Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
ček malo, ne kužim talijanski ali kaj im je cijena 2,5 EU ????
- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --
Oko 4-5 evra po komadu, valjda.
Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
Toooooooo!!!!!! bravo libellus,nemogu vjerovati dečki kolike vi dobre stvari radite!!!! nadam se da ne bu preskupo...trebalo bi bit jeftinije neg giganti jel?
pokude opet idu Ludensu,novog NN nema pa nema... mislim neznam,bljutavo mi to...
zbog ovog ponovno počinjem prikupljati i pratiti Martija...uhhh,imam za nadoknađivat :)
>zbog ovog ponovno počinjem prikupljati i pratiti Martija...uhhh,imam za nadoknađivat :)
Dac d spirit;)
Cim je budemo znali stavit cemo informaciju i ovdje. Nazalost, svaka strip knjizara ima vlastitu politiku cijena pa postoji realna mogucnost da ce postojati varijacije na temu.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Toooooooo!!!!!! bravo libellus,nemogu vjerovati dečki kolike vi dobre stvari radite!!!! nadam se da ne bu preskupo...trebalo bi bit jeftinije neg giganti jel?
Naravno. Format je A5, a i manje stranica ima.
e mrak! a bu to Gastone do CRŠ-a jel? to bumo tamo mogli i s guštom kupit? mislim,vjerovatno na CRŠ i ciljate s ovom edicijom tj, s njenom prvom prezentacijom...
ma BRAVO,BRAVO,BRAVO... dva najomiljenija junaka,još mi milije što libellus ispod njih piše...:)
e,jedan prijedlog...a da umjesto 2 Marti giganta uskoro,kao što je bilo prošle godine,izdate jednog Martija i jednog Nathana? neda mi se čekat na Nathana cijelu godinu,bogati!!! kao ni nekima na Martija...
e mrak! a bu to Gastone do CRŠ-a jel? to bumo tamo mogli i s guštom kupit? mislim,vjerovatno na CRŠ i ciljate s ovom edicijom tj, s njenom prvom prezentacijom...
ma BRAVO,BRAVO,BRAVO... dva najomiljenija junaka,još mi milije što libellus ispod njih piše...:)
e,jedan prijedlog...a da umjesto 2 Marti giganta uskoro,kao što je bilo prošle godine,izdate jednog Martija i jednog Nathana? neda mi se čekat na Nathana cijelu godinu,bogati!!! kao ni nekima na Martija...
Od stripova radim salate ali jedino NN začinim!
Za CRS ide team up i dva MM giganta. NN giganti ce biti do MaFesta, no tko zna - mozda se i ubrza nesto.