forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Striparnice
 Striparnica BUCH
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 36

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 19/10/2006 : 00:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Borcom - Borut !

Prav imaš!

Sandi

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 19/10/2006 : 00:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
SIRIUS !

Če kdo zbira Sirius, oglasil se je možakar, ki bi rad prodal komplet od 1 do 163/164. Manjkajo št. 7,9,18,20,26,40,57,61,139.
Ocenil jih je med 3 in 5.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 19/10/2006 : 01:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Pa še ena zanimivost !

Prejšnji teden sem užival na Wostokovem predavanju o srbskem stripu.
Predvsem v delu, kjer je bilo govora o Dječnih novinah iz Gornjega Milanovca. Smešnica na kvadrat.
Pa mi je ta teden znanec pojasnil še par stvari.
Gornji Milanovac so v YU času klicali Srbske Domžale. Dečje novine so zaposlovale preko 200 ljudi. Ukvarjali so se z izdelavo šolskih potrebščin.
Njihov udarni strip Mirko i Slavko je izhajal v nakladi 200.000 izvodov.
In pazite zdaj! Šolske potrebščine so izvažali na Kitajsko.
Pa naj še kdo reče, da Srbi niso od hudiča.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 19/10/2006 : 21:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
sorry!!
novi sam a neda mi se pregledat cijeli topic, jel bi mi mogao neko reci gdje u ljubljani mogu kupiti dobre stripove, nove i strae.
osim bucha (molim za adresu jer mi je mrsko bilo traziti ) gdje se znaci jos mogu naci stripovi i radno vrijeme pls. pogotovo vkendom. unaprijed zahvalan!

BHF!! BHF!!!

imam problema sa ovim mailom koji je naveden, pa saljite svoje mailone na:traxonja@hotmail.com, na ovaj dobivam sigurno, i odgovaram
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 19/10/2006 : 21:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
Trax: http://forum.striparna.com/viewtopic.php?p=867

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 20/10/2006 : 12:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BiDi

Trax: http://forum.striparna.com/viewtopic.php?p=867

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo

svaka cast, tnx bidi!! bas ono sto mi treba
tnx jos jednom

BHF!! BHF!!!

imam problema sa ovim mailom koji je naveden, pa saljite svoje mailone na:traxonja@hotmail.com, na ovaj dobivam sigurno, i odgovaram
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 20/10/2006 : 15:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
TraX !

Strip.art.nica BUCH
Ljubljana

www.stripi.si

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 20/10/2006 : 16:01:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
N O V O :

Včeraj sem imel uvoz iz Zagreba.
Spisek stripov, ki so že v prodaji bom objavil preko vikenda.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 20/10/2006 : 21:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
N O V O :

Mali rendžer 5,6, Julija 2,3, Dylan Dog 90, Mr. No 38, Martin Mystere 62, Tex 77, Zagor 125, Zagor extra 134,135, Blek 8, Satanik 2, Kriminal 2, Alan Ford extra 3,4, Maxi tex 2, Maxi Dylan Dog 1, Maxi Mr. No 1,

Spaghetti Brothers 1,2, Torpedo 15, Kraken, Custer, Tajna povijest 3,4, Blacksad 3, Blacksad Akvareli, Belladone 1, 2, Silage, Moby Dick 1,2.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 22/10/2006 : 15:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Striparnica BUCH

TraX !

Strip.art.nica BUCH
Ljubljana

www.stripi.si

Striparnica BUCH

super, gledat cu da vas posjetim..

BHF!! BHF!!!

Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 24/10/2006 : 15:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
N E P O Z A B I T E !

V četrtek, 26.10.2006, ob 19. uri, Iztok Sitar predstavlja in podpisuje novi album Glave.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 25/10/2006 : 21:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Od petka do nedelje sem na Sejmu knjige v BG.
Trgovina bo v petek normalno obratovala, prav tako v ponedeljek, ko bodo v prodaji novi stripi.

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 29/10/2006 : 20:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
N O V O :

Šninkel, V for vendeta, Nadzirači, Put u Tulum, Randez vous, Dylan Dog gigant, Billy the Pljuc, Tornjevi Boa Morija ...

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 30/10/2006 : 22:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
... ?

Katerega risarja, scenarista ali založnika s področja bivše YU mi predlagate za gosta četrtkovega večera?
Bi vam bil zanimiv Bane Kerac? Darko Macan? Bernard Radovčič?
... ?
Pišite!

