forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MM giganti 3 i 4!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

risbozg
Advanced Member

Croatia
15635 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 26/10/2006 : 10:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Četvorka je dosta haotično napisana i verovatno najslabija Berettina priča ikada (što nije ni toliko čudno - to je prva priča koju je napisao za MM, ali ne i prva koja je objavljena). Ali je prelepo nacrtana - što je opet stvar ukusa, senki se ni crtež ne dopada.

Trojka je pak veoma dobra, imate recenziju ovi:

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MM&StoryID=330

--
"Svetog mi Haralampija!"

za mene je i najlošji mm visoka klasa za 90 posta bonelijevih izdanja

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leđa --

Edited by - risbozg on 26/10/2006 10:25:20
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/10/2006 : 10:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Na ubc-u su obadva dobili više od 85%. U trojki, jel se uopće pojavljuje Martin pošto se radi o Ljudima u Crnom u prošlosti? I u jednom i drugo je Beretta scenarist, štono parcijalno štono u #4 jedini. Radio je i nedavne epizode o događajima iz Palenqua "Posljednji jedrenjak".

Pitanje: jel ekipa što je radilau MM staffu bila ista kao i za MP i Zonu X?

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 26/10/2006 : 10:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Hoće li ovo izaći do 15.11.?

Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj đulova granja, a dert guši i suze osuši!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 26/10/2006 : 11:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
MP jeste Zona X.

I ekipa nije potpuno ista recimo, tu je bio Memola, koji je kasnije stvorio Jonathana Steela.

--
"Svetog mi Haralampija!"
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/10/2006 : 12:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
Super!
kupujem!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/10/2006 : 13:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>Ne, naklada ostaje ista, 500 primjeraka.

Stvarno, zassto? Nije li logika da se tiska visse onoga ssto se (ras)proda?

Mislim, meni svejedno, ali ...

mcn

Mozda, no ostaje pitanje koliko je prodaja prva dva broja bila pravi pokazatelj
po kojem bi se mogli ravnati za buduce naklade.
Ukoliko se brojevi 3 i 4 pokazu podjednako uspjesnim u prodaji, mogli bi razmisliti
o povecanju naklade kod iducih brojeva...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/10/2006 : 13:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SejoSexon

Hoće li ovo izaći do 15.11.?

Aman jada kad' akšam ovlada, u minute kad' bulbuli šute, kad' bol sanja kraj đulova granja, a dert guši i suze osuši!

Ako bude sve kako je planirano trebalo bi do tada izaci, mozda i par dana prije...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 26/10/2006 : 15:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado
Ukoliko se brojevi 3 i 4 pokazu podjednako uspjesnim u prodaji, mogli bi razmisliti
o povecanju naklade kod iducih brojeva...

tako je
tako rade profesionalci - sve u službi kapitala
naime, nema razloga ne uzeti višak robe koji radnici stvore u svom osmosatnom radnom danu, i uvaliti im za taj višak robu koja za njih ima fetiški karakter, a sve kako bi ispunili dokolicu, rekao bi Marx
;)

Tako je govorio Zagortustra.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8235 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 26/10/2006 : 17:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Na ubc-u su obadva dobili više od 85%. U trojki, jel se uopće pojavljuje Martin pošto se radi o Ljudima u Crnom u prošlosti?

Pitanje: jel ekipa što je radilau MM staffu bila ista kao i za MP i Zonu X?

Pojavljuje se na kraju, u tandemu sa Mr. Whiteom
Beretta je radio MP, a i Castelli je radio neke price iz Zone X s pocetka. Kasnije su se izredjali raznorazni kvazi pisco-crtaci i otpremili Zonu u istoriju. A i sebe zajedno s njom

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6190 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 27/10/2006 : 16:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
I meni se sviđa što je na naslovnici #3 skinuta ona ružna žuta traka.Što se kvalitete priča tiče,teško da bilo koji Marti može nadmašiti npr. "Tajna Sv.Nikole" ,ali ipak se nadam dobroj zabavi kod čitanja.Evo naslovnica #4 je sigurno najljepša od svih dosad izašlih knjiga.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 29/10/2006 : 02:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by prozirna senka
Dado&Dado, cestitke sto ste skinuli onu glupu zutu traku sa trojke. Jos kad bi plava slova se nekako premetnula u crna, crvena ili kakva vec sa cetvorke, iiiihhh... U svakom slucaju izgleda bolje od originala.

