Author |
Topic |
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 12/09/2006 : 17:15:07
|
Bree je najbolja!S njom si bar "načistom" (ironično no istinito). Morgana može proći uz Stinky-ev uvjet. Anna Never nikako! Ne pale me te plave slatkice. |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13142 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 12/09/2006 : 17:19:28
|
quote: Originally posted by Vega
Bree je najbolja!S njom si bar "načistom" (ironično no istinito). Morgana može proći uz Stinky-ev uvjet. Anna Never nikako! Ne pale me te plave slatkice.
pa ti si skroz dekadentan! kao da ne obuhvaćaš kompletnu sliku o Bree - ona se vrzma po dokovima! kad bi vidio tu sliku, ne bi ti izblijedila iz percepcije 12 tjedana ;)
kaj ti smeta kod anne, najviše?
Tako je govorio Zagortustra. |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Posted - 12/09/2006 : 17:27:15
|
Jebi ga, valjda sam gledao previše Godard-a pa imam drugačiju perspektivu prostitutki ( Anna Karina u Vivre sa vie radije bude kurva nego da šljaka u tvornici od 9 do 5 - i to respektiram). Anna je zbunjena djevojčica, nesigurna i preplašena. Njoj treba netko da je štiti od svih zala modernog svijeta. Više volim vukove od janjadi! K tome plavuše su mi smola! Brinete su mi najviše po volji! |
|
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Member since 23/02/2006 |
Posted - 12/09/2006 : 17:42:11
|
HAHA,Vega majstore!! To te ja pitam! Vidi se da se mi mlađi palimo na te starije koke... (teta) Bree rules!! jea,fak jea!
"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez
|
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13142 Posts
Posted - 12/09/2006 : 17:51:22
|
ma nema za to respekta ona je moralna (a i fizička) nakaza samo u jednom izokrenutom svemiru, gdje ružno = lijepo, može to proći. bree bira prečicu, jer se boji savladaviti otpore. i tako se sastaje sa bijednicima, u aleji izgubljenih duša. Za ovakvo tvoje razmišljanje, kriv je, u prvom redu, Jean Paul Sartre, te Goetheov svjetski bol, implikativno. O ovome sam detaljno pisao u prošlogodišnjem Zborniku Matice Hrvatske, ogled - "Modalna kritika Kule Babilonske kroz parabolu o patuljcima".
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13142 Posts
Posted - 12/09/2006 : 17:54:15
|
quote: Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl
Vidi se da se mi mlađi palimo na te starije koke...
hej a uvijek sam mislio da si ti - stara garda ;)) vidim sad u profilu, 21 god.
iz nekog razloga, zamišljao sam te kao tridesetogodišnjaka ;)
|
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Posted - 12/09/2006 : 17:59:01
|
quote: Originally posted by stinky
Tako je govorio Zagortustra.
u jednu ruku imaš pravo, uvijek sam gravitirao prem starijoj ekipi, znaš ono "ej mali dođi nam branit..." i takve spike a i izgledam dosta starije,začudio bi se
moram jedino priznat da mi niti jedna do sada nije rekla da karam ko da sam stariji,ali jebiga,valjda će doć i mojih pet minuta...
|
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13142 Posts
Posted - 12/09/2006 : 18:03:12
|
moram jedino priznat da mi niti jedna do sada nije rekla da karam ko da sam stariji,ali jebiga,valjda će doć i mojih pet minuta...
5 min je previše...i gubljenje vremena dosta je 2.5, eventualno 3;)
|
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
Posted - 12/09/2006 : 18:08:46
|
quote: 5 min je previše...i gubljenje vremena dosta je 2.5, eventualno 3;)
imam još par godina praksiranja dok dosegnem i te vrhunce, a i možda me neka teta Bree nauči u međuvremenu...
|
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 12/09/2006 : 18:12:22
|
Menage-a-trois kombinacija za povracanje bi bila ona sa Bree Daniels i Jack Danielsom. (OK, sad sam plagirao neciju foru. :) )
brate stinky, da je Superman pametan, rekao bi: "Dobro je biti neunistiv." :)
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Posted - 12/09/2006 : 18:39:35
|
ma nema za to respekta ona je moralna (a i fizička) nakaza samo u jednom izokrenutom svemiru, gdje ružno = lijepo, može to proći. bree bira prečicu, jer se boji savladaviti otpore. i tako se sastaje sa bijednicima, u aleji izgubljenih duša. Za ovakvo tvoje razmišljanje, kriv je, u prvom redu, Jean Paul Sartre, te Goetheov svjetski bol, implikativno. O ovome sam detaljno pisao u prošlogodišnjem Zborniku Matice Hrvatske, ogled - "Modalna kritika Kule Babilonske kroz parabolu o patuljcima".
