi 13 metaka zahvaljujuci svojoj "vjestini" razumijes?
Malo je tesko jer moram sve crteze skenirati pa onad skidati djelove iz tih stranica, pa ih sacuvati u drugom obliku itd...
ali ajde gura se. Ako imas neku ideju smo javi!

Only God will judge me!
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 07/09/2006 : 15:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sdragan@

he,he,he

Bas danas sam pravio reda medju stripovima i otkrio da posedujem preko 400 komada stripova o Zagoru! Naravno tu su zastupljeni i SD i LU i Dnevnik. Nisam brojao pirate,horus,vanini,abaton i ostala sranja od izdavaca...
Nije lose kada se pogleda da sam krenuo pre samo tri godine da skupljam stripove...

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Dragana dragane, posalji mi svoju adresu na hotmail.
Inace nije losa koleckija za 3 godine. Ja sam kolekcionare vec.....skoro 6 godina. I posjedujem sve zagore koji su ikad izasli na podrucju hrvatske i bivse yuge.puno, puno komada haha

Only God will judge me!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/09/2006 : 15:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ah, pozdrav svima!!!
Crtaci/ tekstopisci
Zagorov svijet
zagorovi poduhvati
Zagorovi prijatelji
zagorovi neprijatelji
Naslovnice
Recenzije naj 10 epizoda
utvrde

Daj da vidimo neki odlomak iz tvoje sjajne knjige o Zagoru, da uistinu vidimo da već 20 stranica ne mlatiš praznu slamu...

Tell me Homes, at what sort of school did you learn to be a detective?
Elementary, my dear Watkins...
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1473 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 08/09/2006 : 14:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Ah, pozdrav svima!!!
Crtaci/ tekstopisci
Zagorov svijet
zagorovi poduhvati
Zagorovi prijatelji
zagorovi neprijatelji
Naslovnice
Recenzije naj 10 epizoda
utvrde

Daj da vidimo neki odlomak iz tvoje sjajne knjige o Zagoru, da uistinu vidimo da već 20 stranica ne mlatiš praznu slamu...

Tell me Homes, at what sort of school did you learn to be a detective?
Elementary, my dear Watkins...

Da, i ja bih voleo da vidim o čemu se radi...

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 08/09/2006 : 14:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sdragan@

he,he,he

Dragana dragane, posalji mi svoju adresu na hotmail.
Inace nije losa koleckija za 3 godine. Ja sam kolekcionare vec.....skoro 6 godina. I posjedujem sve zagore koji su ikad izasli na podrucju hrvatske i bivse yuge.puno, puno komada haha

Only God will judge me!

eh...sada si me opet zbunio, poslao sam ti moju adresu ali je ocigledno da nisi dobio taj mail.
Poslacu ti danas na sve adrese koje imam od tebe...jedna mora da upali

Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.75 seconds. Snitz Forums 2000