LP, Sandi

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 31/10/2006 : 00:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Odgovor na nenapisani post!

V današnji popoldanski debati mi je kupec, ki ni iz Ljubljane, poočital, zakaj nič ne napišem, kako smo se imeli na zadnjih dveh četrtkovih predstavitvah. Ker ni bil edini, ki me je o tem povprašal ...
Težko mi gre z jezika (ali izpod prstov) ... ocena nečesa kjer sem v vlogi organizatorja in voditelja.
Zaradi čustev in adrenalina preprosto ne morem biti objektiven.
Zato samo na kratko:

- Đuka in Essad: zjutraj sem špricnil do ZG, ju brcnil v avto in hojla v LJ. Med potjo čisto malo o njunem delu - bla, bla, bla, ... bla, bla, bla, ... bla ... ... ... ... ... ... ... ... bla, bla ...
V trgovinici klasika! Zaradi akademskih četrt, nismo začeli ob 19-ih, temveč ob 19,30. Eno urco intervjua, eno urco za vprašanja prisotnih in Đukinega podpisovanja Tajne povijesti ... in potem, o groza, teh dveh frajerjev ni bilo za ustaviti. In tudi vseh prisotnih ne!
Ura: 22,30!
Še dobro, da so bili lačni. Brez majčkene zakuske jih sploh ne bi spravil iz trgovine.
Gosta sem popeljal še na ogled na: Mala terasa iznad Ljubljane je najin dom ... rahlo ju je zeblo i čevapi nisu bili baš Leskovački ...
i tako do pola četiri.
Verjetno sta me imela že poln k., zato sta odklonila, da ju zategnem domov in sta šla raje na vlak.
Se ne čudim!

- Iztok Sitar: ja, ta je pa poseben model!
O njemu je težko karkoli napisati, njega je potrebno spoznati! In ko ga enkrat spoznaš, ti zleze pod kožo.
In tam ostane!

GLAVE!

Kupite, preberite in se zamislite!
Sami nad sabo!

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 31/10/2006 : 00:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
Z A H V A L A !

Vsem trem se zahvaljujem, da so bili moji gosti. Obenem pa jim sporočam, da se me niso iznebili.
Predobri so, da bi jih izpustil iz rok!
Z vsem spoštovanjem ...

Sandi

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6365 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 31/10/2006 : 17:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Gostovanje Esada Ribića i Gorana Sudžuke je bilo stvarno super-zanimljivo.Obojica su legende,pričaju ko navijeni i bilo je super družiti se i razgovarati nekoliko sati sa takvim majstorima.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 06/11/2006 : 20:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
N O V O :

V sredo 22.11.2006 bo izšla nova revija STRIP BUMERANG.
V prvi št. na 76 straneh A4 formata, bodo Dylan Dog, Spaghetti brothers, Thomas Noland, Billy the Pljuc, Blondinke, Kaktus klub in Bumerangi. Tekstovni del bo prinesel portret Mikija Mustra in recenzijo Sitarjevih Glav.
Cena bo 960,00 sit.
Predstavitev revije bo v Strip.art.nici BUCH, v petek, 17.11.2006 ob 12. uri.
Na voljo bojo recenzijski izvodi za novinarje.

V soboto, 11.11.2006, bo ob 15,3o, na SLO 1, v oddaji Naš gost, predstavljen Zoran Smiljanič.

Srečno !

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 06/11/2006 : 21:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
quote:

N O V O :

V sredo 22.11.2006 bo izšla nova revija STRIP BUMERANG.

Striparnica BUCH

Bo STRIP BUMERANG tudi v trafikah?

markolar
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 07/11/2006 : 02:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
markolar !

Da, strip revijo bo moč kupiti tudi v vseh trafikah.
Lahko pa jo boš(te) po znižani prednaročniški ceni naročili na dom.
Založnik obljubja še dodatne ugodnosti za člane kluba ljubiteljev revije, vendar počakajmo na odziv kupcev.
Revija bo tiskana v nakladi 1000 kom., na kvalitetnem papirju, avtorske pravice za stripe so zakupljene za 24 številk. Ker bo revija mesečnik, se nam vsaj dve leti ni bati za bralne užitke. Nadaljno izhajanje je odvisno od NAS - kupcev.