Mislim da Goetheov weltschmertz nema nikakve, pa čak ni implikativne veze s mojim razmišljanjem. Goethe je po meni jadna duša i njega ne respektiram. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 12/09/2006 : 19:09:16
|
u jednu ruku imaš pravo, uvijek sam gravitirao prem starijoj ekipi, znaš ono "ej mali dođi nam branit..." i takve spike a i izgledam dosta starije,začudio bi se
ha, ha, bravo i ja spadam u mlađu gardu, a ovo sa karanjem si potpuno u pravu .
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 12/09/2006 : 19:11:30
|
A topik je sve čudnovatiji i zanimljiviji, trebalo bi izmeniti naziv topica u karanje Dylanovih riba na zagortrustrinoj lestvici :)
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 12/09/2006 : 19:13:53
|
5 min je previše...i gubljenje vremena dosta je 2.5, eventualno 3;)
..ali ako mala ima mašte, znaš ono , mi mlađi to možemo : Tri puta bez vađenja, jebiga, meni uspeva ...
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 12/09/2006 : 19:47:37
|
Sa ove liste DD ženski izabraću samo najodurniju i najljupkiju...
Najodurnija; Lillie, (koliko se još sječam epizode, ne volim je čitat upravo zbog nje) netko tko bi bez razmišljanja poginuo za tuđe upitne ideale (brainwash glupača), užasne i skokovite promjene raspoloženja (to mrzim), naprasita... također izgleda kao netko tko bi marširao u prvim redovima nekog lokalnog feminističkog mitinga. Sex sa njom bio bi prilično ograničeno iskustvo.
Najljupkija; Anna Never... prekrasna, ljupko nespretna, za razliku od Lillie neopterećena nekim tamo ideologijama, slatko lepršava i budalasta. Imati je oko sebe bila bi non-stop zabava a nešto mi govori da bi sex sa takvom ženom bio jednostavno fantastičan (sex sklon raznim varijacijama).
in the evidence of its brilliance |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13142 Posts
|
STOSIC
Senior Member
Sao Tome and Principe
1754 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 14/09/2006 : 10:06:33
|
u jednu ruku imaš pravo, uvijek sam gravitirao prem starijoj ekipi, znaš ono "ej mali dođi nam branit..." i takve spike a i izgledam dosta starije,začudio bi se moram jedino priznat da mi niti jedna do sada nije rekla da karam ko da sam stariji,ali jebiga,valjda će doć i mojih pet minuta...
Oh my, šokantnih li istina koje otkriše dva zabludjela... Stinkač, ti valjda gravitiraš prema mlađoj ekipi
Mislim da su sad na redu seksualne ispovijesti tipa kao "počeh lizat, kadli ona..."
Tell me Homes, at what sort of school did you learn to be a detective? Elementary, my dear Watkins...
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 14/09/2006 : 10:11:05
|
U svakom slučaju, ja navijam za Annu Never, pogledati Roijev prikaz dotične nage ljepotice (ak se sjećam dobro). Naivna i nespretna, no mi muškarci dobro bi iskoristili te mane
Čudno kaj se zove kak i Nathanova kćer (Ann Never), stinky jesi ti to dobro pogledal?
Tell me Homes, at what sort of school did you learn to be a detective? Elementary, my dear Watkins...
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 14/09/2006 : 11:45:43
|
Ona ti je na samom početku, u 4. epizodi zvanoj simbolično "Duh Anne Never", a po drugi put u Clavijevoj "Posljednji človek na zemlici". Mislim da je obje crto Mr. R.O.I.
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13142 Posts