forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dogove ženske na Zagortustrinoj ljestvici
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 12/09/2006 : 17:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message  Reply with Quote
Bree je najbolja!S njom si bar "načistom" (ironično no istinito). Morgana može proći uz Stinky-ev uvjet. Anna Never nikako! Ne pale me te plave slatkice.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13142 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/09/2006 : 17:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vega

Bree je najbolja!S njom si bar "načistom" (ironično no istinito). Morgana može proći uz Stinky-ev uvjet. Anna Never nikako! Ne pale me te plave slatkice.

pa ti si skroz dekadentan!
kao da ne obuhvaćaš kompletnu sliku o Bree - ona se vrzma po dokovima!
kad bi vidio tu sliku, ne bi ti izblijedila iz percepcije 12 tjedana
;)

kaj ti smeta kod anne, najviše?

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 12/09/2006 : 17:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message  Reply with Quote
Jebi ga, valjda sam gledao previše Godard-a pa imam drugačiju perspektivu prostitutki ( Anna Karina u Vivre sa vie radije bude kurva nego da šljaka u tvornici od 9 do 5 - i to respektiram). Anna je zbunjena djevojčica, nesigurna i preplašena. Njoj treba netko da je štiti od svih zala modernog svijeta. Više volim vukove od janjadi! K tome plavuše su mi smola! Brinete su mi najviše po volji!
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 12/09/2006 : 17:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message  Reply with Quote
HAHA,Vega majstore!!
To te ja pitam!
Vidi se da se mi mlađi palimo na te starije koke...
(teta) Bree rules!!
jea,fak jea!

"When you have to shoot-shoot,don't talk!!!!!" -Tuco Ramirez
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13142 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/09/2006 : 17:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ma nema za to respekta
ona je moralna (a i fizička) nakaza
samo u jednom izokrenutom svemiru, gdje ružno = lijepo, može to proći. bree bira prečicu, jer se boji savladaviti otpore. i tako se sastaje sa bijednicima, u aleji izgubljenih duša. Za ovakvo tvoje razmišljanje, kriv je, u prvom redu, Jean Paul Sartre, te Goetheov svjetski bol, implikativno. O ovome sam detaljno pisao u prošlogodišnjem Zborniku Matice Hrvatske, ogled - "Modalna kritika Kule Babilonske kroz parabolu o patuljcima".

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13142 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/09/2006 : 17:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl

hej
a uvijek sam mislio da si ti - stara garda ;))
vidim sad u profilu, 21 god.

iz nekog razloga, zamišljao sam te kao tridesetogodišnjaka ;)

Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 12/09/2006 : 17:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

quote:

hej

u jednu ruku imaš pravo,
uvijek sam gravitirao prem starijoj ekipi,
znaš ono "ej mali dođi nam branit..." i takve spike
a i izgledam dosta starije,začudio bi se

moram jedino priznat da mi niti jedna do sada nije rekla da karam ko da sam stariji,ali jebiga,valjda će doć i mojih pet minuta...

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13142 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/09/2006 : 18:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:

moram jedino priznat da mi niti jedna do sada nije rekla da karam ko da sam stariji,ali jebiga,valjda će doć i mojih pet minuta...

5 min je previše...i gubljenje vremena
dosta je 2.5, eventualno 3;)

Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 12/09/2006 : 18:08:46  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message  Reply with Quote
quote:

imam još par godina praksiranja dok dosegnem i te vrhunce,
a i možda me neka teta Bree nauči u međuvremenu...

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 12/09/2006 : 18:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Menage-a-trois kombinacija za povracanje bi bila ona sa Bree Daniels i Jack Danielsom. (OK, sad sam plagirao neciju foru. :) )

brate stinky, da je Superman pametan, rekao bi: "Dobro je biti neunistiv." :)

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 12/09/2006 : 18:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma nema za to respekta
ona je moralna (a i fizička) nakaza
samo u jednom izokrenutom svemiru, gdje ružno = lijepo, može to proći. bree bira prečicu, jer se boji savladaviti otpore. i tako se sastaje sa bijednicima, u aleji izgubljenih duša. Za ovakvo tvoje razmišljanje, kriv je, u prvom redu, Jean Paul Sartre, te Goetheov svjetski bol, implikativno. O ovome sam detaljno pisao u prošlogodišnjem Zborniku Matice Hrvatske, ogled - "Modalna kritika Kule Babilonske kroz parabolu o patuljcima".