Imam pa veliko prošnjo !
Lepo prosim, ne bodi(te) preveč kritični do izbora stripov !
Ko se je v lanskem letu porodila ideja o strip reviji v slovenščini je vse izgledalo taaakooo preprosto.
Pa ni bilo!
Od dogovarjanj z lastniki avtorskih pravic do podpisov pogodb je poteklo skoraj leto.
Velik šok in razočaranje je doživel založnik, ko je videl, da so za iste stripe odkupili avtorske pravice tudi drugi in ga prehiteli z objavo.
Vendar, kar je, je, in tu je!
Še enkrat prosim, podprimo ga z nakupom, udeležite se predstavitve in mu sežite v roko!
Že dolga leta ni imel nihče jajc, da bi šel v tak projekt kot on!

In še ena napoved!
V decembru bo začela izhajati otroška revija, ki bo vsebovala strip na dveh straneh. Namenjena bo otrokom od 7. leta dalje.
Torej, gospoda!
Smo ali nismo!
Jaz sem lenuh, nekateri pa vseeno delajo!

Kako so včasih rekli?!
Slava jim!
Pa ne po smrti, ti ljudje še kako brcajo!

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

BuDi79
Starting Member

26 Posts

Member since 13/03/2006

Posted - 07/11/2006 : 03:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send BuDi79 a Private Message  Reply with Quote
Vsekakor vredno čestitk za dober namen, če se bo izšlo še v praksi pa sploh super.

Izbor stripov se sliši super, cena tudi zadovoljiva (če le ne bo rasla).

Verjetno mi tudi založnik ne bo zameril začetne skepse, pač glede na slabe izkušnje z večino domačih revij s stripi, ki že od leta 1990 niso dosegle več kot tri zaporedne številke.
Go to Top of Page

Striparnica BUCH
Average Member

Slovenia
652 Posts

Member since 21/03/2004

Posted - 07/11/2006 : 03:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Striparnica BUCH a Private Message  Reply with Quote
ČISTO MIMOGREDE !

Vprašal sem Vas: Koga od avtorjev stripa bi si želeli za gosta v moji trgovini?
Dobil nisem niti 1.(enega) odgovora.
Dovolil si bom vprašanje.
Ali obstaja strip scena v Sloveniji?
Ja, vsekakor!?
Dovolil si bom še eno vprašanje!
Koliko nas je?
MNOGO !!!
JA, VSEKAKOR!
Prijatelj me je razveselil.
Iz Londona mi je prinesel posvetilo v prvi številki Bone-ov.
V njej piše: To Sandi Buch! Thanks for selling comics ... Jeff Smith.
Who the fuck is Sandi Buch?
And, who the fuck is Jeff Smith?
Jeff Smith?
Je to un šalabajzar, ki mi je včeraj zidal škarpo?
Naj ga povabim v Ljubljano, da mi še obrobe pozida?
On bo verjetno to znal, saj ga hvalijo po celem svetu!
Tudi Vam ga priporočam!
Samo, da ne bom spet poslušal, sorry, ravno danes nisem imel časa, veš, sem peljal punco v kino. Kdaj pa spet pride?
Ja, gospodje, NIKOLI!
Opravičujem se Jeff Smithu, uporabil sem ga samo za primer.
In zato zanimive goste vse manj vabim v trgovino, in vse bolj k meni domov.
In lepo se imamo!
Če bi jih tudi vi radi spoznali, me pokličite, mojo tel. št. imate.
Pa ne, da Vam pozidajo škarpo!

Srečno!

Striparnica BUCH
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6365 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 07/11/2006 : 19:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Sandi,ti si enostavno - legenda! Hvala ker si mi polepšal dan!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/11/2006 : 21:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Cestitke na pokretanju revije! Jako me iznenadio izbor SpBros, mislio da kod nas jako malo ljudi za to zna...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Deckard
Starting Member

Slovenia
36 Posts

Member since 20/12/2001

Posted - 07/11/2006 : 21:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Deckard's Homepage  Send Deckard a Private Message  Reply with Quote
quote:

ČISTO MIMOGREDE !

Vprašal sem Vas: Koga od avtorjev stripa bi si želeli za gosta v moji trgovini?
Dobil nisem niti 1.(enega) odgovora.

Alan Moora pa Bill Watersona.
Go to Top of Page
Page: of 36 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000