Sve pohvale vezane uz dizajn idu, ofkors, Melini! Ona je genije, cudo prirode...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 30/10/2006 : 00:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Lijepo djeluju iako se gigantima najmanje radujem iz jednog razloga:
hastra me da se ne ostete prilikom transporta :)

Porter
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15635 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 06/11/2006 : 13:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
kako napreduje štampanje ?

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/11/2006 : 14:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Pa ako sve bude kako je planirano, onda je moguce da MM giganti budu gotovi do kraja tjedna...

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 06/11/2006 : 14:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ako sve bude kako je planirano, onda je moguce da MM giganti budu gotovi do kraja tjedna...

Dado, nisi mi odgovorio na SMS. Iduće sedmice sam opet u ZG. Šta sve mogu očekivati??

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/11/2006 : 14:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Oprosti, znam da nisam, malo sam u trci s vremenom.
Ako bude sve po planu uskoro izlaze MM giganti, Texove prve dvije knjige i MM&NN Team up.
No nemam jos vijesti iz tiskare, ravnam se samo po onome sto je ranije dogovoreno.
Ako slucajno citas i Zavjeru Srijedom onda ces moci kupiti i to, drugi broj.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 06/11/2006 : 14:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako bude sve po planu uskoro izlaze MM giganti, Texove prve dvije knjige i MM&NN Team up.
No nemam jos vijesti iz tiskare, ravnam se samo po onome sto je ranije dogovoreno.

Naravno da čitam Zavjeru srijedom.

Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 06/11/2006 : 14:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

super stripovi
al jebemu, ta -neprikladna- izdanja... možda ih uzmem;)

Tako je govorio Zagortustra.

he, he, he
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 06/11/2006 : 14:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

quote:
Originally posted by Djole

Četvorka je dosta haotično napisana i verovatno najslabija Berettina priča ikada (što nije ni toliko čudno - to je prva priča koju je napisao za MM, ali ne i prva koja je objavljena). Ali je prelepo nacrtana - što je opet stvar ukusa, senki se ni crtež ne dopada.

Trojka je pak veoma dobra, imate recenziju ovi:

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MM&StoryID=330

--
"Svetog mi Haralampija!"

za mene je i najlošji mm visoka klasa za 90 posta bonelijevih izdanja

Tako je!
Go to Top of Page

marti
Junior Member

Germany
321 Posts

Member since 22/03/2003

Posted - 06/11/2006 : 23:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send marti a Private Message  Reply with Quote
o boze opet se stampa samo u 500 primjeraka idem probuditi rodjaka telefonom da odmah ide u darkwood i da mi rezervise 2 primjerka :-0 he he

RGHRRR HRMRGRRRR
Go to Top of Page

mariom
Starting Member

Croatia
98 Posts

Member since 09/08/2004

Posted - 07/11/2006 : 12:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mariom a Private Message  Reply with Quote
Da li ste možda razmišljali o izdanjima Dylan Dog-a?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/11/2006 : 12:47:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Sumnjam za gigante, budući da ih izdaje srpski System... Mada neke almanahe, kompaktirane kratke priče, to bi moglo doć u obzir.

Go to Top of Page

mariom
Starting Member

Croatia
98 Posts

Member since 09/08/2004

Posted - 08/11/2006 : 12:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mariom a Private Message  Reply with Quote
To bi bilo lijepo, sigurno bi dosta bilo zaiteresiranih.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15635 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 09/11/2006 : 08:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

ako nemaš vijesti iz tiskare moja ti je preporuka da okreneš broj na telefonu i pitaš pa nam javiš

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/11/2006 : 16:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
A to se tako radi? Dobro, evo napravio sam ali vijesti su i dalje iste...
Ne ovisi sve o njima, uvez radi druga firma, vise o svemu znat cemo sutra ujutro.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000