forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 21/10/2006 : 10:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Žalosno....

Stvarno ih treba bojkotovati. Očigledno mi za Ludens nismo respektabilno tržište.
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 21/10/2006 : 13:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
danas u BL, novi Zagor i DD

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 21/10/2006 : 16:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
ne mogu da vjerujem da još nema nathan nevera. nikad nije ovoliko kasnio za hrvatskom.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 25/10/2006 : 19:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
eh, konačno dobra vijest. novi nathan "dvoboj u bezdanu" na kioscima u sarajevu. na prvi pogled izgleda odlično (a mora bit čim je maestro serra "at helm"). a čini mi se da sam vidio i neke lazaruse (ako nekog to interesuje).

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 25/10/2006 : 22:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Zagor extra je isto došao!

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 25/10/2006 : 23:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
koji, jel "u službi cara"? nisam to vidio.

Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 26/10/2006 : 09:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
Novi NN Extra Zag Blek
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 04/11/2006 : 22:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
je li izaslo ista novo, ciko konkvistador itd. gledao sam ali nema pa nema.

They have money for wars, but can't feed the poor!
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 05/11/2006 : 09:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Kada ce Tex!?

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

Baboyo
New Member

Bosnia and Herzegovina
118 Posts

Member since 04/03/2004

Posted - 08/11/2006 : 15:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Baboyo a Private Message  Reply with Quote
USKORO!!!

ce se napuniti puna 4 (cetiri) mjeseca kako u BiH kasni Mister No-ov maxi - Bilo jednom u New Yorku.

A situacija nije puno bolja ni s Texovim (broj 2) i Dilan Dogovim maxijima, te Mister No-ovim, Martijevim, Zagorovim i Cikovim specijalcima.

Da li ce ovo uopce dolaziti u BiH!?!
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 08/11/2006 : 16:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Postavlja se pitanje... Ko zna ako se smiluju mozda.

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 08/11/2006 : 18:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Pa evo danas sam na trafici vidio Mister No maxija,garant je došao i u Banja Luku!

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

Baboyo
New Member

Bosnia and Herzegovina
118 Posts

Member since 04/03/2004

Posted - 09/11/2006 : 15:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Baboyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jasa

Pa evo danas sam na trafici vidio Mister No maxija,garant je došao i u Banja Luku!

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas

A ja ga danas nigdje ne mogu naci. Gdje si ga tacno vidio?
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 09/11/2006 : 15:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
I ja sam gledao u BL pa ga nisam video. S druge strane možda je i prodat.

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 09/11/2006 : 15:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Baboyo

quote:

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas

Na koševskom Brdu, grabnat imaš i ondje kod tramvajske stanice!

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

Baboyo
New Member

Bosnia and Herzegovina
118 Posts

Member since 04/03/2004

Posted - 09/11/2006 : 17:21:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Baboyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Baboyo

quote:

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas

Na koševskom Brdu, grabnat imaš i ondje kod tramvajske stanice!

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas

Tenks,

idem sutra ujutro...
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 09/11/2006 : 19:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
to izgleda naša (mislim, na koševskom) trafika prva sve dobija
džaba im kad ja ne kupujem...

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 09/11/2006 : 21:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

to izgleda naša (mislim, na koševskom) trafika prva sve dobija
džaba im kad ja ne kupujem...

A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Fuck Censorship! ||| http://r2cu.wordpress.com/lavirint-comics-magazine/ ||| Recite NE cenzuri! ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.

A zašto!?

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 10/11/2006 : 11:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

Bio sam juče u Banjaluci i na skoro svakom kiosku ima Mister No maxi. Ostalo skoro sve prodato, osim par Kriminala i Satanika, a ima i Spidermana (izgleda da ovo niko ne kupuje).

Edited by - delboj on 10/11/2006 14:15:25
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 10/11/2006 : 11:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
A zašto!?

Pa ako mislim u Zagreb na CRŠ da kupim Ken Parkere, NN gigante i gomilu albuma koje sam propustio, onda ne mogu bacati pare na stripove koje necu ni pročitati.
Živa istina! Otišao kod Mirze prije neki dan i kupio 4 Zagora koja sam propustio - Kandrax serija - nisam se mogao natjerati da ih pročitam do kraja. Još kupujem NN zbog kontinuiteta i Texa zbog naslovnica (a ni priče nisu loše). Raznorazni Maxiji i specijalci mi ne padaju na pamet...
Moj jasa, odustao sam ti ja od kolekcionarstva. Možda nekad kasnije, kad postanem milioner...

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 10/11/2006 : 14:30:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Eh, vidio sam danas Ultimate X-Men/Spiderman na kiosku kod Dva ribara. Dobri stari BookGlobe, pricajte sta hocete ali LMInformatika nije u BiH nikako dostavljala na kioske...

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 10/11/2006 : 14:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Numero 25 naravno

Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 10/11/2006 : 15:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by djukak

Bio sam juče u Banjaluci i na skoro svakom kiosku ima Mister No maxi. Ostalo skoro sve prodato, osim par Kriminala i Satanika, a ima i Spidermana (izgleda da ovo niko ne kupuje).

Kako misliš Ostalo sve prodato. Jel još nešto dolazilo osim MN maxi?

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 10/11/2006 : 19:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
emire, hoćel bit problem da ti dam lovu da mi nešto kupiš na crš-u?

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 10/11/2006 : 22:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Emire, hoće li to biti problem i za mene iako te ne znam!?

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000