Mislim da Goetheov weltschmertz nema nikakve, pa čak ni implikativne veze s mojim razmišljanjem. Goethe je po meni jadna duša i njega ne respektiram.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/09/2006 : 19:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

hej

u jednu ruku imaš pravo,

ha, ha, bravo i ja spadam u mlađu gardu, a ovo sa karanjem si potpuno u pravu .

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/09/2006 : 19:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
A topik je sve čudnovatiji i zanimljiviji, trebalo bi izmeniti naziv topica u karanje Dylanovih riba na zagortrustrinoj lestvici :)

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 12/09/2006 : 19:13:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

..ali ako mala ima mašte, znaš ono , mi mlađi to možemo : Tri puta bez vađenja, jebiga, meni uspeva ...

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 12/09/2006 : 19:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Sa ove liste DD ženski izabraću samo najodurniju i najljupkiju...

Najodurnija; Lillie, (koliko se još sječam epizode, ne volim je čitat upravo zbog nje) netko tko bi bez razmišljanja poginuo za tuđe upitne ideale (brainwash glupača), užasne i skokovite promjene raspoloženja (to mrzim), naprasita... također izgleda kao netko tko bi marširao u prvim redovima nekog lokalnog feminističkog mitinga. Sex sa njom bio bi prilično ograničeno iskustvo.

Najljupkija; Anna Never... prekrasna, ljupko nespretna, za razliku od Lillie neopterećena nekim tamo ideologijama, slatko lepršava i budalasta. Imati je oko sebe bila bi non-stop zabava a nešto mi govori da bi sex sa takvom ženom bio jednostavno fantastičan (sex sklon raznim varijacijama).

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13142 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/09/2006 : 20:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
iskrena ispovijed kikyja

idemo dalje...

Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 12/09/2006 : 23:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message  Reply with Quote
kiky baš si si olakšao dušu...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/09/2006 : 10:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

hej

u jednu ruku imaš pravo,

Oh my, šokantnih li istina koje otkriše dva zabludjela... Stinkač, ti valjda gravitiraš prema mlađoj ekipi

Mislim da su sad na redu seksualne ispovijesti tipa kao "počeh lizat, kadli ona..."

Tell me Homes, at what sort of school did you learn to be a detective?
Elementary, my dear Watkins...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/09/2006 : 10:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
U svakom slučaju, ja navijam za Annu Never, pogledati Roijev prikaz dotične nage ljepotice (ak se sjećam dobro). Naivna i nespretna, no mi muškarci dobro bi iskoristili te mane

Čudno kaj se zove kak i Nathanova kćer (Ann Never), stinky jesi ti to dobro pogledal?

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 14/09/2006 : 11:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vega
Više volim vukove od janjadi!

Mislis tigrice...
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 14/09/2006 : 11:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Imam gomilu Dylan Dogova koje jos nisam stigao procitati. U kojoj epizodi se pojavljuje ta Anna Never?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/09/2006 : 11:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ona ti je na samom početku, u 4. epizodi zvanoj simbolično "Duh Anne Never", a po drugi put u Clavijevoj "Posljednji človek na zemlici". Mislim da je obje crto Mr. R.O.I.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 15/09/2006 : 09:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
"Duh Anne Never" sam citao prije nekoliko godina, ali sam zaboravio sadrzaj, bilo mi je poznato to ime...
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13142 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 06/02/2010 : 12:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
nije loš ovaj topic
sviđa mi se pokretač teme, tak je neobavezan
Go to Top of Page

CAGLIOSTRO13
Senior Member

1767 Posts

Member since 09/05/2006

Posted - 22/05/2011 : 09:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send CAGLIOSTRO13 a Private Message  Reply with Quote
ovo je bila najbolja tema ikad...
i po cetvrti put
MARINA
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000